MeL 34 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 Ja nie umiem tego ustawić z tymi panels itd. Mam 0.9.6.4 sciągnąłem jakieś pliki ale jak przełącze tryb wyświetlania na te panels to mi wysypuje foobar'a :/i w sumei śmigam na standardowym Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 Pewnie nawet nie wiesz co sciagnalec.Zreszta co kto lubi. Cytuj
Gość Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 No jak nie wie? "jakieś pliki" XD Ogólnie jeśli robisz wszystko zgodnie z instrukcją to musi działać. Odinstaluj wszystko, zainstaluj jeszcze raz. Cytuj
Gość Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 Mam FooAva i wczesniej otwieral mi sie on po kliknieciu w ikonke foobara w wersji kompakt, teraz zawsze w tej duzej wersji, jak to naprawic? Cytuj
Gość Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 Zamknij go w wersji kompakt? ;> Inne pomysły mi nie przychodzą do głowy. Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 9 czerwca 2010 Opublikowano 9 czerwca 2010 PUI było z lekka głupawe więc niekiedy trzeba było je prowadzić za rękę. Spróbuj ustawić kompakt, wejdź w opcje, zmień jakąś drobinę, daj apply i restart. Nie daję gwarancji ale może zadziałać. Porzuć FooAVA i PUI na rzecz CUI, rozwiązań 1.0+ i configów Br3tt'a. O ile jego początkowe projekty były pstrokate o tyle obecny TECH osiągnął mistrzostwo tak wygląda zaraz po zainstalowaniu Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 10 czerwca 2010 Opublikowano 10 czerwca 2010 (edytowane) Bratt faktycznie robi swietne konfigi i tak jak mowisz, ostatnie byly troszke mulowate.Tego powyzej nie probowalem jeszcze, ale chcialbym polecic tez cos takiego: http://raknor.devian...v-0-5-156703815 Mega przyjemny, lekki i intuicyjny konfig.Polecam. Edytowane 10 czerwca 2010 przez El Loco Chocko Cytuj
Gość Opublikowano 10 czerwca 2010 Opublikowano 10 czerwca 2010 A sa jakies packi, typu instalka foo + konfig na raz jak z fooava? Bo bawiac sie zawsze tym kopiowaniem itd do nieczego nie dochodze. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 10 czerwca 2010 Opublikowano 10 czerwca 2010 Ten Flex v. 0.5 wygląda świetnie, sam używam od dość dawna skina Sapphire ale myślę, że pora na jakąś zmianę. Cytuj
Gość Opublikowano 17 czerwca 2010 Opublikowano 17 czerwca 2010 Sa instalki skinow jak fooava jeden plik (ten mi sie sypie po instalce, mimo ze wczesniej bylo wszystko ok Oo), winamp to badziewie. Cytuj
Gość Opublikowano 18 czerwca 2010 Opublikowano 18 czerwca 2010 Przecież pytałeś o to tydzień temu. Widocznie nie ma i musisz się pomęczyć, bo skoro wszystkim działa, to widocznie w którymś miejscu robisz błąd ;P Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 czerwca 2010 Opublikowano 18 czerwca 2010 najlepszy jak narazie. http://dawxxx666.foobar2000.pl/ sciągnij sobie sajko i dziala raczej Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 18 czerwca 2010 Opublikowano 18 czerwca 2010 ^ Sa instalki skinow jak fooava, to powyżej to FooAVA więc jak widzisz Psyko używa już tego cfg i chciałby go zmienić. Swoją drogą - są już znacznie lepsze zestawy; AVA używałem przez długi czas ale nie ma się co oszukiwać - PUI jest bardzo sztywnym środowiskiem i nic ponad powyższe nie da się z niego wycisnąć dlatego też foo od wersji 1.0 korzysta tylko z CUI a tam możliwości są nieograniczone. Cytuj
Gość Opublikowano 18 czerwca 2010 Opublikowano 18 czerwca 2010 (edytowane) Wiec jak sa, to prosze o jakis link greah Edytowane 18 czerwca 2010 przez Gość Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 18 czerwca 2010 Opublikowano 18 czerwca 2010 (edytowane) Bo faktycznie przekopiowanie folderu ze skinem do katalogu o nazwie foobar2000* jest niewykonalne dla przeciętnego użytkownika komputera *folder ten mieści się na dysku C w katalogu Program Files Edytowane 18 czerwca 2010 przez gekon Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 czerwca 2010 Opublikowano 18 czerwca 2010 ^ Sa instalki skinow jak fooava, to powyżej to FooAVA więc jak widzisz Psyko używa już tego cfg i chciałby go zmienić. Swoją drogą - są już znacznie lepsze zestawy; AVA używałem przez długi czas ale nie ma się co oszukiwać - PUI jest bardzo sztywnym środowiskiem i nic ponad powyższe nie da się z niego wycisnąć dlatego też foo od wersji 1.0 korzysta tylko z CUI a tam możliwości są nieograniczone. ale ja tylko muzyki tam slucham Cytuj
Gość Opublikowano 18 czerwca 2010 Opublikowano 18 czerwca 2010 No trzeba troche rzeczy przekopiowac, nigdy nie wychodzi mimo, ze robie zgodnie z instrukcja ;/ Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 18 czerwca 2010 Opublikowano 18 czerwca 2010 Wiec jak sa, to prosze o jakis link greah http://br3tt.deviantart.com/ cfg Br33t'a są trochę przeładowane i sam foo robi się pamięciożerny ale nie można im odmówić funkcjonalności sama implementacja na czystej instalacji (czystej tj. podczas odinstalowania zaznacz aby usunąl wszystkie katalogi łącznie z docs&settings i prefs) 1 - Copy everything into the appropriate folders --> fonts in C:\Windows\Fonts\ folder --> components in your foobar2000\components\ folder --> configuration files in your foobar2000\configuration\ folder (may do not exist on a new foobar installation, create it in this case) --> tech\ folder from the tech.zip archive in foobar2000\skins\ folder (create the skins\ folder if it doesn't already exists!) --> seekbar.fx file in foobar2000\effects\ 2 - Run Foobar, Select CUI interface if prompted... 3 - Go to File/Preferences/Tools/WSH Panel Mod to untick 'Safe Mode' option (a must do to avoid script errors!) 4 - Import the tech.fcl file (File/Preferences/Display/ColumnsUI/Import .fcl button...) to complete the installation Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 1 października 2010 Opublikowano 1 października 2010 No więc... niesamowicie podoba mi się, co Wy z tym programem wyczyniacie. Ale jak widzę te dziwne nazwy, configi, wersje itd. to totalnie się gubię. Jakieś nakierowanie, wskazówki? Co z czym się je? Którą wersję foobara ściągnąć, co potem doinstalować? Nie proszę o dokładne tutoriale, ale już linki do jakichś mile widziane ;]. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 2 października 2010 Opublikowano 2 października 2010 Flex - Foobar v.0.5 W srodku znajdziesz plik "read me".Nie da sie tego zrobic zle. Cytuj
marcin_N 61 Opublikowano 6 października 2010 Opublikowano 6 października 2010 Może jestem staroświecki, ale ten program przez swoją prostotę najlepiej funkcjonuje z podstawowym skinem, który mi nawiasem mówiąc nie przeszkadza, bo jest najbardziej czytelny Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 Ja nie narzekam na czytelnosc a do tego cenie sobie opcje przechodzenia do strony danego wykonawcy na wiki czy last.fm jednym przyciskiem.Sciagania okladek czy zdjec artystow bez zbednego marnowania czasu bo foo robi za mnie wszystko.Zreszta, kazdy uzywa co lubi. Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 Miałbym 2 małe pytania odnośnie Foobara: -Da się ustawić automatyczne sortowanie playlist? Bo używam tych itunesopodobnych kategorii (gatunek | zespół | album) i za każdym razem, kiedy zmieniam sobie kategorię, playlista jest nieposortowana. Wkurza mnie lekko klikanie za każdym razem, kiedy coś zmieniam... -Szukam jakiejś porządnej czcionki do Foo, żeby obsługiwała polskie i japońskie znaki. Niestety z tego, co mam obecnie spełnia to tylko Arial, co zbyt ładne nie jest... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi