Opublikowano 26 lipca 200816 l 4 kebaby. Na litwie sa (pipi)owe. Edytowane 26 lipca 200816 l przez yasiekk
Opublikowano 26 lipca 200816 l jak zawsze musli torpikalne z biedronki i pieczarkowate grzybowe sprawy, zapił sokiem z grajfruta ew. kraśniakiem grejfruciakiem
Opublikowano 28 lipca 200816 l Founde... A tak serio to cokolwiek, co nie opier.doli mi zapasow na jutro ;p
Opublikowano 30 lipca 200816 l Taak cebularze, heh mieszkam na lubelszczyznie i nigdy nie wiedzialem ze tylko u nas:P
Opublikowano 31 lipca 200816 l Jestem głodny i przed snem jak nigdy zjadłbym tłustego kebaba, tak tłustego, żeby mi po łapie olej płynął, albo nie! zestaw obiadowy z kebabem- mięso, sosy, surówki, smażone ziemniaczki, o tak tak!! Do tego lodowaty mołtajn dju
Opublikowano 1 sierpnia 200816 l Burger King - Whooper podwójny z serem. Po prostu dzis pójdę i zjem zestaw.
Opublikowano 11 sierpnia 200816 l jajecznice, z kielbaska, do tego 2 swieze buleczki z maselkiem i cos do picia ahh