Skocz do zawartości

Buckethead

Featured Replies

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 80
  • Wyświetleń 17,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

jedyny dobry kawalek na nowej plycie

Opublikowano

jedyny dobry kawalek na nowej plycie

to już nowa jest?

Opublikowano

no podobno juz jest. nie wiem, ja na jutjubie przesluchalem

Opublikowano

hej ludzie, ostatnio zajarałem się bucketem, ale znam tylko parę kawałków i to z youtube'a, jakie albumy polecicie na początek, bo widziałem, że jest tego SPORO i nie wiem od czego zacząć ?

Opublikowano

z solowych to np. Population Override, Electric Tears, Monsters and Robots, Elephant Man's Alarm Clock, Decoding the Tomb of Bansheebot, Giant Robot. na poczatek chyba styknie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Buckethead wydaje kolejny album w klimacie Best Regards jednak tym razem tylko 3 płyty i kawałki z tytułami. Jeśli mam być szczery to jestem trochę znudzony jego twórczością.

Edytowane przez szaden

Opublikowano

Ten album to druga z trzech czesci kolekcji "... Regards". Premiera byla podobno pare dni temu i tego samego dnia zostal wydany jeszcze jeden album - Brain as Hamenoodle

Opublikowano

20.10. BH wydal jeszcze jeden nowy album - "Captain Eo's Voyage" (takie nawiazanie do filmu z Majkelem, c'nie)

Opublikowano

No spoko czilaut, moze nawet sciagne plyte.

Opublikowano

Captain Eo's Voyage (2010)

22965572.jpg

01. Captain Eo’s Voyage

02. Light

03. Infinity Appears

04. Stained Glass Hill

05. Trails of Moondust

06. Star Chasing

07. Dancing The Dream

08. The Siphoning Sequence

09. Chase The Darkness Out

10. Backwards Footprint

11. Tarantula Crossing

12. Tears In the Mirror

polecam. wreszcie nagral porzadna plyte, ktorej da sie sluchac wiecej niz 2 razy

Opublikowano

tylko jakby co, to te pliki sa w formacie m4a

Opublikowano

Tym razem cos starszego. Spokojne, ambientowe klimaty - dobre jako podklad do refleksji nad sensem zycia oraz do zbierania grzybow. Polecam

Shin Terai - Unison (2001)

unison.jpg

1. Clue

2. Dinner of Heaven

3. Emotional Intelligence

4. Dusk

5. Tag of War

6. Dream Catcher

7. From Texas

Opublikowano

Nowa płyta Bucketheada bardzo fajna. Szkoda, że następną w takim stylu przyjdzie nam czekać parę lat- teraz pewnie znowu będzie wydawać jakieś pisko- pierdnięcia.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Left Hanging (2010)

covervs.jpg

1. Continental Drift

2. Game Theory

3. Archetype

4. Terra Firma

5. Cosmogony

6. What the Hell Was That

7. Box Beat Boom

http://www.multiupload.com/0HMJVJRIWY

Plyta z recyklingu - wszystkie kawalki pochodza z sesji nagraniowych BH z Travisem Dickersonem. Sa tu zarowno klimaty Population Override, jak i Thanatopsis, czy Chicken Noodles.

7.5/10

Edytowane przez RoL

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Od ostatniego posta minelo troche czasu, wiec postanowilem sprawdzic, czy Buckethead od tego czasu nagral jakis nowy album.

Nagral szesc.

Spoko.

Opublikowano

zwykły typ co napier.dala jak najszybciej bez żadnej wczuwy z pudełkiem po kurczakach na głowie . Najbardziej znany z Gnr a nagrał z 20 płyt .

• 2 miesiące temu...