Skocz do zawartości

Metal Gear Solid 4

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  drk2 napisał(a):

to tylko kilka sampli, ja przesłuchałem wszystkie utwory:P

Ficuś napisał(a):
  J.D napisał(a):
Mam za soba przesluchane 25 minut (wszystkie utwory w skrócie) MGS4 OST i SZOK PO PROSTU :o :o :o :o

Nawet nie wiem co powiedzieć :lol:

Nie chce tracić przyjemności z słuchania muzyki w grze dlatego też nie chce zapoznawać się z soundtrackiem przed 12 czerwca.Mam tylko dla Ciebie pytanie czy ostatni utwór z tego http://pl.youtube.com/watch?v=yCRjEEGKlAc jest na soundtracku?Bo to był jedyny utwór ,który nie wiadomo czy pochodzi z MGS4....a jest po prostu fenomenalny

Nie tego ostatniego utworu NIE MA na liście utworów OST, sa o wiele lepsze...

Opublikowano
  Ficuś napisał(a):
No wiesz Jakim lwia część tych ocen wystawiły oficjalne magazyny Playstation,poczekajmy jak coraz więcej "niezależnych" stron i gazet weźmie w obroty MGS4.

A lepsze oceny lub co najmniej podobne miał chyba MGS2 :P.Ma jedną z najwyższych średnich w historii gier na ps2-94.8%(wg gamerankings) na podstawie 128 recenzji i jest to najwyższa średnia z wszystkich części sagi,choć powszechnie to właśnie MGS2 ocenia się za najsłabszą część :P

Ja uważam, że MGS2 zasłużyło :)

Zresztą pamiętaj, że opinie mas bywają dość różne od opinii krytyków.

Opublikowano
  DJ1988 napisał(a):

Ogromne dzięki za link! Piękna muza, słucham sobie właśnie i odpływam...

Co do tych stronek z uploadem to najlepszy był rapid ale odkąd dali te kotki do wpisywania wzrósł poziom agresji u ludzi :) A tu zainstalowałem tego toolbara i poszło błyskawicznie.

Opublikowano

A mi pomimo zainstalowania toolbara i pomimo uzywania internet download menagera sciaganie urwalo sie na 75% i przekroczylem limit i ... czekam az ktos wrzuci na TUSie to na rapida badz gdzie indziej :wkurzony: :wkurzony: :wkurzony: :wkurzony:

Opublikowano (edytowane)

Wrzuciłem na rapida:

http://rapidshare.com/files/118319869/Meta...irube_.rar.html

W końcu jakieś konkrety wizualne o MGS4 Limited Edition. Jak na serio tak to będzie wyglądać to ja jestem na tak. Z przodu figurka, z tyłu skrytka na pudełka z grą i dokumentem. Orginalnie to wygląda.

Metal_gear_1-v08-2.jpg

źródełko: http://mgs.gram.pl/news.php?readmore=873

Edytowane przez aux
Opublikowano
  aux napisał(a):
W końcu jakieś konkrety wizualne o MGS4 Limited Edition. Jak na serio tak to będzie wyglądać to ja jestem na tak. Z przodu figurka, z tyłu skrytka na pudełka z grą i dokumentem. Orginalnie to wygląda.

Metal_gear_1-v08-2.jpg

źródełko: http://mgs.gram.pl/news.php?readmore=873

Wszystko piękne tylko jak to prawdziwe zdjęcie to w takim razie gdzie płyta z soundtrackiem bo widzę tam tylko grę i dokument,a OST wchodzi niby w skład LE :/

Opublikowano
  Noth napisał(a):
miazga.... a Here's To You - Ennio Morricone mnie zabilo (tekst tego kawalka to mega spoiler)

serio slyszaleś cala piosenke !? i przeciez jest ona chyba autorstwa Lisbeth Scott jej wokal...

jakiś link ?

Opublikowano

Słowa piosenki "Here's to You", tak to rzeczywiście może być spoiler, ale z drugiej strony chyba wszyscy czują, że tak się to skończy.

Pokaż ukrytą zawartość

(cztery linijki tekstu, a tyle znaczenia...)

Dołączam się do próśb, jak ktoś namierzy CD2 niech od razu daje link! ;)

Opublikowano
  Zarathustra napisał(a):
Słowa piosenki "Here's to You", tak to rzeczywiście może być spoiler, ale z drugiej strony chyba wszyscy czują, że tak się to skończy.

Pokaż ukrytą zawartość

Przecież wyżej Noth wrzucił. Co prawda na megaupload, ale jest. :]

Opublikowano
  Zarathustra napisał(a):

Pokaż ukrytą zawartość

ja juz przesłuchałem końcowa piosenke w całości...

MAłO TEGO ALE TO JUZ DUZY SPOILER !

Pokaż ukrytą zawartość

link do CD2 jest ale prosimy o rapidshare :D