Opublikowano 27 lutego 201015 l Mimo, że Valve sikiem prostym traktuje PS3 trzeba uczciwie przyznać, ze HL2 to świetna gra. Przeszedłem ją na PC kilka razy, i tnę obecnie na pierwszym Xboxie dla relaksu i muszę przyznać - design świata gry zasłużenie przeszedł do klasyki!
Opublikowano 27 lutego 201015 l Na szczęście masz X360 wieć problemu z grami Valve raczej nie powinieneś mieć. Edytowane 27 lutego 201015 l przez Gooral
Opublikowano 28 lutego 201015 l Skoro jedynka nie ukazała się na konsole to powinni wrzucić jakieś streszczenie na płytę. Przecież HL jest na PS2
Opublikowano 28 lutego 201015 l Wiadomo tylko, że umie manipulować ludźmi tak jak chce.Dzięki niemu fabuła właśnie jest wyśmienita. Raczej manipulować czasem, G-mana (bo tak nazywa się gość z teczką) spotykamy od pierwszej części Half Life. Wrzuca nas tam gdzie jest taka potrzeba, na końcu pierwszej części zabiera nas nie wiadomo gdzie i "hibernuje" żeby użyć kiedy zajdzie taka potrzeba, w tym przypadku wrzuca nas do miasta City 17 by stanąć na czele ruchu oporu ale to już pewnie wiecie. BTW. jestem ciekaw kiedy doczekamy się ostatniego epizodu.
Opublikowano 1 marca 201015 l Skoro jedynka nie ukazała się na konsole to powinni wrzucić jakieś streszczenie na płytę. Przecież HL jest na PS2 Ba nawet na gacka wyszedł. Crash - podobno nie będzie EP3 tylko cały nowy Half Life z numerkiem 3. Edytowane 1 marca 201015 l przez Gooral
Opublikowano 1 marca 201015 l Ba nawet na Dreamcasta ... Był to znany dla PC dodatek "Blue Shift" gdzie gramy (nie)sławnym policjantem Barney'em
Opublikowano 2 marca 201015 l Skoro jedynka nie ukazała się na konsole to powinni wrzucić jakieś streszczenie na płytę. Przecież HL jest na PS2 Ba nawet na gacka wyszedł. Crash - podobno nie będzie EP3 tylko cały nowy Half Life z numerkiem 3. Tym lepiej. Swoją drogą to ciekawi mnie czy zobaczymy w nim Adriana Shepharda w końcu też jest "zatrzymany" przez G-Man'a.
Opublikowano 2 marca 201015 l Skoro nie ma być ostatniego Epizodu to hm... Dawno temu było już mówione(Valve) iż HL3 będzie robiony przez inne studio. Macie jakieś oficjalne info o tym HL3 ?
Opublikowano 16 maja 201014 l Zastanawiam się nad zakupem Orange Box. Tylko nie wiem którą wersję? Na PC czy PS3? Bo słyszałem, że port na PS3 jest strasznie schrzaniony. To prawda?
Opublikowano 16 maja 201014 l Zastanawiam się nad zakupem Orange Box. Tylko nie wiem którą wersję? Na PC czy PS3? Bo słyszałem, że port na PS3 jest strasznie schrzaniony. To prawda? Z tego co słyszałem w wersji na PS3 strasznie kuleje framerate, co nie ma miejsca w wersjach na X'a i PC.
Opublikowano 16 maja 201014 l Ja kupiłem ... HL 2 zalatuje jeszcze poprzednią generacją,Portal ciekawy,ale nie dla mnie...nie chce mi się myśleć,a TF 2...nie pograłem sobie bo serwery wyłączone :] Pomarańczowe pudełko jak na razie się kurzy...ale dam mu szansę jeszcze ...może w wakacje? Ja bym na twoim miejscu się wstrzymał i wybrał coś ciekawszego
Opublikowano 16 maja 201014 l Nie bierz wersji PS3, jest straszna o0 Znaczy , nie jest tak źle, ale na nawet na trzy - czteroletnim PC jest nieporównywalnie lepiej. Dla porównania na PS3 masz framerate około 30 klatek, spadający przy większych zadymach, a na moim sprzęcie z 2007 roku średnio mam klatek 80 - 100 Poza tym Portal jest o wiele bardziej rozbudowany - można ściągać całe tony fanowskich map, w tym Flash Mappack czy Prelude, które są równie długie i dobre co oryginał... No i jest TF2, także z całym modderskim zapleczem i tysiącami graczy. Polecam na PC PS. MYSZa7 - "HL 2 zalatuje jeszcze poprzednią generacją" - może i tak, ale IMO to wciąż najlepszy FPS jaki powstał... A grafika wcale się tak nie zestarzała... zwłaszcza na Cinematic Modzie. Edytowane 16 maja 201014 l przez piecia997
Opublikowano 16 maja 201014 l Dla mnie nawet spadek framate nie robi znaczenia bo seria HALF LIFE jest jedną z najcudowniejszych gier FPP. PS. Era PC do gier u mnie zakończyła się 2 lata temu teraz tylko PS3
Opublikowano 16 maja 201014 l Dla mnie Half Life to także najwspanialsze dokonanie w dziedzinie FPP... ale skoro na PC mam tego HL więcej, to po co wersja konsolowa? Nie zagram dzięki niej w takie rzeczy jak HL Opposing Force 2: Awakening, Fake Episode 3 czy remake HL1, Black Mesa.... (fakt, że ten ostatni przekładany jest już od tylu lat...). PS Tylko żeby się to nie przerodziło w kolejną wojnę konsola vs PC A właśnie, co wprowadza Portal Still Alive? To jakieś DLC? Chyba tylko na konsolach wyszło. Edytowane 16 maja 201014 l przez piecia997
Opublikowano 17 maja 201014 l wczesniej na pc gralem tylko w cs'a z kolesiami z bloku. pol roku temu kupilem orange box i praktycznie od razu sprzedalem. jak dla mnie nie da sie w to grac. grafika, dzwiek, fabula - wszystko mi nie podeszlo, wizualnie naprawde odstaje od obecnych produkcji i ciezko to przelknac.
Opublikowano 19 maja 201014 l wczesniej na pc gralem tylko w cs'a z kolesiami z bloku. pol roku temu kupilem orange box i praktycznie od razu sprzedalem. jak dla mnie nie da sie w to grac. grafika, dzwiek, fabula - wszystko mi nie podeszlo, wizualnie naprawde odstaje od obecnych produkcji i ciezko to przelknac. To Ci powiem ze w takim razie zrobili marna konwersje, bo na PC gra sie za(pipi)iscie i grafa wciaz trzyma poziom..
Opublikowano 20 maja 201014 l Mam OB na PS3 i po raz kolejny chłonę tę grę jak nigdy + wikipedia Halflajfowska, żeby jeszcze bardziej wkręcic się w grę Edytowane 20 maja 201014 l przez cotek
Opublikowano 20 maja 201014 l Mam OB na PS3 i po raz kolejny chłonę tę grę jak nigdy + wikipedia Halflajfowska, żeby jeszcze bardziej wkręcic się w grę A tak w ogóle to OB ma trofea?