walek 96 Opublikowano 10 czerwca 2008 Opublikowano 10 czerwca 2008 (edytowane) A na deser dwa fajne moim zdaniem screeny z recenzji w Neo. Na jednym otwarta lokacja która "spodoba się fanom Snake Eater", a na drugim jakiś domek w środku. http://img152.imageshack.us/my.php?image=l...akeeaterlz8.jpg http://img441.imageshack.us/my.php?image=simg0060sq8.jpg Byly juz dawno. Ja nawet widzialem gameplay z am.poludniowej.Toz to Snake Eater. ... Swoja droga MGS4 to zbior lokacji z poprzednich czesc oraz, taka swoista sentymentalna podroz w przeszlosc. Racje maja ci ktorzy twierdz, ze tylko fani, znajacy dosc dobrze scenariusz, docenia mgs4. btw: Technicze, ta gra mogla wygladac znacznie lepiej Ps. MGS4 supportuje 1080p? Ktos cos wie na ten temat? Edytowane 10 czerwca 2008 przez walek Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 10 czerwca 2008 Opublikowano 10 czerwca 2008 (edytowane) Ale akcja. Wideorecenzja na Gametrailers przesunięta o 1 dzień. Chcesz to oglądać? W ich recenzjach zawsze jest pełno spoilerów. Dokładnie, lepiej uważać i spojrzeć tylko na ocenę. Ja obejrzę po przejściu gry. No chyba że ktoś zna już całą fabułę, a widzę że jest sporo takich osób. A na deser dwa fajne moim zdaniem screeny z recenzji w Neo. Na jednym otwarta lokacja która "spodoba się fanom Snake Eater", a na drugim jakiś domek w środku. http://img152.imageshack.us/my.php?image=l...akeeaterlz8.jpg http://img441.imageshack.us/my.php?image=simg0060sq8.jpg Byly juz dawno. Ja nawet widzialem gameplay z am.poludniowej.Toz to Snake Eater. ... Swoja droga MGS4 to zbior lokacji z poprzednich czesc oraz, taka swoista sentymentalna podroz w przeszlosc. Racje maja ci ktorzy twierdz, ze tylko fani, znajacy dosc dobrze scenariusz, docenia mgs4. btw: Technicze, ta gra mogla wygladac znacznie lepiej Ps. MGS4 supportuje 1080p? Ktos cos wie na ten temat? Snake Eater? Genialnie! To mój ulubiony MGS. Co do supportu to na tej reklamie co podał Ficuś jest napisane: supported HD video output: 480p, 720p, 1080i oraz 1080p. Video streszczenie poprzednich części MGS na gry-online.pl (masa spojlerów): http://www.gry-online.pl/s014.asp?ID=134 http://www.gry-online.pl/S014.asp?ID=135 Edytowane 10 czerwca 2008 przez aux Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 10 czerwca 2008 Opublikowano 10 czerwca 2008 (edytowane) Supportuje ale to znowu nie jest niby te prawdziwe 1080p tylko podbijanie rozdzielczości. BTW.Aju z temacie "sklep psx extreme" dał info,że już jutro otrzymają kopie MGS4 i jutro będzie można już odbierać osobiście i będą wysyłali.....czyli od jutra mnie tu na forum nie zobaczycie Edytowane 10 czerwca 2008 przez Ficuś Cytuj
Sanryu 0 Opublikowano 10 czerwca 2008 Opublikowano 10 czerwca 2008 Jak juz czlowiek zacznie grac w MGS4 to powinien tu zagladnac dopiero po przejsciu gry bo inaczej moze dostac spoilerem w twarz. Kurcze, to juz ostatnie spotkanie ze Snake'iem... Pierwszy raz(czyli najwazniejszy)zamierzam przejsc na HARD nie zabijajac nikogo...i bede staral sie grac pozniejszymi godzinami bo zapewne nie raz czlowiek bedzie mial "szklanke"w oczach Btw. Widzieliscie moze gdzies jakas tapete z Raiden'em?(oprocz tej oficjalnej) Cytuj
przegraj_kowal 0 Opublikowano 10 czerwca 2008 Opublikowano 10 czerwca 2008 kumpel juz dzisiaj dorwal MGS4 i bedzie pewnie cala noc cioral.lucky bastard Cytuj
Sephirath 0 Opublikowano 10 czerwca 2008 Opublikowano 10 czerwca 2008 (edytowane) Panowie, potrzebna pomoc prawdziwych fanów Czy mógłbym prosić o podesłanie mi linków lub plików graficznych na e-mail związanych z MGS IV? Tylko chodzi mi o takie naprawdę ładne, gdyż nie stać mnie na MGS IV EK uznałem że sobie chociaż wydrukuję u poligrafów 3 śliczne grafiki i dam na ścianę, a jakoś sam nie mogę zupełnie nic znaleźć, albo z poprzednich części albo rendery, albo małe. A mi właśnie o te malowano-rycinowe arty chodzi Jak największe wymiarowo, oczywiście. Mogę na wsparcie liczyć? sephirath()gmail.com Edytowane 10 czerwca 2008 przez Sephirath Cytuj
J.D 0 Opublikowano 10 czerwca 2008 Opublikowano 10 czerwca 2008 Btw. Widzieliscie moze gdzies jakas tapete z Raiden'em?(oprocz tej oficjalnej) zawsze podobał mi sie ten artwork Raidena http://img292.imageshack.us/my.php?image=r...byedinjoar1.jpg Panowie, potrzebna pomoc prawdziwych fanów Czy mógłbym prosić o podesłanie mi linków lub plików graficznych na e-mail związanych z MGS IV? Tylko chodzi mi o takie naprawdę ładne, gdyż nie stać mnie na MGS IV EK uznałem że sobie chociaż wydrukuję u poligrafów 3 śliczne grafiki i dam na ścianę, a jakoś sam nie mogę zupełnie nic znaleźć, albo z poprzednich części albo rendery, albo małe. A mi właśnie o te malowano-rycinowe arty chodzi Jak największe wymiarowo, oczywiście. Mogę na wsparcie liczyć? sephirath()gmail.com poszukaj na deviantarcie http://search.deviantart.com/?section=brow...al+gear+solid+4 Cytuj
Zarathustra 616 Opublikowano 10 czerwca 2008 Opublikowano 10 czerwca 2008 Trzymaj Sephirath, mam nadzieję że Ci się przyda To co prawda zwykła okładka w wysokiej rozdzielczości, ale wyczyściłem ten pasek, który przechodził wzdłuż niej plus te info o DUALSHOCK 3 i notkę z zalecanym wiekiem Cytuj
Sephirath 0 Opublikowano 10 czerwca 2008 Opublikowano 10 czerwca 2008 Ach, cudo! Dziękuję ogromnie Cytuj
smallv86 857 Opublikowano 10 czerwca 2008 Opublikowano 10 czerwca 2008 ok jedno pytanko : Nie wiecie gdzie w Trojmiescie bedzie mozna dostac Edycje kolekcjonerska MGS4 ? albo czy mozna jeszcze gdzies zamowic w sklepie online or sth?? Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 10 czerwca 2008 Opublikowano 10 czerwca 2008 Heh, widzę, że im bliżej do premiery tej niezwykłej gry, tym bardziej gęsta dyskusja, śmierć wielkiego Solid Snake'a, znając umiejętności i niecodzienne rozwiązania Hideo Kojim'y to będzie moment, którego branża gier wideo jeszcze nie uświadczyła. Ja swojego PS3 kupię dopiero we wrześniu, ale już czuję lekkie niezadowelnie, że nie zagram w tę grę właśnie teraz, ale to będzie pierwszy tytuł, jaki kupię na tę konsolę. Cytuj
Sebas 1 577 Opublikowano 10 czerwca 2008 Opublikowano 10 czerwca 2008 Heh, widzę, że im bliżej do premiery tej niezwykłej gry, tym bardziej gęsta dyskusja, śmierć wielkiego Solid Snake'a, znając umiejętności i niecodzienne rozwiązania Hideo Kojim'y to będzie moment, którego branża gier wideo jeszcze nie uświadczyła. Ja swojego PS3 kupię dopiero we wrześniu, ale już czuję lekkie niezadowelnie, że nie zagram w tę grę właśnie teraz, ale to będzie pierwszy tytuł, jaki kupię na tę konsolę. i nie uświadczy xD będzie jak zawsze Cytuj
J.D 0 Opublikowano 10 czerwca 2008 Opublikowano 10 czerwca 2008 Heh, widzę, że im bliżej do premiery tej niezwykłej gry, tym bardziej gęsta dyskusja, śmierć wielkiego Solid Snake'a, znając umiejętności i niecodzienne rozwiązania Hideo Kojim'y to będzie moment, którego branża gier wideo jeszcze nie uświadczyła. Ja swojego PS3 kupię dopiero we wrześniu, ale już czuję lekkie niezadowelnie, że nie zagram w tę grę właśnie teraz, ale to będzie pierwszy tytuł, jaki kupię na tę konsolę. i nie uświadczy xD będzie jak zawsze świete słowa ale i tak zakończenie jest bardzo ładne, dla mnie wzruszajace po prostu, moment kiedy zaczyna sie here's to you... Cytuj
walek 96 Opublikowano 11 czerwca 2008 Opublikowano 11 czerwca 2008 (edytowane) 4 flmiki z gameplay'u (bardzo dobra jakosc), bliski wschod, praktycznie brak spoilerow (strzelanie z granatnik, CQC z uzyciem M16, etc). http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3168176 ps. niektorzy ludzie to sa poje@ani! Wlasnie znalazlem link, gdzie koles na zywo gra w MGS4. Edytowane 11 czerwca 2008 przez walek Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 11 czerwca 2008 Opublikowano 11 czerwca 2008 Ja właśnie instaluje. 8 minut męczarni;( Zaraz zdam relację czy intro jest takie jak sobie tego wszyscy życzą Cytuj
Snake_Plissken 910 Opublikowano 11 czerwca 2008 Opublikowano 11 czerwca 2008 Napisz tylko, czy jest świetne czy nie. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 11 czerwca 2008 Opublikowano 11 czerwca 2008 Szczerze? Dziwne w piz.deczke. Ale grafika jest fajna. Lepsza niż w MGO. Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 11 czerwca 2008 Opublikowano 11 czerwca 2008 (edytowane) Właśnie wróciłem do chaty.Wraz z Jakimem zrobiliśmy sobie dzis wycieczkę komunikacją miejską po aglomeracji śląskiej do redakcji psx extreme. Ale się ciesze z mojej limitki ps.limitka nie ma pudełka tekturowego,która ma zwykła wersja Edytowane 11 czerwca 2008 przez Ficuś Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 11 czerwca 2008 Opublikowano 11 czerwca 2008 hejka jaki status w sklepie Psx Extreme musi mieć zamówienie, aby było gotowe do wysyłki? ja zapłaciłem z góry przelewem dwa miechy temu i mam cały czas: Zamówienie przyjęte... Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 11 czerwca 2008 Opublikowano 11 czerwca 2008 hejka jaki status w sklepie Psx Extreme musi mieć zamówienie, aby było gotowe do wysyłki? ja zapłaciłem z góry przelewem dwa miechy temu i mam cały czas: Zamówienie przyjęte... Ja limitkę zamówiłem 17 kwietnia, i też mam status w sklepie "w trakcie realizacji" ale udało mi się dowiedzieć, że dzisiaj będą wysyłać moją przesyłkę kurierem. Mam nadzieje, że tak i jutro już coś pocisne przed meczem Polaków z Austrią. Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 11 czerwca 2008 Opublikowano 11 czerwca 2008 (edytowane) nie no jestem w szoku-jak to chodzi,wygląda,brzmi i się rusza......dziwny wybór poziomu trudności-easy,dwa normale i hard. PS.wziąłem hard i jest hardcore-gekko jednym ciosem calą energie zabiera.... Edytowane 11 czerwca 2008 przez Ficuś Cytuj
J.D 0 Opublikowano 11 czerwca 2008 Opublikowano 11 czerwca 2008 Niech ktos napisze co dokladnie jest w tym intrze ? Cytuj
Gawlick 7 Opublikowano 11 czerwca 2008 Opublikowano 11 czerwca 2008 A własnie wiadomo czym te normalne różnia się od siebie? Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 11 czerwca 2008 Opublikowano 11 czerwca 2008 czymś na pewno:D Na hardzie jest ciężko:D Trzeba sie skradać Przynajmniej jest wyzwanie. Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 11 czerwca 2008 Opublikowano 11 czerwca 2008 intro najdziwniejsza rzecz jaką w życiu widziałem-wywiad w tv z Davidem Heyterem w technice komputerowej i można przełączać na padzie programy jak w tv-na niektórych lecą jakieś reklamy,na innych jakiś program o fitness...masakra.....nie wiem co to było...trzeba by było to kilka razy zobaczyć co to ma znaczyć" Jeden normal ma podpis,że dla tych co nie lubią łatwo,a drugi dla tych co lubią akcje i w nawiasie,że domyślny dla EU i USA.A hard jest na chwilę obecną mocno ostry Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi