CoATI 1 051 Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 to sie nazywa "wczuc w" i "przezywać" gry ;] Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 Nie, to się nazywa szukać dziury w całym. W innych częściach notorycznie łapali się za jaja, a Grigori teraz wytyka, że Snake jeździ z matka na motorze. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 Zaraz, zaraz, graliśmy już w MGS w jakimś zurbanizowanym terenie? Praga najładniejsza. No widzę że nie jestem sam 8) Cytuj
Gość Opublikowano 19 stycznia 2009 Opublikowano 19 stycznia 2009 Bosh... Wam to nieźle brak poczucia humoru... Zamykam ten dział. Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 20 stycznia 2009 Opublikowano 20 stycznia 2009 Grigori! Przecież ja właśnie okazuje poczucie humoru Cytuj
drk2 7 Opublikowano 24 stycznia 2009 Opublikowano 24 stycznia 2009 Kumpel, casual, przeszedl dzisiaj mgs4 i tak mi napisal w smsie "...jest to kolejna moja niezapomniana gra, w ogole jesli mozna nazwac to gra. Jeszcze jestem podekscytowany i czuc lekki niedosyt.." Najlepsze, ze nie skumal fabuly, bo nie zna angielskiego Przekopuje wlasnie sterte PE w poszukiwaniu streszczenia fabuly poprzednich czesci dla niego...Moze ktos pamieta w ktorym to numerze bylo? Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 1 lutego 2009 Opublikowano 1 lutego 2009 Mam pytanie. Grałem w MGS i MGS 2. Niestety nie grałem w snake eater. Moje pytanie brzmi czy w takim wypadku opłaca się inwestować teraz w MGS4 czy czekać pod koniec roku kiedy będę miał ps2 przejść mgs3 i dopiero kupić MGS4 ? Cytuj
artex 28 Opublikowano 1 lutego 2009 Opublikowano 1 lutego 2009 Mam pytanie. Grałem w MGS i MGS 2. Niestety nie grałem w snake eater. Moje pytanie brzmi czy w takim wypadku opłaca się inwestować teraz w MGS4 czy czekać pod koniec roku kiedy będę miał ps2 przejść mgs3 i dopiero kupić MGS4 ? Jeżeli nie grałeś w snake eater to nie powinieneś też grać w 1 i 2 ^_^ Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 2 lutego 2009 Opublikowano 2 lutego 2009 Nie gadaj głupot, Artex. MGS3 bazuje na wielu smaczkach MGS1 i 2, i choć chronologicznie jest wcześniej, to o wiele więcej z tej gry wynosi się, po pierwszym przejściu MGS1 i MGS2, zgodnie z datami wydania. Gromi, poczekaj i kup MGS3. Jeżeli po dwójce od razu zagrasz w MGS4, umknie ci wiele nawiązań co do 3, a i fabuły do końca nie zrozumiesz. Cytuj
martines8 0 Opublikowano 3 lutego 2009 Opublikowano 3 lutego 2009 Metal gear Solid Subsistance bylo wpieprzaniem weza zywcem.Guns of The Patriot jes jak lot balonem,widoki straszne.Walki z bossami schizoidalne.genialne.. Cytuj
Siarex 4 Opublikowano 5 lutego 2009 Opublikowano 5 lutego 2009 Właśnie skończyłem czwartego MGS'a. Jedynie powiem, że jest to jedna z niewielu gier, które w żaden sposób nie oceniałem("ta teksturka tu brzydsza, a tego nie dopracowali" itp.). Tą grę się po prostu przeżywa. Piękne zakończenie historii, którą jako 11 letni dzieciak, bez znajomości angielskiego zacząłem 9 lat temu. Śmieszna sprawa, ponieważ w każdą część MGS'a grałem na innej konsoli a nigdy nie miałem 2 konsol na raz(MGS 1 - PSX, MGS2-Xbox, MGS3-PS2, MGS4-PS3) co tylko wzmacnia sentyment do tej serii. Pozostaje teraz zacząć grę od nowa i poznać każdy detal gameplay'u Co do MGS'a 5 to nie mam nic przeciwko, jeżeli tylko zostawią historie z poprzednich części w spokoju(klon, klona, klonem). Dla przykładu głównym bohaterem mógłby być Akiba zaczynając nowe uniwersum z PAROMA starymi postaciami. Cytuj
FLooK 1 Opublikowano 14 lutego 2009 Opublikowano 14 lutego 2009 Wie ktoś może jak się nazywa przedmiot do którego Sanke chowa niedokończonego papierosa? Bo chyba nie papierośnica? Cytuj
Gość Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 szukam tekstu z japońskimi wymowami z traileru tego 15 minutowego mgs4 jak sie zaczyna gdy snake siedzi i mowi war never changes..... Cytuj
Gawlick 7 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 Tekstu nie mam, ale podpowiem iż mówi "War has changed" War never changes z fallouta jest Cytuj
FLooK 1 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 Wie ktoś może jak się nazywa przedmiot do którego Sanke chowa niedokończonego papierosa? Bo chyba nie papierośnica? No kurde, nikt na prawdę nie wie jak to się nazywa? 2:11 Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 16 lutego 2009 Opublikowano 16 lutego 2009 Schowek na papierosy made by Otacon. Cytuj
YETI 10 992 Opublikowano 22 lutego 2009 Autor Opublikowano 22 lutego 2009 http://www.ps3site.pl/heres-to-you/14992/ świetny montaż Cytuj
theGrimReaper669 0 Opublikowano 2 marca 2009 Opublikowano 2 marca 2009 troche spoznione ale co tam "On the subject of MGS4/MGO trophies and Konami ID - we hear you. We have been circulating these issues internally, and we will report back as soon as we are able." http://metalgearsolid.org/News/Latest/trop...o-mgs4-mgo.html Czyzby byla nadzieja? Cytuj
szajbz 0 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Mam pytanko Kupiłem płytkę z MGS4, nówkę w foli, pograłem z 10h i pierwszy raz zauważyłem (wcześniej na to nie zwracałem uwagi) na płycie pod światło są takie jakby plamy oleju "tęcza" a na żadnej innej płycie PS3 nie mam takich efektów Spotkał sie ktoś z tym? * Napisałem w tym temacie bo to płytka z MGS Cytuj
Grabar 5 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 Norma to cecha każdej dwuwarstwowej płytki (sprawdź płytki DVD+DL), a z tego co wiem to MGS 4 jest na dwuwarstwowym Blu-Rayu 50 GB Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 Zna ktoś stronke z dokładnym opisem fabuły 1 i 2 częsci, coś na wzór tego z MGS3 w PE ?? Szykuje się do przejścia 4, a bez tego ani rusz. Cytuj
newyorkdanzig 2 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 kiedy w Polsce będzie MGS4 w platynie? i za ile? Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 9 marca 2009 Opublikowano 9 marca 2009 No jak w platynie to raczej 99 zł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi