Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 21 marca 2009 Opublikowano 21 marca 2009 Piszę z zapytaniem - Czy kupowanie Xplodera z kablem component do HD 40' , do gier z serii SMT (np Persona) ma sens ?, mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak mniej więcej wyglądałby wtedy obraz ? (jeżeli będzie to wyglądało lepiej od podłączonego zwykłym AV w zmienionych ustawienaich obrazu do 4:3, to biorę w ciemno). Cytuj
Berion 207 Opublikowano 22 marca 2009 Opublikowano 22 marca 2009 Nie wszystkie gry są podobno kompatybilne z tym wynalazkiem. Jak będzie wyglądać to nie wiem, ale pewnie upscalling jest lepszy niż ten, który zapewni Ci telewizor. Ale za tą cenę? Eeee... Cytuj
Szarku 0 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 A czy zwykły kabel component da mi ostrość w grach? Bo na lcd 37 cali ps2 i xbox wyglądają fatalnie Cytuj
Berion 207 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Opublikowano 25 kwietnia 2009 Bo to LCD, poczytaj o tej technologi. Cytuj
ZeberkoPL 0 Opublikowano 29 października 2010 Opublikowano 29 października 2010 (edytowane) Witam wszystkich to mój pierwszy post na forum , Extrema się troszkę czytało najbardziej na przełomie psx/ps2 czy vs dreamcast (xkloc na chaci był).później troszkę miłość z latami przygasła.Ale już 3 dzień jestem szczęśliwym posiadaczem ps2 która zagości do późnej strarosci .Powiedzmy że się coś przywitałem na marginesie to mega fan Silent hilla.Wracając do tematu mam pytanie , jeśli dobrze rozumie to mogę zakupić kabel z Ps3 i będzie działał z ps2?jeszcze jakieś foto który to bo wiele dziś w sklepie widziałem, jak ktoś ma czas .Czytałem gdzieś listę gier w 480p i formacie 16:9 wiec myślę że warto Edytowane 29 października 2010 przez ZeberkoPL Cytuj
Berion 207 Opublikowano 30 października 2010 Opublikowano 30 października 2010 (edytowane) Napisz to po Polsku. Ja np. nie wiem co to jest "kabel z Ps3". Po za tym aby mieć 720p/1080i to sam kabel nie wystarczy. Edytowane 30 października 2010 przez Berion Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi