Pupcio 18 398 Opublikowano 12 września Opublikowano 12 września Nie no, wspominali o tym i dlatego niby tak długo im schodzi z tym vol2 bo nie chcą znowu odwalić kaszany edit.cholerny bzdur 1 Cytuj
Shankor 1 606 Opublikowano 12 września Opublikowano 12 września Zobaczymy co im wyjdzie. Bo od gadania gierka się nie naprawi. 1 Cytuj
Mejm 15 303 Opublikowano 15 września Opublikowano 15 września W dniu 29.08.2024 o 08:09, BRY@N napisał(a): Też jestem ciekawy czy będzie bo w sumie tylko dla 4 ostatnio kupiłem PS3 żeby zagrać jeszcze raz. To samo bym zrobil, cena ps3 smiesznie niska, w 250zl to by sie mozna bylo zmiescic juz z gra. Cytuj
BRY@N 1 454 Opublikowano 15 września Opublikowano 15 września 5 godzin temu, Mejm napisał(a): To samo bym zrobil, cena ps3 smiesznie niska, w 250zl to by sie mozna bylo zmiescic juz z gra. Jeszcze jakbyś trafił jak ja, że zestaw z grami, gdzie później jak sprzedałem te gry to wyszły grosze za konsole z dwoma padami kamerką i dwa kontrolery move 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi