Mani 685 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 Ale w Fable 2 nie masz COOP, nie zdążyli na czas i coop będzie jako DLC. Też mi sie wydaje ze masowe banowanie zacznie sie wraz z premierą NXE. Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 a jakas przyblizona data premiery tego NXE znana? Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 a jakas przyblizona data premiery tego NXE znana? dokladna - 19 listopada Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 a jakas przyblizona data premiery tego NXE znana? dokladna - 19 listopada ok,dzieki do tego czasu nie ma mowy o przerobce a potem sie zobaczy co i jak Cytuj
Sebastian PL 1 Opublikowano 22 października 2008 Opublikowano 22 października 2008 moze ms zapisuje sobie konsole , ktore maja wczesniej fable i inne gry a potem przed sciagnieciem nowego dasha bedzie rozdawal masowo bany Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 Napewno ,a nie moze. Dlatego jak ktos chociaz mysli, to nie podlacza sie do neta z gra ,ktorej premiery jeszcze nie bylo. Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 POnawiam zapytanie: Czy aktualizacja NXE będzie miała coś do powiedzenia biosowi konsoli jak ktośby chciał ją sobie sflashować? Kusi mnie ta opcja nie tyle z możliwości grania na piratach, ale zrzucania gier na konsole i grania bez płyty. Wiem, że trzeba mieć płytkę w napędzie, ale spodziewam się, że niedługo wymyśli ktoś coś na kształt cracków z peceta, że bez płytki też pójdzie. Tak - jestem tak leniwy, że nieche mi sie zmieniać płytek. Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 23 października 2008 Opublikowano 23 października 2008 Ja piernicze myslisz ,ze ktos ma NXE? Poczekaj, az ku.wa wyjdzie i sie wtedy spytaj, a nie napieprzasz pytaniami o cos czego nikt nie ma i nie mial. Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 Ja piernicze myslisz ,ze ktos ma NXE? Poczekaj, az ku.wa wyjdzie i sie wtedy spytaj, a nie napieprzasz pytaniami o cos czego nikt nie ma i nie mial. Ale powiedz mi czy to nxe bedzie jakoś strasznie się różnić od innych aktualizacji? Chodzi mi o to, czy występowało już cos takiego przy iunnych aktualizacjach, i czy jest możliwość by soft mógł pozmieniać biosa, bo czegoś takeigo w PC chyba nie ma. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 kiedys "cos" namieszalo w napedach ze trzeba bylo je jeszcze raz flashowac jak sie nie myle Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 Czyli wygląda na to, że mogą być problemy i moze trochę potrwać aznim złamią konsole ponownie. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 24 października 2008 Opublikowano 24 października 2008 Czyli wygląda na to, że mogą być problemy i moze trochę potrwać aznim złamią konsole ponownie. To źle? Przynajmniej mniej "będziecie" kraść Cytuj
pawel3569 20 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 I po co ta dyskusja? Jestem przekonany w 100%, że po aktualizacji z serwerów XL zniknie kilkaset(?) tysięcy graczy z całego świata. Nie ma co gdybać czy ban będzie czy nie, bo będzie na pewno;D Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 byly ze 2-3 aktualizacje ktore nic nie wnosily nowego Cytuj
veg1 0 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 A czy ktos patrzal na temat z tej strony : MS banujac konsole przerobione, pozbawi sei w ten sposob wplywow z abonamentow Live!. Wiele jest osob posiadajacych przerobiona konsole i grajacych po sieci. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 (edytowane) a taki abonament u nas koszuje ok 100zl za rok + 1 miesiac gratis. Oplacalne jest to gdy w tym czasie ludzie graja na multi/sp w nowego GOWa, Fable przed premiera? Kazdy pirat (tzn ten kto pobierze go bedzie gral) to minus 40-50$... Edytowane 25 października 2008 przez signap Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 25 października 2008 Opublikowano 25 października 2008 A czy ktos patrzal na temat z tej strony : MS banujac konsole przerobione, pozbawi sei w ten sposob wplywow z abonamentow Live!. Wiele jest osob posiadajacych przerobiona konsole i grajacych po sieci. Jak zbanuja konsole spory % ludzi zbanowanych kupi nowa. To tez dla ms sie oplaci Cytuj
Sasori 1 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 Mam kwestię. Posiadam nieprzerobionego klocuszka i jestem z nim szczęśliwy. Mam dysk twardy, dwa profile, jeden (główny) tam w podpisie Mój kumpel posiada przerobionego klocka. Pytanie jest takie: czy mogę przepiąć mój dysk na jego konsolę, odpalić swój gamertag i ukończyć jego kopię zapasową na jego konsoli? Grożą mi jakieś konsekwencje? Będą achievy? Będę mógł po całej operacji przywrócić stan pierwotny (czytaj: mój profil na niezbanowanej, mojej konsoli, najlepiej z achievami z kopii zapasowej ) Alternatywą jest oczywiście zrobienie tej gry na jego konsoli i tagu, no ale może da się inaczej? A rzeczoną grę oczywiście kupię, teraz na to nie będzie folty ino, ot co. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 28 października 2008 Autor Opublikowano 28 października 2008 bana za przerobki dostaje konsola nie profil wiec mozesz robic co chcesz na jego konsoli swoim profilem... Cytuj
Sasori 1 Opublikowano 28 października 2008 Opublikowano 28 października 2008 Fantastycznie Dzięki, Juchy. Teraz tylko wytrzymać 7h w robocie Cytuj
kamil_kik 0 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Sam zastanawiam się z przeróbką.. W sumie wszystko rozwiąże się 19 listopada, jeśli nie polecą bany, to na pewno się skuszę Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 nie ma prostej odpowiedzi na to pytanie, 100% prawde zna tylko MS przy polaczeniu konsola wysyla pewne informacje ktore odnotowuje server i te logi zostaja na serwerze a logi na dzien dzisiejszy jakie wysyla konsola sa takie po najnowszym update: http://www.xbins.org/xblive/?view=2008-04-23 A czy ktos kiedys sprawdzal w regulaminie M$, czy jest wzmianaka, ze moga sprawdzac i sami wysylac logi z konsoli, ktora wedlug prawa nie nalezy do nich ? tak pytam z ciekawosci, bo gdyby nic takiego nie widnialo, to lamia prawo Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 (edytowane) jak premiera GTA4 miala odbyc sie za ok tydzien to duza czesc osob miala juz ja w domu, i tez MS lub R* mialo dac jakas kare jak pamietam za granie przed premiera (tzn wzmianka w gamercardzie). Bylo cos? Edytowane 1 listopada 2008 przez signap Cytuj
kamil_kik 0 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Na którymś z angielskojęzycznych serwisów wyczytałem, że osoby któe zainstalują teraz nowego dasha nie tylko nie połaczą się do 19 z Live.. mogą tego nie zrobić już nigdy.. No cóż, zobaczymy czy to znów tylko czcze gadaniny. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 1 listopada 2008 Opublikowano 1 listopada 2008 Przekonamy się 19 listopada, chill. Tymczasem Ci bardziej odważniejsi, do was kieruję prośbe. Sprawdźcie gry wielopłytowe, np. Blue Dragon itp. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi