Skocz do zawartości

Metal Gear Solid 4

YETI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Rzeczywiście linki zostały usunięte, cóż ja zdążyłem jeszcze ściagnąć. :]

PS. Nowa wersja motywu przewodniego jest najlepsza z całej serii - przynajmniej dla mnie.

Edytowane przez Zwyrodnialec
Opublikowano
Są dostępne, musisz zainstalować Megatoolbar, ot i po kłopocie.

czy aby napewno pisze ze:

- Nieprawidłowy odsyłacz

- Plik usunięto

Opublikowano (edytowane)
PS. Nowa wersja motywu przewodniego jest najlepsza z całej serii - przynajmniej dla mnie.

A jak brzmi tytuł utworu przewodniego?

zobaczcie ten koncert to nasza piosenka z MGS4 ! !

http://video.aol.com/video-detail/ennio-mo...cert/3824077670

ten kawałek znalazł się w grze?!

Edytowane przez YETI
Opublikowano

Metal Gear Saga

Opublikowano

Metal Gear Saga

Z tego co wiem to nie jest kawałek przewodni MGS4, tylko stworzony na potrzeby całej serii (Metal Gear Saga)

Opublikowano

Możliwe, kawałek jest cudowny, słyszałem go juz kilka dni temu. Siedząc przed komputerem kilka godzin i słuchając jednego kawałku... MGS :)

A co do tego utworu...

Naprawdę genialny!

Po napisach końcowych nie jeden z nas będzie stał na baczność i salutował do tv, a będą tacy co uronią łzy... głupie gry wideo dla dzieci ;)

Opublikowano (edytowane)
Po napisach końcowych nie jeden z nas będzie stał na baczność i salutował do tv, a będą tacy co uronią łzy... głupie gry wideo dla dzieci ;)

Otóż to. Udało mi się znaleźć te utwory na torrencie i słucham sobie ich teraz non-stop prawie na pełny regulator. Zlecieli się wszyscy i pytają z jakiego to filmu, bo taka śliczna muzyka. Nie mogli skumać że to muzyka z gry video :)

Słuchając tych przepięknych, wzruszających utworów i patrząc na poszczególne nazwy, jestem pewien że poleją się łzy u wielu graczy. U mnie na pewno. "Love Theme", "Violent Cease Fire", "Metal Gear Saga" - tu w 03:09 wchodzi przecudna trąbka, tak się wzruszyłem że szok. Genialnie przerobili ten theme. No a "Here's To You" to takie małe mistrzostwo świata.

Genialny soundtrack, najlepszy ze wszystkich MGS'ów. 12 czerwca - przybywaj szybciej!

Edytowane przez aux
Opublikowano

Został zmieniony przez samego HGW. Zamiast chóru śpiewa jakaś babka i robi to doskonale (ta pani to Lisbeth Scott). Moim zdaniem wersja z OST jest dużo lepsza.

Opublikowano (edytowane)
aux jeżeli przesłuchałeś już cały ost, to powiedz mi czy w grze znajduje się identycznie wykonanie tego kawałku (z chórem)

czy został trochę zmieniony

Here's to you z MGS4 jest prawie identyczne, bo to wersja Harrego, bardzo podobne, tylko ta wersja z koncertu jest o wiele lepsza bo i na żywo jest ;)

chociaż jak powiedzial aux wokal pani Scott daje niezle popalić

Edytowane przez J.D
Opublikowano

A ten "Love Theme" (remix zapewne) ktory znalazl sie w Super Smash Bros Brawl ? Jest na ost czy nie? Jezeli nie, to pewnie w grze tez go nie uslyszymy?

Opublikowano
A ten "Love Theme" (remix zapewne) ktory znalazl sie w Super Smash Bros Brawl ? Jest na ost czy nie? Jezeli nie, to pewnie w grze tez go nie uslyszymy?

Love theme jest na CD1, a ta wersja z SSBB to remix

Opublikowano

Love theme jest na CD1, a ta wersja z SSBB to remix

Wiem, sluchalem na YT. Wersja ktora ukazala sie w SSBB takze brzmi super. Szkoda ze jej nie uslyszymy w grze.