Gość Beka Wnusiu Opublikowano 24 września 2008 Opublikowano 24 września 2008 Kyuss i wszystko od Johna Garcii Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 24 września 2008 Opublikowano 24 września 2008 Jestem wychowany na klasykach Deep Purple, Led Zeppelin, Black Sabbath. Wszystko dzięki ojcu , sam trochę odkryłem kapel ale raczej są to mocniejsze np. Slayer czy Dimmu Borgir. Lubie Borgirów bo posiadaja klawisze, a że sam gram... Od tamtych wakacji zaczalem sluchac dark electro Bylem nawet na castle party Combichrist i utwór Electrohead rulez W sumie dziwne, że tak mi sie gust zmienił, myslalem ze zawsze bede sluchal rock i metal:) Cytuj
HudyPL 0 Opublikowano 24 września 2008 Opublikowano 24 września 2008 AC/DC, Metallica, Nirvana, Coldplay, U2 i Deep Purple. Cytuj
yunn 0 Opublikowano 28 września 2008 Opublikowano 28 września 2008 >:] air akira yamaoka aqualung arcade fire athlete badly drawn boy beirut ben harper big yoga muffin black kids bloc party blur chemical brothers clinic coldplay colours run daft punk damian rice ed harcourt elbow elf power elliot smith fields fugazi idiot pilot interpol jose gonzales gorillaz karate keane kings of leon low lupine howl midlake moderndayfreak mogwai nobuo uematsu radiohead rob doughan royksopp saybia say hi scissors for lefty shit disco teenage funclub the desolate i the editors the good the bad and the queen the libertines the smiths the streets the unbelievable truth thievery corporation thirteen senses thom yorke timesbold tom mcrae travis vincent gallo Praktycznie codziennie odkrywam coś nowego, więc moje zestawienie zmienia się często. (: Cytuj
Snejk96 1 Opublikowano 22 lutego 2010 Opublikowano 22 lutego 2010 (edytowane) <------ i tyle w temacie . XD <----- to znaczy tyle XD MJ Edytowane 22 lutego 2010 przez Snejk96 Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 23 lutego 2010 Opublikowano 23 lutego 2010 (edytowane) Poza pierwszą pozycją raczej nie w kolejności... -Metallica -Samael -Ministry -Nine Inch Nails -Black Sabbath -Electric Wizard -Demons & Wizards -Dream Theater Edytowane 23 lutego 2010 przez Accoun Cytuj
Pawełek 93 1 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Opublikowano 3 kwietnia 2010 Metallica Slipknot Iron maiden Guns n Roses Green Day AC/DC Acid Drinkers Bad Religion SOAD Nirvana Toy Dolls Cytuj
Sogi 2 Opublikowano 5 maja 2010 Opublikowano 5 maja 2010 http://www.youtube.com/watch?v=1_ew-jMy794 Manafest - Impossible Ogólnie to Manafest pokazało mi że Rap może być ciekawą muzyką w połączeniu z Rock'iem... There For Tomorrow - Wszystkie ich albumy bez wyjątku są genialne. Falling Up- Utwór który mnie powalił na kolana- Bullet For My Valentine 30 Second to Mars All Time Low Breaking Benjamin A-Type Skillet State Of Shock Story Of The Year 12 Stnoes Treading Yesterday UverWord Inoue Joe (Kakusei) ... Harry Gregson Willimas Hans Zimmer Richard Jacques Hideyuki Fukusawa I wileu innych, co tydzień lista się powiększa Cytuj
Sefirosu 0 Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 BULLET FOR MY VALENTINE. lepszego nie slyszalem ale jak dla mnie raczej juz lepszego nie ma Bullet for my Valentine świetnie gra, ale mogę polecić jeszcze Disturbed, Avenged sevenfold, SOAD, Scars on the broadway (powstałe po rozpadzie soad'u), Foo Fighters i KoRn Tenacious D też jest kozackie Cytuj
LUKAS 1981 0 Opublikowano 25 czerwca 2010 Opublikowano 25 czerwca 2010 Wszystko czego dotknął się Patton w szczegolności MR.BUNGLE ,oraz Pudelsi,Apex twin,Amon Tobin,Life Of Agony,Dżem,Black Sabath,Deep Purple, Cytuj
m0rr0s 3 Opublikowano 9 lipca 2010 Opublikowano 9 lipca 2010 (edytowane) Najwięcej słucham The Beatles i The Rolling Stones oprócz tego rzadziej The Who John Lennon i Paul McCartney (utwory solowe) Queen U2 Led Zeppelin Pink Floyd Beach Boys i..... Katie Melua (wiem, że nie pasuje do tego co napisałem powyżej, ale ona swoim wokalem i melodiami po prostu rządzi). Edytowane 9 lipca 2010 przez m0rr0s Cytuj
Czaszu 1 Opublikowano 7 lutego 2011 Opublikowano 7 lutego 2011 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=cNAdtkSjSps Fajny kawałek wzorowany na pongu ;p http://www.youtube.com/watch?v=WhaVFlSxmjk&feature=related I na Space Invaders Edytowane 7 lutego 2011 przez Czaszu Cytuj
raggas 0 Opublikowano 21 lutego 2011 Opublikowano 21 lutego 2011 (edytowane) Iron Maiden Scorpions Van Halen Guns N' Roses Europe Queen Edytowane 27 lutego 2011 przez raggas Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 21 lutego 2011 Opublikowano 21 lutego 2011 (edytowane) Led Zeppelin Janis Joplin Pink Floyd Creedence Clearwater Revival Jimi Hendrix Neil Young Gary Moore The Doors Stevie Ray Vaughan Pride&Glory BB King The Who Eric Clapton Red Hot Chili Peppers Guns n' Roses Nie ma nic lepszego niż rock i blues albo miks obu :]/ Edytowane 21 lutego 2011 przez maciucha Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi