Opublikowano 30 kwietnia 200816 l Co Ty chcesz żurek jest za(pipi)isty Teraz wszamałbym jakieś śmieciożarcie.. może być pizza albo cheeseburger
Opublikowano 30 kwietnia 200816 l Zjadłbym z 10 domowych pierogów z mięchem i kapustą Jadłem wczoraj Do tego marynowane patisonki... wypas! Ja to w sumie wszamałbym kebaba, takiego dobrego i dużego... A oscypek już chodzi za mną od dłuższego czasu ale ja wole prosto z gór, a nie zmaltretowane podróżą i sprzedawane pod tesco na Kabatach
Opublikowano 30 kwietnia 200816 l jakies mieso ciezkostrawne. wysmozone, z warzywami Schab ze śliwką i marcheweczką bonusowo ziemniaczki z kminkiem? Jami!
Opublikowano 1 maja 200816 l Autor hmm zaraz wyjeżdżam i jestem po śniadaniu a zeżarłbym hmm..mandarynke albo żelki jakieś kwaśne
Opublikowano 1 maja 200816 l na przystaweczke salatke caprese i na glowne kotlety jagniece z groszkowym puree.
Opublikowano 2 maja 200816 l ogromną ilość frytek z jeszcze większą ilością ketchupu .. pikantnego oczywiście ^_^ mr.mr.mr.
Opublikowano 5 maja 200816 l Zupę z małpy dobre ? mieli w menu ostatnio w chińskiej restauracji, ale droga sprawa ;f burżuje sobie mogą na to pozwolić tylko. zjadłabym sobie czekoladę białą ; ]
Opublikowano 5 maja 200816 l czekolade marcepanową Ritter's Sport :wiking: ogromną ilość frytek z jeszcze większą ilością ketchupu .. pikantnego oczywiście ^_^ mr.mr.mr. domagam sie warna, temat jest prosty, dotyczy mezczyzn
Opublikowano 5 maja 200816 l Zupę z małpy dobre ? mieli w menu ostatnio w chińskiej restauracji, ale droga sprawa ;f burżuje sobie mogą na to pozwolić tylko. zjadłabym sobie czekoladę białą ; ] Podobno niezłe, i wygląda fajnie (szczególnie pływające łapki małpy, bardzo podobne do ludzkich).
Opublikowano 5 maja 200816 l Milan, mów mi Ninek. żeby nie było, że spam: frytki z małą ilością ketchupu i majonezu. ; f xD
Opublikowano 7 maja 200816 l pierś smażoną + smażone warzywa na patelnię... oooo i do piersi sos czosnkowy!! o tak!
Opublikowano 7 maja 200816 l Podwojny whooper z burger kinga, albo becon cheese mmmmmmmmmmmmmmmmm i duzo frytek Polecam tez telepizze z dodatkowym serem rokpol, salami podwojne i ostra papryka, opcjonalnie moze ananas, zalezy od upodoban heehhe