Skocz do zawartości

Metal Gear Solid 4

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,4 tys.
  • Wyświetleń 227,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Coati chyba się zdenerwował i zamknął temat o MGS5.       Może ten wątek zostanie poruszony w MGS5, tak jak w trójce kryzys kubański. Snake będzie dociekał prawdy, czy to Putin z Tuskiem zestr

• A wczoraj w sumie stwierdziłem, że nie chce mi się na nich czekać, pobawiłem się z emulgatorem i zgadnij, kto dzisiaj skończył pierwszy akt Cudownie wrócić do tej gierki

• OMFG! Ja z gory przepraszam wszystkich fanow MGS, ktorzy znaja kazy detal i podniecaja sie nawiazaniami. Dla mnie cala seria nigdy nie byla niczym szczegolnym i nie bylem zadnym fanem MGS1 i 2. Dopier

Opublikowano

Nie, to się nazywa szukać dziury w całym. W innych częściach notorycznie łapali się za jaja, a Grigori teraz wytyka, że Snake jeździ z matka na motorze.

Opublikowano
Zaraz, zaraz, graliśmy już w MGS w jakimś zurbanizowanym terenie? Praga najładniejsza.

No widzę że nie jestem sam 8)

Opublikowano

Bosh... Wam to nieźle brak poczucia humoru... Zamykam ten dział. :P

Opublikowano
Grigori! Przecież ja właśnie okazuje poczucie humoru :D
Opublikowano

Kumpel, casual, przeszedl dzisiaj mgs4 i tak mi napisal w smsie

"...jest to kolejna moja niezapomniana gra, w ogole jesli mozna nazwac to gra. Jeszcze jestem podekscytowany i czuc lekki niedosyt.."

Najlepsze, ze nie skumal fabuly, bo nie zna angielskiego :)

Przekopuje wlasnie sterte PE w poszukiwaniu streszczenia fabuly poprzednich czesci dla niego...Moze ktos pamieta w ktorym to numerze bylo?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie. Grałem w MGS i MGS 2. Niestety nie grałem w snake eater. Moje pytanie brzmi czy w takim wypadku opłaca się inwestować teraz w MGS4 czy czekać pod koniec roku kiedy będę miał ps2 przejść mgs3 i dopiero kupić MGS4 ?

Opublikowano
Mam pytanie. Grałem w MGS i MGS 2. Niestety nie grałem w snake eater. Moje pytanie brzmi czy w takim wypadku opłaca się inwestować teraz w MGS4 czy czekać pod koniec roku kiedy będę miał ps2 przejść mgs3 i dopiero kupić MGS4 ?

Jeżeli nie grałeś w snake eater to nie powinieneś też grać w 1 i 2 ^_^

Opublikowano

Nie gadaj głupot, Artex. MGS3 bazuje na wielu smaczkach MGS1 i 2, i choć chronologicznie jest wcześniej, to o wiele więcej z tej gry wynosi się, po pierwszym przejściu MGS1 i MGS2, zgodnie z datami wydania.

Gromi, poczekaj i kup MGS3. Jeżeli po dwójce od razu zagrasz w MGS4, umknie ci wiele nawiązań co do 3, a i fabuły do końca nie zrozumiesz.

Opublikowano

Metal gear Solid Subsistance bylo wpieprzaniem weza zywcem.Guns of The Patriot jes jak lot balonem,widoki straszne.Walki z bossami schizoidalne.genialne..

Opublikowano

Właśnie skończyłem czwartego MGS'a. Jedynie powiem, że jest to jedna z niewielu gier, które w żaden sposób nie oceniałem("ta teksturka tu brzydsza, a tego nie dopracowali" itp.). Tą grę się po prostu przeżywa. Piękne zakończenie historii, którą jako 11 letni dzieciak, bez znajomości angielskiego zacząłem 9 lat temu. Śmieszna sprawa, ponieważ w każdą część MGS'a grałem na innej konsoli a nigdy nie miałem 2 konsol na raz(MGS 1 - PSX, MGS2-Xbox, MGS3-PS2, MGS4-PS3) co tylko wzmacnia sentyment do tej serii. Pozostaje teraz zacząć grę od nowa i poznać każdy detal gameplay'u :D

Co do MGS'a 5 to nie mam nic przeciwko, jeżeli tylko zostawią historie z poprzednich części w spokoju(klon, klona, klonem). Dla przykładu głównym bohaterem mógłby być Akiba zaczynając nowe uniwersum z PAROMA starymi postaciami.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wie ktoś może jak się nazywa przedmiot do którego Sanke chowa niedokończonego papierosa? Bo chyba nie papierośnica?

Opublikowano

szukam tekstu z japońskimi wymowami z traileru tego 15 minutowego mgs4

jak sie zaczyna gdy snake siedzi i mowi war never changes.....

Opublikowano

Tekstu nie mam, ale podpowiem iż mówi "War has changed" War never changes z fallouta jest ;)

Opublikowano
Wie ktoś może jak się nazywa przedmiot do którego Sanke chowa niedokończonego papierosa? Bo chyba nie papierośnica?

No kurde, nikt na prawdę nie wie jak to się nazywa?

2:11

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanko

Kupiłem płytkę z MGS4, nówkę w foli, pograłem z 10h i pierwszy raz zauważyłem (wcześniej na to nie zwracałem uwagi) na płycie pod światło są takie jakby plamy oleju "tęcza" a na żadnej innej płycie PS3 nie mam takich efektów

Spotkał sie ktoś z tym?

* Napisałem w tym temacie bo to płytka z MGS :P

Opublikowano

Norma :) to cecha każdej dwuwarstwowej płytki (sprawdź płytki DVD+DL), a z tego co wiem to MGS 4 jest na dwuwarstwowym Blu-Rayu 50 GB

Opublikowano

Zna ktoś stronke z dokładnym opisem fabuły 1 i 2 częsci, coś na wzór tego z MGS3 w PE ?? Szykuje się do przejścia 4, a bez tego ani rusz.

Opublikowano

No jak w platynie to raczej 99 zł.