Opublikowano 22 października 200816 l Ale w Fable 2 nie masz COOP, nie zdążyli na czas i coop będzie jako DLC. Też mi sie wydaje ze masowe banowanie zacznie sie wraz z premierą NXE.
Opublikowano 22 października 200816 l a jakas przyblizona data premiery tego NXE znana? dokladna - 19 listopada
Opublikowano 22 października 200816 l a jakas przyblizona data premiery tego NXE znana? dokladna - 19 listopada ok,dzieki do tego czasu nie ma mowy o przerobce a potem sie zobaczy co i jak
Opublikowano 22 października 200816 l moze ms zapisuje sobie konsole , ktore maja wczesniej fable i inne gry a potem przed sciagnieciem nowego dasha bedzie rozdawal masowo bany
Opublikowano 23 października 200816 l Napewno ,a nie moze. Dlatego jak ktos chociaz mysli, to nie podlacza sie do neta z gra ,ktorej premiery jeszcze nie bylo.
Opublikowano 23 października 200816 l POnawiam zapytanie: Czy aktualizacja NXE będzie miała coś do powiedzenia biosowi konsoli jak ktośby chciał ją sobie sflashować? Kusi mnie ta opcja nie tyle z możliwości grania na piratach, ale zrzucania gier na konsole i grania bez płyty. Wiem, że trzeba mieć płytkę w napędzie, ale spodziewam się, że niedługo wymyśli ktoś coś na kształt cracków z peceta, że bez płytki też pójdzie. Tak - jestem tak leniwy, że nieche mi sie zmieniać płytek.
Opublikowano 23 października 200816 l Ja piernicze myslisz ,ze ktos ma NXE? Poczekaj, az ku.wa wyjdzie i sie wtedy spytaj, a nie napieprzasz pytaniami o cos czego nikt nie ma i nie mial.
Opublikowano 24 października 200816 l Ja piernicze myslisz ,ze ktos ma NXE? Poczekaj, az ku.wa wyjdzie i sie wtedy spytaj, a nie napieprzasz pytaniami o cos czego nikt nie ma i nie mial. Ale powiedz mi czy to nxe bedzie jakoś strasznie się różnić od innych aktualizacji? Chodzi mi o to, czy występowało już cos takiego przy iunnych aktualizacjach, i czy jest możliwość by soft mógł pozmieniać biosa, bo czegoś takeigo w PC chyba nie ma.
Opublikowano 24 października 200816 l kiedys "cos" namieszalo w napedach ze trzeba bylo je jeszcze raz flashowac jak sie nie myle
Opublikowano 24 października 200816 l Czyli wygląda na to, że mogą być problemy i moze trochę potrwać aznim złamią konsole ponownie.
Opublikowano 24 października 200816 l Czyli wygląda na to, że mogą być problemy i moze trochę potrwać aznim złamią konsole ponownie. To źle? Przynajmniej mniej "będziecie" kraść
Opublikowano 25 października 200816 l I po co ta dyskusja? Jestem przekonany w 100%, że po aktualizacji z serwerów XL zniknie kilkaset(?) tysięcy graczy z całego świata. Nie ma co gdybać czy ban będzie czy nie, bo będzie na pewno;D
Opublikowano 25 października 200816 l A czy ktos patrzal na temat z tej strony : MS banujac konsole przerobione, pozbawi sei w ten sposob wplywow z abonamentow Live!. Wiele jest osob posiadajacych przerobiona konsole i grajacych po sieci.
Opublikowano 25 października 200816 l a taki abonament u nas koszuje ok 100zl za rok + 1 miesiac gratis. Oplacalne jest to gdy w tym czasie ludzie graja na multi/sp w nowego GOWa, Fable przed premiera? Kazdy pirat (tzn ten kto pobierze go bedzie gral) to minus 40-50$... Edytowane 25 października 200816 l przez signap
Opublikowano 25 października 200816 l A czy ktos patrzal na temat z tej strony : MS banujac konsole przerobione, pozbawi sei w ten sposob wplywow z abonamentow Live!. Wiele jest osob posiadajacych przerobiona konsole i grajacych po sieci. Jak zbanuja konsole spory % ludzi zbanowanych kupi nowa. To tez dla ms sie oplaci
Opublikowano 28 października 200816 l Mam kwestię. Posiadam nieprzerobionego klocuszka i jestem z nim szczęśliwy. Mam dysk twardy, dwa profile, jeden (główny) tam w podpisie Mój kumpel posiada przerobionego klocka. Pytanie jest takie: czy mogę przepiąć mój dysk na jego konsolę, odpalić swój gamertag i ukończyć jego kopię zapasową na jego konsoli? Grożą mi jakieś konsekwencje? Będą achievy? Będę mógł po całej operacji przywrócić stan pierwotny (czytaj: mój profil na niezbanowanej, mojej konsoli, najlepiej z achievami z kopii zapasowej ) Alternatywą jest oczywiście zrobienie tej gry na jego konsoli i tagu, no ale może da się inaczej? A rzeczoną grę oczywiście kupię, teraz na to nie będzie folty ino, ot co.
Opublikowano 28 października 200816 l Autor bana za przerobki dostaje konsola nie profil wiec mozesz robic co chcesz na jego konsoli swoim profilem...
Opublikowano 28 października 200816 l Fantastycznie Dzięki, Juchy. Teraz tylko wytrzymać 7h w robocie
Opublikowano 1 listopada 200816 l Sam zastanawiam się z przeróbką.. W sumie wszystko rozwiąże się 19 listopada, jeśli nie polecą bany, to na pewno się skuszę
Opublikowano 1 listopada 200816 l nie ma prostej odpowiedzi na to pytanie, 100% prawde zna tylko MS przy polaczeniu konsola wysyla pewne informacje ktore odnotowuje server i te logi zostaja na serwerze a logi na dzien dzisiejszy jakie wysyla konsola sa takie po najnowszym update: http://www.xbins.org/xblive/?view=2008-04-23 A czy ktos kiedys sprawdzal w regulaminie M$, czy jest wzmianaka, ze moga sprawdzac i sami wysylac logi z konsoli, ktora wedlug prawa nie nalezy do nich ? tak pytam z ciekawosci, bo gdyby nic takiego nie widnialo, to lamia prawo
Opublikowano 1 listopada 200816 l jak premiera GTA4 miala odbyc sie za ok tydzien to duza czesc osob miala juz ja w domu, i tez MS lub R* mialo dac jakas kare jak pamietam za granie przed premiera (tzn wzmianka w gamercardzie). Bylo cos? Edytowane 1 listopada 200816 l przez signap
Opublikowano 1 listopada 200816 l Na którymś z angielskojęzycznych serwisów wyczytałem, że osoby któe zainstalują teraz nowego dasha nie tylko nie połaczą się do 19 z Live.. mogą tego nie zrobić już nigdy.. No cóż, zobaczymy czy to znów tylko czcze gadaniny.
Opublikowano 1 listopada 200816 l Przekonamy się 19 listopada, chill. Tymczasem Ci bardziej odważniejsi, do was kieruję prośbe. Sprawdźcie gry wielopłytowe, np. Blue Dragon itp.