Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Noo ceny dobre, to fakt. Polecam groupon, jeśli chodzi o sushi, bo często są fajne promocje.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 54
  • Wyświetleń 10,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sushi jest w chooy nie dobre.. . Ryż z surową rybą, w jakichś wodorostach maczane w sosie sojowym, czy w czym tam... raz jadłem i drugi raz tego syfu nie rusze, bo nie chce znowu żygać..

• Kawałków sushi nie mazia się w imbirze. Imibr przegryza się pomiędzy kawałkami, aby "zresetował smak".

• Za 7 dych to możesz i dziwke mieć, tu chodzi o fakt, że możesz zjeść coś z czego słynie jeden jedyny kraj na świecie oddalony o tysiące km od Polski, coś czego nie kupisz w sklepie za rogiem. Pizzę mo

Opublikowano

Hosomaki to nie jest nazwa sushi tylko tego jak są zawiniete czyli cienka rolka z nori na zewnątrz i ryż z skladnikiem w środku. 

• 4 lata później...
Opublikowano

dobry filmik rodowitego japonca, ktory jasno i czytelnie mowi, ze sushi z biedry to niedobre jedzenie 

Opublikowano

Odświeżyłem sobie temat i ciekawy dialog się tu wywiązał między użytkownikami o odmiennym podejściu do sushi:

W dniu 3.01.2008 o 18:12, STRETCH napisał:

ile zaplaciles 

W dniu 4.01.2008 o 09:54, Arkady napisał:

67zł za wszystko.

W dniu 4.01.2008 o 12:31, STRETCH napisał:

chyba by mnie musialo poje.bac za 7dych sa 3duze pizze a w srody i czwartki 6.

W dniu 4.01.2008 o 12:45, Arkady napisał:

Za 7 dych to możesz i dziwke mieć