Opublikowano 6 lipca 201212 l http://www.wykop.pl/ramka/1194123/gotuj-z-wykopem-shooter-s-sandwich/ moze kiedys jak przestane byc biedakiem to sobie o(pipi)e taka ,,kanapke,,
Opublikowano 6 lipca 201212 l Autor kur.wa ale bym sobie wypił truskawkowego zimnego mutant massa z mlekiem
Opublikowano 6 lipca 201212 l Ja wrzuciłem do miksera truskawki oraz lód, trochę wody i to co wyszło to mistrzostwo swiata na ten upał. Obkupiłem się również w pudełka z lodami, wode, napoje gazowane i słońce mi nie straszne.
Opublikowano 6 lipca 201212 l Autor ano dobry pomysl jutro walne też zapas naszło mnie teraz na pizze dzizas
Opublikowano 6 lipca 201212 l Oje.bałbym jajka faszerowane. Wstanę chyba jutro wcześniej i zrobię bo ciśnie mnie na nie już od paru dni.
Opublikowano 6 lipca 201212 l Oje.bałbym jajka faszerowane. Wstanę chyba jutro wcześniej i zrobię bo ciśnie mnie na nie już od paru dni. Przeczytałem to i narobiłeś mi ochoty na to samo
Opublikowano 7 lipca 201212 l Jak i czym faszerujecie? Ja raczej jaja klasyczne jem, ewntualnie omlet. Edytowane 7 lipca 201212 l przez 2razyjot
Opublikowano 7 lipca 201212 l Jak i czym faszerujecie? Ja raczej jaja klasyczne jem, ewntualnie omlet. Ja robię tak: Jajka przecinam na połówki, wydłubuję żółtko. Biorę plaster szynki i kroję na małe kawałki, to samo ze szczypiorkiem. Mieszam to wszystko z żółtkiem i majonezem i faszeruję tym dołeczki w jajku. Proste i pyszne. Najlepiej mi smakuje jak się wsadzi do lodówki na trochę bo na ciepło jest gorsze.
Opublikowano 7 lipca 201212 l Wydlubuje zoltka i mieszam je z cebulka, tunczykiem z puszki i musztarda. I tak faszeruje jaja. Wypas.
Opublikowano 7 lipca 201212 l żółtko zmieszane z uduszonymi pieczarkami, do tego majonez i musztarda aby całość nie była sucha a przy tym trzymała się kupy; później lodówka a przed zjedzeniem posypuję świeżą pietruszką (albo wcześniej dodaję pietruszkę do farszu). Przy większej ilości pieczarek z farszu można uformować drugą połówkę jajka i takie są wg mnie najlepsze
Opublikowano 7 lipca 201212 l Smaka mi panowie narobiliscie. Jutro postaram sie popelnic Wasze przepisy i zdam relacje.
Opublikowano 11 lipca 201212 l W jakiej sieci sklepów znajdę słodkie ziemniaki, bataty. Nie piszcie mi o Almie, bo najbliższa chyba w Łodzi.
Opublikowano 25 lipca 201212 l Panowie, a sos sojowy, gdzie znajdę, bo w biedronce brak takich rzeczy.
Opublikowano 26 lipca 201212 l W jakiej sieci sklepów znajdę słodkie ziemniaki, bataty. Nie piszcie mi o Almie, bo najbliższa chyba w Łodzi. I znalazłeś te bataty? Jak to smakuje?
Opublikowano 26 lipca 201212 l Autor zawsze myslałem że bataty to banany, stasio i nel jedli bataty jak pamiętam. No wlasnie jak to smakuje?
Opublikowano 26 lipca 201212 l moze plantany jedli ja bym zjadl takie plantany w formie frytek, z jakimś słodkim sosem - zajebista sprawa, polecam
Opublikowano 17 sierpnia 201212 l W jakiej sieci sklepów znajdę słodkie ziemniaki, bataty. Nie piszcie mi o Almie, bo najbliższa chyba w Łodzi. I znalazłeś te bataty? Jak to smakuje? Niestety, ale nie.