raVen20 1 Opublikowano 31 marca 2008 Opublikowano 31 marca 2008 Chciałem nadrobić zaległości i zagrać w COD 3. Mam jednak takie pytanie da się z kumplem przejść Kampanię na podzielonym ekranie we dwóch? Cytuj
Nightmare90 25 Opublikowano 31 marca 2008 Opublikowano 31 marca 2008 W Cod3 nie ma Co-op jeśli o to Ci chodzi. Cytuj
maciucha 11 647 Opublikowano 10 maja 2008 Opublikowano 10 maja 2008 (edytowane) Gra ktoś jeszcze w multi? Można znaleźć ludzi do pogrania na rangingu? Edytowane 10 maja 2008 przez maciucha Cytuj
Sebastian PL 1 Opublikowano 24 września 2008 Opublikowano 24 września 2008 ta misja po misji,gdzie gramy polakami chyba ost, gdzie w koncu dobijamy do jakiegos budynku i go pustoszymy, mamy tam sniperke w rogu. a w standardzie dostajemy thomsona i jakiegos gnata jednostrzalowego o co w niej biega ? przeciwnicy ciagle sie pojawiaja z budynku nie idzie wyjsc i mozna do nich tak strzelac w kolko kurde i nie wiem co zrobic plz help me , bo juz nie moge na ta gre patrzec, jeszcze te bugi jak koles wejdzie ci w droge i nie mozesz nigdzie isc omg sciagnelem patcha i w tej misji jeszcze w rogu nieba widac takiego byczego buga,ze szok. jak oni taks amo schrzania 5 to ja dziekuje , najbardziej tak samo jak w 4 mnie dobijaja niekonczacy sie przeciwnicy heh , no wypas ;)ale prosze o helpa, juz dosyc sie nameczylem z ta gra Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 24 września 2008 Opublikowano 24 września 2008 Gwiazdka na twojej pozycji = obrona Gwiazdka na pozycji przeciwnika = atak Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi