Fab3r 4 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Opublikowano 24 sierpnia 2008 (edytowane) Mój top 15 płyt (/wykonawców), które ukierunkowały moje gusta muzyczne. To lecimy, alfabetycznie: Chrome Division - Doomsday Rock'n'Roll Danzig - Lucifuge Deep Purple - Machine Head Faith No More - The Real Thing / Angel Dust Guns n Roses - Appetite for Destruction Iron Maiden - Brave New World / A Matter of Life and Death Judas Priest - British Steel / Screaming for Vengeance / Painkiller (w sumie to wszystko lubię, podobnie jak IM) Metallica - pierwsze 5 albumów Nickelback - Silver Side Up Pink Floyd - The Wall RATM - RATM Raging Speedhorn - Raging Speedhorn Rammstein - Mutter RHCP - Callifornication / Stadium Arcadium Static-X - abolutnie wszystko Oprócz tego jeszcze zespoły jak Black Sabbath, The Who i ogólnie większość NWOBHM i np. parę songów Scorpions i Twisted Sister, do tego jeszcze takie klasyki jak Led Zeppelin i np. Black Sabbath... Ale powyższe to mój top z aktualnie poznanych. Edytowane 24 sierpnia 2008 przez Fab3r Cytuj
Totamten 123 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Opublikowano 25 sierpnia 2008 (edytowane) Bardzo subiektywnie (kolejność pseudo przypadkowa): Nine Inch Nails - The Fragile Nine Inch Nails - The Downward Spiral Nine Inch Nails – Year Zero Tool – Lateralus Tool - Ænima A Perfect Circle - Mer De Noms Ministry - The Mind Is A Terrible Thing To Taste Ministry - Psalm 69 Meshuggah – Catch Thirtythree Sepultura - Chaos A.D. Slayer – Reign in Blood Slayer – God Hates Us All KMFDM – Angst KMFDM – Symbole Sonic Mayhem - Quake II Soundtrack Marylin Manson - Antichrist Superstar King Crimson - In the Court of the Crimson King King Crimson - The Power to Believe Aphex Twin – Richard D. James Album Fear Factory - Demanufacture Edytowane 25 sierpnia 2008 przez totencham Cytuj
mj 13 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Opublikowano 25 sierpnia 2008 lateralus, iowa, toxicity, raging speedhorn(to tez tytul plyty ;p), rock in rio, l.d.50, blues for the red sun, california crossing, rated r, lulabies to paralyze, paranoid( klasyk od oziego), god hates us all, propercy. starczy. Cytuj
Fab3r 4 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Autor Opublikowano 25 sierpnia 2008 O właśnie, Perfect Circle miałem dać Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 10 września 2008 Opublikowano 10 września 2008 Nickelback - Silver Side Up Raging Speedhorn - Raging Speedhorn fajne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi