jiloo 4 Opublikowano 25 stycznia 2008 Opublikowano 25 stycznia 2008 rozbraja mnie to, ze niektorzy zawsze znajda jakikolwiek argument zeby tylko usprawiedliwic kradzierz. brawo! :] Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 26 stycznia 2008 Opublikowano 26 stycznia 2008 to kupuj dalej plytke za 150zeta w ktora pograsz 10-15 godzin nie dla kazdego gry sa najwazniejsza rzecza w zyciu Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 26 stycznia 2008 Opublikowano 26 stycznia 2008 zapomniales dodac ze po przejsciu takiego Assasina Creeda mozna wymienic na inna lub sprzedac po przejsciu SP Cytuj
Ziomu666 0 Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 (edytowane) Ja przerobiłem i żałuję... Wcześniej nawet gówn... Smack Down dawał mi więcej frajdy niż super-produkcje-piraty. Nie polecam tego nikomu, gdy włączałem przerobionego xbox'a bardziej myślałem o tym czy padnie niż o grze w którą mam grać. Teraz sprzedaje tego przerobionego xbox'a bo mam kilka pirackich gier w które nie chce mi się grać. Na sprzedaży stracę dużooo... Więc moja rada: Nie przerabiajcie jak myślicie że "fajne gry za darmo" to się mylicie. Nawet "szit" oryginał daje więcej frajdy niż super-pirat. (pipi)... się w głowę jeśli myślicie że super jest mieć darmowe gry... Ja przerobiłem pograłem w jedną grę(pirata) i znudziła mnie. Teraz xbox stoi i sie kurzy. Wpakowałem w niego jakieś 200zł żeby tylko się nie spalił i teraz sprzedam go za tyle za ile kupiłem samą konsolę. Edytowane 29 stycznia 2008 przez Ziomu666 Cytuj
marcinkg 1 Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 Witam Kupujac x360 w maju 2007 zdecydowalem sie na wersje premium z DUAL BIOSEM czyli mam orgynalny bios na ktorym chodza tylko orginalne gry i drugi na ktorym chodza kopie zapasowe.Wchodzac na live wchodzilem na nieorginalnym biosie i sciagalem jakies tam demka i tez gralem, jakis miesiac przed akcja banowania zkonczyl mi sie abonament i odlaczylem konsole od neta. I teraz moje pytanie czy jak teraz przelacze sobie na orginalny bios to moge wejsc na liva i np sciagnac sobie jakies demka albo kupic gierki arcade za gamescore czy mimo to mnie zbanuja ? Ma ktos dual biosa i korzysta z live ? pozdrawiam i z góry dzieki za odpowiedz Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 30 stycznia 2008 Opublikowano 30 stycznia 2008 Ja przerobiłem i żałuję... Wcześniej nawet gówn... Smack Down dawał mi więcej frajdy niż super-produkcje-piraty. Nie polecam tego nikomu, gdy włączałem przerobionego xbox'a bardziej myślałem o tym czy padnie niż o grze w którą mam grać. Teraz sprzedaje tego przerobionego xbox'a bo mam kilka pirackich gier w które nie chce mi się grać. Na sprzedaży stracę dużooo... Więc moja rada:Nie przerabiajcie jak myślicie że "fajne gry za darmo" to się mylicie. Nawet "szit" oryginał daje więcej frajdy niż super-pirat. (pipi)... się w głowę jeśli myślicie że super jest mieć darmowe gry... Ja przerobiłem pograłem w jedną grę(pirata) i znudziła mnie. Teraz xbox stoi i sie kurzy. Wpakowałem w niego jakieś 200zł żeby tylko się nie spalił i teraz sprzedam go za tyle za ile kupiłem samą konsolę. tylko powiedz mi jaka jest roznica jak grasz na piracie i oryginale? pomijajac multi Cytuj
Ziomu666 0 Opublikowano 30 stycznia 2008 Opublikowano 30 stycznia 2008 Ja przerobiłem i żałuję... Wcześniej nawet gówn... Smack Down dawał mi więcej frajdy niż super-produkcje-piraty. Nie polecam tego nikomu, gdy włączałem przerobionego xbox'a bardziej myślałem o tym czy padnie niż o grze w którą mam grać. Teraz sprzedaje tego przerobionego xbox'a bo mam kilka pirackich gier w które nie chce mi się grać. Na sprzedaży stracę dużooo... Więc moja rada:Nie przerabiajcie jak myślicie że "fajne gry za darmo" to się mylicie. Nawet "szit" oryginał daje więcej frajdy niż super-pirat. (pipi)... się w głowę jeśli myślicie że super jest mieć darmowe gry... Ja przerobiłem pograłem w jedną grę(pirata) i znudziła mnie. Teraz xbox stoi i sie kurzy. Wpakowałem w niego jakieś 200zł żeby tylko się nie spalił i teraz sprzedam go za tyle za ile kupiłem samą konsolę. tylko powiedz mi jaka jest roznica jak grasz na piracie i oryginale? pomijajac multi To zależy od osoby. Np. Mi grając na piracie odechciewa się grać co innego na oryginale. Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 30 stycznia 2008 Opublikowano 30 stycznia 2008 Ja przerobiłem i żałuję... Wcześniej nawet gówn... Smack Down dawał mi więcej frajdy niż super-produkcje-piraty. Nie polecam tego nikomu, gdy włączałem przerobionego xbox'a bardziej myślałem o tym czy padnie niż o grze w którą mam grać. Teraz sprzedaje tego przerobionego xbox'a bo mam kilka pirackich gier w które nie chce mi się grać. Na sprzedaży stracę dużooo... Więc moja rada:Nie przerabiajcie jak myślicie że "fajne gry za darmo" to się mylicie. Nawet "szit" oryginał daje więcej frajdy niż super-pirat. (pipi)... się w głowę jeśli myślicie że super jest mieć darmowe gry... Ja przerobiłem pograłem w jedną grę(pirata) i znudziła mnie. Teraz xbox stoi i sie kurzy. Wpakowałem w niego jakieś 200zł żeby tylko się nie spalił i teraz sprzedam go za tyle za ile kupiłem samą konsolę. tylko powiedz mi jaka jest roznica jak grasz na piracie i oryginale? pomijajac multi Taka, ze grajac na piracie jestes, co tu duzo gadac - zlodziejem. Cytuj
LiŚciu 1 329 Opublikowano 30 stycznia 2008 Opublikowano 30 stycznia 2008 Przecież każdy z was pseudo uczciwi gracze codziennie kradnie i oszukuje. Windowsy w 95 % piraty , Office 95 % piraty, pijesz piwo na ławce - wykroczenie , przechodzisz przez jezdnie nie na pasach - wykroczenie... Z wszystkich użytkowników tego forum nie sądze żebym trafił chociaż jednego w 100 procentach uczciwego... Takie czasy , takie życie. 1 Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 30 stycznia 2008 Autor Opublikowano 30 stycznia 2008 Witam Kupujac x360 w maju 2007 zdecydowalem sie na wersje premium z DUAL BIOSEM czyli mam orgynalny bios na ktorym chodza tylko orginalne gry i drugi na ktorym chodza kopie zapasowe.Wchodzac na live wchodzilem na nieorginalnym biosie i sciagalem jakies tam demka i tez gralem, jakis miesiac przed akcja banowania zkonczyl mi sie abonament i odlaczylem konsole od neta. I teraz moje pytanie czy jak teraz przelacze sobie na orginalny bios to moge wejsc na liva i np sciagnac sobie jakies demka albo kupic gierki arcade za gamescore czy mimo to mnie zbanuja ? Ma ktos dual biosa i korzysta z live ? pozdrawiam i z góry dzieki za odpowiedz nie wiadomo czy jestes odnotowany do bana czy nie bo to tylko MS wie wiec co teraz bys nie robil to i tak jest jakies ryzyko ze ban moze kiedys wpasc, ale nie musi jak Cie nie odnotowali wtedy... Cytuj
marcinkg 1 Opublikowano 30 stycznia 2008 Opublikowano 30 stycznia 2008 (edytowane) a jelsi mnie wtedy nie odnotowali, a wejde np dzisiaj sobie na orginalnym biosie popatrze na marketplace wlacze orginalan gierke i wejde online to co zbanuja mnie czy nie ? na co oni patrza przy banach ? ma ktos taka sytuacje ze ma przerobiona konsole a nigdy nie ngral online na kopiach tylko na orginalkach i nie ma bana ? a jesli juz sie dsotanie bana, to co mozna zrobic cos zeby korzystac z live ? oprocz zakupu drugiej konsoli ? jakas zmiana czegos niewiem ? Edytowane 30 stycznia 2008 przez marcinkg Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 30 stycznia 2008 Autor Opublikowano 30 stycznia 2008 (edytowane) skoro nie masz bana i nie odnotowali to jak mozesz dostac bana na oryginalnym biosie? za co masz go dostac, za oryginalna konsole? drugie pytanie jest bez sensu, jak mozna pytac osoby ktora ma przerobiona a gra na oryginalach czy nie ma bana, jak jest multum osob ktre maja przerobione i graja na kopiach i nie maja bana wiec oczywistym jest ze sa tacy co na oryginalnych grach nie maja bana przy przerobionym biosie... lepszym pytaniem byloby pytac kto dostal bana majac zmieniony firmware i gral na oryginalach tylko a i tak dostal... Edytowane 30 stycznia 2008 przez Juchy Cytuj
marcinkg 1 Opublikowano 30 stycznia 2008 Opublikowano 30 stycznia 2008 (edytowane) bynjamniej podlaczylem sie do neta na orginalnym biosie ale nie moge sie polaczyc z LIVE, jak mozna sprawdzic czy ma sie bana czy nie ? Edytowane 30 stycznia 2008 przez marcinkg Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 30 stycznia 2008 Autor Opublikowano 30 stycznia 2008 dokladnei opisz co sie dzieje i w ktorym miejscu pisze FAILED przy testowaniu lacza... Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 10 marca 2008 Opublikowano 10 marca 2008 czy jesli kupie przerobionego x'a i bede chcial spowrotem wgrac oryginalny bios, to bedzie z tym jakis wiekszy problem? czy wystarczy oryginalny bios nagrac na plytke i sie to jakos tam zbootuje/flashuje? Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 10 marca 2008 Autor Opublikowano 10 marca 2008 czy jesli kupie przerobionego x'a i bede chcial spowrotem wgrac oryginalny bios, to bedzie z tym jakis wiekszy problem? czy wystarczy oryginalny bios nagrac na plytke i sie to jakos tam zbootuje/flashuje? nie bedzie zadnego problemu, nic nie musisz nagrywac i przechowywac Cytuj
Kwas_91 0 Opublikowano 16 marca 2008 Opublikowano 16 marca 2008 Czy przerobienie konsoli (wersja Arcade) może mieć wpływ na szybkość pojawienia się ROD? Zresztą do czego to dochodzi że kupujący się pyta "kiedy" a nie "czy się stanie". Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 16 marca 2008 Opublikowano 16 marca 2008 Nie ma wplywu. Jak konsola ma pasc, to padnie. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 16 marca 2008 Autor Opublikowano 16 marca 2008 nie dosc ze nie ma wplywu to jeszcze osobiscie nie widzialem zadnej takiej konsoli z ROD (czyli wersji 65nm), a konsol z ROD widzialem juz mase (tylko ze stare wersje) Cytuj
SierraPL 1 Opublikowano 20 marca 2008 Opublikowano 20 marca 2008 Witam Czy jezeli posiadam zbanowana konsole, to mozna w niej "cos" wymienic (plyta gl. itp) aby moc ponownie podpiac sie pod XBL? Ewentualnie ile taka przyjemnosc kosztuje? Czy lepiej kupic nowa konsole za 700 PLN. Pzdr @ll Cytuj
m@ciekg 0 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 Czy po przerobieniu Xboxa 360, gry na pierwszego Xboxa będą chodzić bez dysku twardego ? Liczę na pomocną odpowiedź. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 27 marca 2008 Opublikowano 27 marca 2008 nie, by grac w gry z X1 WYMAGANY jest dysk - nie wazna jaka wersja to czy Core czy Arcade ale ma byc dysk Cytuj
Janish 0 Opublikowano 30 marca 2008 Opublikowano 30 marca 2008 Nurtuje mnie jedno pytanie. Otóż, mam przerobioną konsole Xtreme 5.3 i nachodzi mnie teraz pytanie -> Czy jeżeli grał bym na live na orginale, to dostał bym bana ? Pzdr. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi