Andżej 2 268 Opublikowano 6 czerwca 2008 Opublikowano 6 czerwca 2008 Swoja droga, design Big Bossa miazdzy, plus dobrze sie chlopina trzyma. Cytuj
turel11234 0 Opublikowano 6 czerwca 2008 Opublikowano 6 czerwca 2008 (edytowane) ja tam przeleciałm to bardzo wybiórczo i moge powiedzieć że te 2 shoty bardzo mi sie podobają UWAGA SPOILE lol spoil 1 I-Pod w jedenj łapie stery Rex'a w drugiej - PRICELESS!! oraz: lol spoil2 Poprostu badass... czwartek ni emoże nadejść ani dnia szybciej! Edytowane 6 czerwca 2008 przez turel11234 Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 6 czerwca 2008 Opublikowano 6 czerwca 2008 ty (pipi)y idioto. Wy(pipi)aj z tymi screenami ale już. Jak chcesz coś pokazac to zrób to za pomoca odsyłącza a nie wklejasz tu j.e.bane spoilery. Cytuj
turel11234 0 Opublikowano 6 czerwca 2008 Opublikowano 6 czerwca 2008 ty (pipi)y idioto. Wy(pipi)aj z tymi screenami ale już. Jak chcesz coś pokazac to zrób to za pomoca odsyłącza a nie wklejasz tu j.e.bane spoilery. Wybacz ale jakie spoilery ?? Zamieszczone zdjęcia to ujęcie następujejące jakies 0.5s po zakończeniu trailera i jeden shot z gameplayu który może zakoczyć chyba tylko kogoś kto unikał trailerów.... Innymi słowy nie traktuje tego jako spoiler i takowych nie wrzuciłem, choc było ich mnóstwo... Jesli cie to tak razi to nie widze żadnego problemu w szybkiej edycji mojeposta - aczkolwiek uważam że mocno przesadzasz z reakcją <_< Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 6 czerwca 2008 Autor Opublikowano 6 czerwca 2008 NIE WKLEJAC ZADNYCH FOTEK, TYLKO LINKI I ZAZNACZAC ZE SPOILER!!! Ja nie klikam w żadne linki, panowie jeszcze kilka dni (wolne w pracy juz wypisane ;P ) Cytuj
Sephirath 0 Opublikowano 6 czerwca 2008 Opublikowano 6 czerwca 2008 W ramach nastrajania się na motyw obejrzałem raz jeszcze ten trailer ostatni z PSNu do zassania. Kurna, płaczący Otacon - człowiek przed ekranem naprawdę się martwi, czy wieńczenie MGSów jest tym na co się tyle czekało... Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 6 czerwca 2008 Opublikowano 6 czerwca 2008 wybacz turel ale wklejenie tego co wkleiłes, mimo że oznakowaleś jako spoiler nijak nie uchroniło mnie i pewnie wielu którzy tu wszedli coś zobaczyc przed zobaczeniem zdjęc na pol monitora. A to ze ty nie uwazasz tego za spoiler nie znaczy ze wszyscy musza. Premiera coraz blizej i serio ludziska- oznaczajcie wszystko czego sie dowiecie w sposob nie psujacy zabawy z tymi, ktorzy tych szczegolow nie znaja. Cytuj
liquid 1 Opublikowano 6 czerwca 2008 Opublikowano 6 czerwca 2008 (edytowane) PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE FORYM MGS (czyli wszystkiego co z nim związane) do środy wieczorem. Niewiem jak wy ale jak widzę teksty''widziałem na you tube' zakończenie , kto chce wiedzieć niech pisze'' to mi się normalnie balasy w jelitach przewracają. Tak będzie lepiej! Aha , byłem na Y.T. i nie ma nowego gameplayu, bossów , scenek itd. Ale pamiętajcie , na świecie są (pipi)i krzykasze , którzy się chcą pochwalić wszystkim, a więc ostrożnie , nie wchodzcie na amatorskie strony z gameplayem (wide Justin od GTA4), BO ZOBACZYCIE COś , PO CZYM BĘDZIECIE ŻAŁOWAĆ PO UKOŃCZENIU GRY! Edytowane 6 czerwca 2008 przez liquid Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 6 czerwca 2008 Opublikowano 6 czerwca 2008 Turel brak mi słów na Ciebie,po prostu brak,mam nadzieję,że się poprawisz.Na całe szczęście gdy tylko otworzyłem temat i zaczęły się wgrywać zdjęcia w panice zwinnym ruchem mojej lewej nogi ,a dokładnie dużym palcem zresetowałem komputer :lol3: Komicznie to może się czyta ale uniknąłem dzięki temu spoilerów.Dzięki szybkiemu kontaktowi z Jakimem,dostałem cynk kiedy już w miarę bezpiecznie można wejść do tematu. Ludzie zdjęcia to też spoilery-nie tylko sam tekst.Jakbym Ci dał zdjęcie z Finala VII z wiadomej sceny na końcu 1 dysku albo z nowszych gier np. scenki z jednych z ostatnich misji w GTA4 koło kościoła to nie były by to spoilery???co z tego,że prezentują 0,5 sekundy z gry.Pewnie te screeny nie miały ,aż takiego kalibru ale proszę o umieszczanie ich w linkach i jakieś mało mówiące opisanie w stylu "blabla.jpg-scenka z końca gry,ostatni boss" anie "blabla.jpg-Snake strzela w spodek kosmiczny z fioletowym kosmitą,który jest ostatnim bossem w grze". NA razie pokój i mam nadzieję,że znowu nikt się nie wyłamie.Zresztą ten dział w chwili premiery musi się wzbogacić wg mnie o nowe tematy w stylu GTA4 by uniknąć burdelu-"MGS4-wrażenia z fabuły" "MGS4-pomoc" itp Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 6 czerwca 2008 Autor Opublikowano 6 czerwca 2008 amazon.com padło http://www.ps3site.pl/amazoncom-padlo/ Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 6 czerwca 2008 Opublikowano 6 czerwca 2008 Ludzie zdjęcia to też spoilery-nie tylko sam tekst.Jakbym Ci dał zdjęcie z Finala VII z wiadomej sceny na końcu 1 dysku albo z nowszych gier np. scenki z jednych z ostatnich misji w GTA4 koło kościoła to nie były by to spoilery???co z tego,że prezentują 0,5 sekundy z gry.Pewnie te screeny nie miały ,aż takiego kalibru ale proszę o umieszczanie ich w linkach i jakieś mało mówiące opisanie w stylu "blabla.jpg-scenka z końca gry,ostatni boss" anie "blabla.jpg-Snake strzela w spodek kosmiczny z fioletowym kosmitą,który jest ostatnim bossem w grze". ehehehe i weź tu teraz powiedz komuś, że MGS4 to tylko gra : D Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 6 czerwca 2008 Opublikowano 6 czerwca 2008 ehehehe i weź tu teraz powiedz komuś, że MGS4 to tylko gra : D Tylko gra czy aż gra....Kojima w sposób mistrzowski wykreował te uniwersum,bohaterów i historię.Nie spotyka się na co dzień gier gdzie człowiek z taką swobodą toleruje typowe dla serii przekoloryzowania i elementy s-f.Muzyka,akcja,fabuła,dźwięk sprawiają,że grając w MGS czuje się jakbym był w samym środku najwspanialszego filmu akcji rodem z Hollywood,a jednocześnie czytał skomplikowaną grubą powieść.Ta seria to zawsze była pożywka dla oczu i zmysłów, do tego z rzadkim dla gier przesłaniem. Cytuj
PiotrB 9 Opublikowano 6 czerwca 2008 Opublikowano 6 czerwca 2008 Hmm... seria MG i MGS to dla mniej coś więcej niż gry. Gra jest czymś co ma ci dać rozrywkę, masz się z nią dobrze bawić, ale jak skończysz grać to odkładasz ją na półkę i myślisz o czymś innym. Grając w serie MGS często po zakończeniu grania ciągle myślałem o różnych zagadnieniach fabuły czy postaciach, więc jest to dla mnie coś więcej niż gra. Coś co ma większą głębię niż "standardowa" gra. Cytuj
Onikage. 0 Opublikowano 6 czerwca 2008 Opublikowano 6 czerwca 2008 jest nadzieja na zestaw ps3 +mgs4 w polsce? Cytuj
turel11234 0 Opublikowano 6 czerwca 2008 Opublikowano 6 czerwca 2008 Znowu zapodam spoila... Tym razem ostrzegam z góry - kto chce niech ogląda bo przy embragu informacyjnym Konami pewnie za kilka H skasują SMACZNEGO Final Boss chaptera no.4 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 6 czerwca 2008 Opublikowano 6 czerwca 2008 Nocna premiera w Ultimie. Uwaga! NOCNA PREMIERA W ULTIMIE! Wszystkich mieszkańców Warszawy i okolic zapraszamy na nocną premierę gry. Będzie można nabyć egzemplarz już w nocy z 11 na 12 czerwca o godz. 0:00 przy ul. Chłodnej 35/37 paw.7. Serdecznie zapraszamy! Cytuj
nievil 29 Opublikowano 7 czerwca 2008 Opublikowano 7 czerwca 2008 Spoiler potężnego kalibru (pokazany gameplay a nie żadna scenka fabularna, mimo wszystko ostrzegam) - wywołuje ciarki na plecach fanów MGS1 - ta lokacja, ta muzyka, ten pistolet, ta kamera.... (mogą to skasować więc jak kto chce obejrzeć to szybko) http://www.dailymotion.com/dabookerman/video/9557449 Cytuj
jasiumaster 1 Opublikowano 7 czerwca 2008 Opublikowano 7 czerwca 2008 Filmik z IGNu porównujący E3 2006 i wersje ostateczną. http://c.ps3movies.ign.com/ps3/video/artic...8_qtlowwide.mov Niestety mała rozdzielczość, ale widać jak mniej wiecej wyglądają flashbacki, w scenie przy grobie. Cytuj
artur z londynu 0 Opublikowano 7 czerwca 2008 Opublikowano 7 czerwca 2008 A tutaj mala niespodzianka. W Game store w UK mozna dostac ( za darmo ) cos takego: Pozdrawiam Cytuj
Guts 7 Opublikowano 7 czerwca 2008 Opublikowano 7 czerwca 2008 Jestem ciekaw czy Ultima zacznie wysyłać gry kurierem już 10/11, czy dopiero 12. Mam nadzieje, że opatrzność nie nawali i już w czwartek będę mógł się delektować MGS4. Cytuj
liquid 1 Opublikowano 7 czerwca 2008 Opublikowano 7 czerwca 2008 Ja niemogę, oglądałem kawałek gameplayu z piękną muzą w tle i łzy mi lecą jak sobie teraz przypominam 17 marca 2004 roku od 21do 21.39 (data ukończenia jedynki). Najpiękniejszy dzień mojego życia, dokładnie wtedy byłem na 101% pewny że MGS to DZIEŁO SZTUKI :cierpienie: W sumie nic nie zobaczyłem , żadnego spoilera nie byo, gdyż jest to 4 minutowe rozszeżenie Revieved trailera . Dziwi mnie ocena w Neo +. Jak bije Snake Eatera , jest długi na tyle że''hoho'' , zapiera dech w piersiach , lokacje są cudowne, grała też nie odstaje , muzyka to ''namber łan'' w serii , masa smaczków i secreatsów, ogólny zarys fabuły, emocjonujące walki z bossami, można grać przez sieć, jest to gra na więcej niż 2 razy,to w moim skromnym mniemaniu należy się ''dycha''. A co najważniejsze gra naprawia pewien ''błąd'' MGS2 i to się naprawde liczy ^_^ Cytuj
YETI 10 988 Opublikowano 7 czerwca 2008 Autor Opublikowano 7 czerwca 2008 Jestem ciekaw czy Ultima zacznie wysyłać gry kurierem już 10/11, czy dopiero 12. Mam nadzieje, że opatrzność nie nawali i już w czwartek będę mógł się delektować MGS4. Podobno wysyłają 11.06. I jeszcze jedno, ultima organizuje nocną premierę. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 7 czerwca 2008 Opublikowano 7 czerwca 2008 ehehehe i weź tu teraz powiedz komuś, że MGS4 to tylko gra : D Tylko gra czy aż gra....Kojima w sposób mistrzowski wykreował te uniwersum,bohaterów i historię.Nie spotyka się na co dzień gier gdzie człowiek z taką swobodą toleruje typowe dla serii przekoloryzowania i elementy s-f.Muzyka,akcja,fabuła,dźwięk sprawiają,że grając w MGS czuje się jakbym był w samym środku najwspanialszego filmu akcji rodem z Hollywood,a jednocześnie czytał skomplikowaną grubą powieść.Ta seria to zawsze była pożywka dla oczu i zmysłów, do tego z rzadkim dla gier przesłaniem. Święte słowa, podpisuje się pod nimi wszystkimi członkami ^_^ Tak patrząc na Amazon, zastanawiam się czy swój egzemplarz limitki dostane, żeby sie kurna nie okazało że będę musiał czekać, wtedy odłączę sobie neta co by tu nie włazić Cytuj
liquid 1 Opublikowano 7 czerwca 2008 Opublikowano 7 czerwca 2008 Co wystawił N+ MGS4? Na stronie 135 masz info. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi