Opublikowano 12 listopada 200915 l zupke http://theseoultimes.com/ST/?url=/ST/db/read.php?idx=7333 Ooo masakra, prawie się pożygałem, to jakiś fejk prawda? Raczysz żartować? Stoi jak drąg po niej, a i smak całkiem wykwintny.
Opublikowano 13 listopada 200915 l Pyszne pierożki ruskie, przysmażane na patelni z tłuszczykiem, cebulką i skwareczkami Tak bym się zajadał, że owy lepiący się tłuszcz po brodzie by mi spływał i skapywał z powrotem na talerzyk, uderzając kroplami o tłuste skwareczki i pyszną cebulkę.
Opublikowano 8 grudnia 200915 l Cokolwiek, może być nawet ta zupa z trupa, po której staje. Idę chyba se zrobię.
Opublikowano 15 stycznia 201015 l Takiego kebabiura w cieście bym wszamał bo coś mi głodno i jakieś takie niezdrowe smaki mnie nachodzą.. Chyba wyjdę wcześniej z pracy i się zaopatrzę w w jakąś zawijaną padlinę .
Opublikowano 15 stycznia 201015 l Autor pomidorówkę a do tego kompot wiśniowy od mamusi ;( ale (pipi) musze juz wychodzic i czasu brak;p
Opublikowano 4 lutego 201015 l Ha, miałem szczęście sobie wczoraj taką wszamać, tyle że wiśniową. Zjadłbym teraz pierogi ruskie.
Opublikowano 11 lutego 201015 l zacierki, ale z cebuli i wody to raczej mi nie wyjdzie, a do sklepu nie ide, nie kce mnie sie