Skocz do zawartości

Metal Gear Solid 4

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 227,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Coati chyba się zdenerwował i zamknął temat o MGS5.       Może ten wątek zostanie poruszony w MGS5, tak jak w trójce kryzys kubański. Snake będzie dociekał prawdy, czy to Putin z Tuskiem zestr

• A wczoraj w sumie stwierdziłem, że nie chce mi się na nich czekać, pobawiłem się z emulgatorem i zgadnij, kto dzisiaj skończył pierwszy akt Cudownie wrócić do tej gierki

• OMFG! Ja z gory przepraszam wszystkich fanow MGS, ktorzy znaja kazy detal i podniecaja sie nawiazaniami. Dla mnie cala seria nigdy nie byla niczym szczegolnym i nie bylem zadnym fanem MGS1 i 2. Dopier

Opublikowano

Coś mi się wydaje , że PSM 3 będzie miał za miesiąc recenzje MGS 4.

Opublikowano

Zapomniałem wczoraj czegoś napisać odnośnie tego najnowszego trailera.

Nie zastanawia nikogo z Was, że Kojimie chciało się stworzyć taki filmik, a na końcu wrzucił scenę ze swoim udziałem z innego trailera? Jeszcze z Assassin's Creed na w tle? O ile była ona jak najbardziej uzasadniona tam, tak tutaj po prostu nie ma żadnego sensu. Dziwne to trochę.

Opublikowano

Ja tu podejrzewam wieksze znaczenie Haven Troopers aka The Frogs dla fabuły... skoro nie giną po starciu w pierwszym akcie gry... i wszystkie są kobietami może jest tu jakiś zwiazek z BatBu...

A tymczasem macie tu wersje HD Revived Trailera :D

http://www.gametrailers.com/player/33545.html?type=

Ludzie nawet porównuja snieżna scenerie do Crysisa !

Opublikowano

Ot aukcja kończy sie za 22 godziny, ale i tak wyśla po premierze

Japanese Get Another MGS4 Bundle

http://kotaku.com/386445/japan-gets-anothe...id-4-ps3-bundle

raczej to Octocamo bo widzimy je jak Snake siedzi w helikopterze na koniec, nieaktywne bo po co w takich warunkach klimatycznych ? jest też teoria ze ten sen pokazuje kawałek akcji zaraz po MGS2, kiedy Snake odwiedził Shadow Moses w jakimś celu... W końcu wyglada nawet na takiego z czasów MGS2, ma brode...

Edytowane przez J.D

Opublikowano

OMG!

co o tym sądzicie??

Chyba siakiś flashback?!

Edytowane przez turel11234

Opublikowano

Jakoś dziwnie wygląda, ale opaska wszystko wyjaśnia...

Opublikowano
OMG!

co o tym sądzicie??

Chyba siakiś flashback?!

Shit popuściłem znowu prawie xd

Skad to masz turel ?

Opublikowano

jaaa coraz ciekawiej się robi.

Wg mnie na bank flashback bo wygląd młodziej niz sam snake.

Opublikowano

Zeby być w pełni dokładnym wyglada identycznie jak w Metal Gear 2 Solid Snake ! (podobny nawet do Solidusa !)

Moje nadzieje staja sie rzeczywistościa, oby jak najwiecej motywów z dwóch pierwszych cześci Metal Gear'a było w MGS4, ciekawe tylko czy to takie cut-scenki w nowej oprawie czy raczej grywalny flashback ?

Moze macie pojecie co widzimy na pozostałych ekranach ? :D

Opublikowano

hmm pierwszy z brzegu- jak w pysk strzelił Shadow Moses IMO:D

Reszte -ciężko coś konkretniejszego wychwycić.

Opublikowano

Ciekawy jest ten drugi z prawej-jakieś fajerwerki czy co :P

Opublikowano
Ciekawy jest ten drugi z prawej-jakieś fajerwerki czy co :P

turel: "Złapałem na forum NEOGaf'u LINK , zdjęcie niedługo potem wyciekło na TuS'ie i GF...

A co do tego z kąd to sie u licha wzieło...

"Despite what I said above, KojiPro is going to be pissed. That HAD to come from that recent playthrough they allowed in France. I can't believe they didn't make sure that people weren't carrying cameras, I believe they were just trusting enough after the last one in Japan, to think that people would be mature enough not to do it"

Mnie tam bardziej ciekawi zdjęcie obok - jakiś wybuch na tle nocnego nieba(chyba nie mamy jeszcze rzadnej potwierdzonej nocnej lokacji...)i jakaś "nie-do-rozczytania" kwestia dialogowa"

No racja ciekawe co to za fajerwerki u licha ? Final Fantasy ? :lol::D

Opublikowano

Kurcze tak się bardziej przypatruje J.D i mi to jednak na fajerwerki nie wygląda-to jakby ślady po farbie z nabojów jak w paintballu...pojęcie nie mam co to..

Jak już tak próbujemy rozszyfrować screena to co powiesz na najdalszy ekran w tym rzędzie-cały różowo/fioletowy .....czy aby na bank na każdym tv jest puszczony MGS4 :P

Opublikowano

Moze jestem noobem w MGS :P... ale jak gralem w snake eater to zdaje mi sie ze on stracil lewe oko... a w tym MGS 4 to ma opaske na prawym oku :huh:??

Opublikowano
Moze jestem noobem w MGS :P... ale jak gralem w snake eater to zdaje mi sie ze on stracil lewe oko... a w tym MGS 4 to ma opaske na prawym oku :huh:??

źle Ci się wydaje,w snake eater ma opaskę na prawym oku więc wszystko się zgadza :)

Edytowane przez Ficuś