=PiT= 13 Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 multiplayer w mgs4 fajny? gra w to ktos jeszcze? narazie mecze singla (genialna gra, najlepsza na PS3, grafika miazdzy wszystko co widzialem do tej pory chociaz gra ma juz 4 lata, wszystkie poprzednie czesci lacznie z peace walkerem zaliczone wiec zarowno gra jak i fabula napierdala mi szczekopad), ale przymierzam sie do multi, warto? Cytuj Odnośnik do komentarza
CoATI 1 050 Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 chyba nikt juz nie gra w multi. prosciej zlapac kogos do coop'a w peace walkerze (ad hock party) Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Na Zanzibarze jest scenariusz MGS1 też, to tak gwoli ścisłości. Cytuj Odnośnik do komentarza
fredybizkit 99 Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 (edytowane) http://www.ps3site.p...a-trofea/117743 Jeśli do tej pory nie zagraliście w Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots, a jednym z głównych powodów takiego stanu rzeczy był brak trofeów, to niedługo będziecie mogli nadrobić zaległości. Hideo Kojima zdradził bowiem, że najnowsza jak dotąd odsłona przygód Snake'a otrzyma niedługo zestaw trofeów. Informacja jest jak najbardziej oficjalna, bowiem padła z ust samego Kojimy w wywiadzie udzielonym magazynowi Famitsu. Ci z Was, którzy posiadają już własną kopię tego tytułu, będą mogli pobrać stosowną łatkę z PlayStation Network już w sierpniu. Reszta natomiast może poczekać na specjalną reedycję gry, choć na ten moment nie wiadomo, kiedy (i czy w ogóle) takowa opuści granice Japonii. Warto nadmienić, iż 30 sierpnia w Tokio będzie miała miejsce impreza, zorganizowana z okazji 25 urodzin marki. Hideo planuje coś na niej ogłosić i choć nie zdradził o co dokładnie chodzi, powiedział, iż będzie to "gra, która połączy ludzi". Wrzuć następnym razem z linkiem jego treść / Kyo* Edytowane 11 Lipca 2012 przez Kyo* Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 (edytowane) Jak zobaczę to uwierzę - nie szybciej Po 4 latach zamknęli serwery to trzeba znowu się przypomnieć i sprzedać parę kopii więcej - ale i tak fajnie - będzie okazja znowu zagrać Snake'm. Ciekawe czy trofea będą retroaktywne. No i może się przyda w końcu temat: http://www.psxextreme.info/topic/76692-metal-gear-solid-4-trofea/ Edytowane 11 Lipca 2012 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
Musiol 188 Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Jak zobaczę to uwierzę - nie szybciej Po 4 latach zamknęli serwery to trzeba znowu się przypomnieć i sprzedać parę kopii więcej - ale i tak fajnie - będzie okazja znowu zagrać Snake'm. Ciekawe czy trofea będą retroaktywne. No i może się przyda w końcu temat: http://www.psxextrem...l__+metal +gear Update: This report does appear to be true! The Trophy support will be included out the box with a 3,990 yen "PlayStation 3 The Best" budget version of MGS4 in August. Current MGS4 owners will be able to patch their copy of the game. http://andriasang.com/con1vt/metal_gear_announcement/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 fajnie...ale tak jak piszę Kyo...super jakby działały wstecz, za dużo się bawiłem MGS4 w czasie premiery by teraz znowu to wszystko jeszcze raz przechodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
dydel 16 Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Nigdy nie skończyłem MGS 4, będzie powód do powrotu Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 ja tego już nie odpalam...instalacje co akt, loadingi co chwile, tekstury z ps2 i często spadający framerate są po tylu latach do mnie nie do przełknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 515 Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 ja kompletuje trofea w kolekcji hd (misje vr w dwojce sa wku.rwiajace) to i czworke tez wyplatynuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Ciężko rzeczywiście z tymi instalacjami co chwilę? Pamiętam, że kiedyś miałem przez chwile MGS4 i już na początku trzeba było przełknąć sporą instalkę (4GB?). W obecnych czasach człowiek się zbyt wyleniwił, żeby jakieś przesadzone instalacje przeżywać, toteż jeśli to prawda, to nawet trofiki mnie nie przekonają do zagrania. Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 (edytowane) naprawdę nie wiem, czy będzie mi się chciało męczyć z tym "dziełem" po raz kolejny btw ile to już lat? leniwe mendy, a nie deweloperzy Edytowane 11 Lipca 2012 przez qraq_pk Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Ech a już się pozbyłem tej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emet 1 073 Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Kpina trochę... Może przejdę to znowu ale nic więcej. Na pewno nie będę kombinował ani wysilał się aby zdobyć jakies trofea. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 691 Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 (edytowane) MGS4 jest teraz tak tani, ze moze sie skusze by zrobic sobie platyne Oczywiscie pod warunkiem, ze dadza mozliwosc zainstalowania kazdego aktu odrazu, zeby nie meczyc sie tak jak kiedys (centralnie juz wygodniej byloby miec 5 roznych plyt i nimi wachlowac). PS. Ciekawe czy robia wersje na X360, pewnie niedlugo zapowiedza piatke i w sumie nie bylby to taki glupi pomysl (o ile dobra cene by dali). Edytowane 11 Lipca 2012 przez Ins Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 W zależności od tego jakie będą te pucharki, to może na platynę się skuszę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Lepiej późno niż wcale Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 691 Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 http://andriasang.com/con1wk/mgs4_full_install/?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed Bedzie mozna zrobic tzw. pelna instalacje. Wszystko fajnie i pieknie, ale z tego co czytam chodzi tylko o ta nowa wersje gry, a nie o stare, spatchowane ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 787 Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Cztery lata im/mu to zajęło. Ja nie narzekam tylko absurd tej akcji jest dość żałosny. Hideo powinien był się ogarnąć kiedy był na to czas, a teraz ludziom nie będzie się chciało przebijać przez te wszystkie filmiki. Cytuj Odnośnik do komentarza
qraq_pk 371 Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Jaja będą, jak dowalą trofke za nieprzerywanie scenek Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Powinno byc trofeum ze wymienienie wszystkich pomyslow Kojimy na gry, o jakich mowil w ciagu ostatnich 5 lat. Najbardziej mnie rozyebalo, pamietam: "Kojima zrobi gre o ojcostwie?" i "Kojima zrobi gre o oceanie" Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 (edytowane) Najbardziej chciałbym żeby w nowej wersji mgs4 wirtualne wąsy Snake rosły w czasie rzeczywistym. Może nawet jakieś trofeum z tym związane. Edytowane 12 Lipca 2012 przez SłupekPL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 (edytowane) I no place to hide - czyli niszczenie srodowiska, w ktorym finalnie nie ma sie gdzie schowac xd Boze, Kojima to oszolom Edytowane 12 Lipca 2012 przez komar737 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ubol 59 Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Powiem tak, tego całego Metala nie będzie mi się chciało przechodzić jeszcze raz dla jakichś pucharków. Jakby były od początku to może coś by tam pozdobywał, ale teraz to nie chce mi się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sig 395 Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Co za typ gra wyszła X lat temu a ten teraz trofea będzie dodawał co za psychopata . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi