Opublikowano 23 sierpnia 201014 l jakieś zaje.biście przyrządzone warzywa z patelni ewentualnie sałatkę - pyry, jaja, marchewka, groszek, kukurydza, ogórek kiszony - wszystko drobniutko pokrojone, przyprawione solą, pieprzem i wymieszane z majonezem i odrobiną musztardy - uwielbiam to kur.wa, jak żadne inne żarcie
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l Słonecznik podsmażony na patelni, posolony, a tak gorący, że nie można go brać garściami tylko trzeba wpychać język do miski czy z czego burżuje wy jecie.
Opublikowano 29 sierpnia 201014 l Ale mam chcicę na kebabza albo jakiegoś śmieciowego hamburgersa z maka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111
Opublikowano 29 sierpnia 201014 l Autor tunczyka z puszki, chodzi za mna pare dni juz a zapominam kupic
Opublikowano 30 sierpnia 201014 l kukurydzę z puszki, muszę wytrzymać do jutra, z samego rana popędzę do sklepu bo już mnie od kilku dni męczy ochota
Opublikowano 31 sierpnia 201014 l pieczeń rzymską z pieczonymi ziemniakami ^_^ Edytowane 31 sierpnia 201014 l przez mate5
Opublikowano 16 września 201014 l Jakiegoś smakowitego kebzona bym chętnie obalił. Edytowane 16 września 201014 l przez sprite
Opublikowano 13 października 201014 l pysznego tureckiego duzego kebaba... z zaj,ebiscie duzoa iloscia miesa, sosu czosnkowego i z chrupiaca bulka. JA (pipi)E
Opublikowano 13 października 201014 l Ale mam chcicę na kebabza albo jakiegoś śmieciowego hamburgersa z maka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111
Opublikowano 31 października 201014 l Zjadłbym se tatara. Surowe mięcho, surowe żółtko, ogór kiszony, w chui cebuli, magi i przypraw... ...nie zjem dziś tatara <oględziny lodówki>.
Opublikowano 1 listopada 201014 l Autor w lodówce musztarda XD zeżarłbym sobie kebaba od śmierdzieli tureckich do tego fryty i cola
Opublikowano 2 listopada 201014 l Zjadłbym taką idealnie wygrillowaną karkóweczkę ze spieczonym chlebkiem i musztardą rosyjską, popijając to jakimś wybornym, schłodzonym piwkiem...
Opublikowano 3 listopada 201014 l Zjadłbym taką idealnie wygrillowaną karkóweczkę ze spieczonym chlebkiem i musztardą rosyjską, popijając to jakimś wybornym, schłodzonym piwkiem... Yhm Robiłem wczoraj grilla bo pogoda była ładna ale lepsze skrzydełka i kiełbasa
Opublikowano 13 grudnia 201014 l ale mam chcicę na pierogi z pieca. zrobiłbym, ale to by oznaczało wyjście do sklepu po drożdże, a mi się nie chce . jutro może sobie zrobię.
Opublikowano 17 stycznia 201114 l Temat się postarzał. Odkopie się :potter: . Wszamałbym najnormalniejszego chleba , ale z tuńczykiem z puszki z kukurydzą i majonezem. Pycha .