Skocz do zawartości

Co bym sobie zjadl

Featured Replies

• Odpowiedzi 445
  • Wyświetleń 66,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Ja wrzuciłem do miksera truskawki oraz lód, trochę wody i to co wyszło to mistrzostwo swiata na ten upał. Obkupiłem się również w pudełka z lodami, wode, napoje gazowane i słońce mi nie straszne.

Opublikowano

Dorsza ,frytki ,do tego kapusta kiszona i bardzo zimny browar. :bye2:

Opublikowano

Oje.bałbym jajka faszerowane. Wstanę chyba jutro wcześniej i zrobię bo ciśnie mnie na nie już od paru dni.

Opublikowano

Oje.bałbym jajka faszerowane. Wstanę chyba jutro wcześniej i zrobię bo ciśnie mnie na nie już od paru dni.

Przeczytałem to i narobiłeś mi ochoty na to samo :D

Opublikowano

Jak i czym faszerujecie? Ja raczej jaja klasyczne jem, ewntualnie omlet.

Edytowane przez 2razyjot

Opublikowano

Jak i czym faszerujecie? Ja raczej jaja klasyczne jem, ewntualnie omlet.

Ja robię tak: Jajka przecinam na połówki, wydłubuję żółtko. Biorę plaster szynki i kroję na małe kawałki, to samo ze szczypiorkiem. Mieszam to wszystko z żółtkiem i majonezem i faszeruję tym dołeczki w jajku. Proste i pyszne. Najlepiej mi smakuje jak się wsadzi do lodówki na trochę bo na ciepło jest gorsze.

Opublikowano

żółtko zmieszane z uduszonymi pieczarkami, do tego majonez i musztarda aby całość nie była sucha a przy tym trzymała się kupy; później lodówka a przed zjedzeniem posypuję świeżą pietruszką (albo wcześniej dodaję pietruszkę do farszu). Przy większej ilości pieczarek z farszu można uformować drugą połówkę jajka i takie są wg mnie najlepsze

Opublikowano

W jakiej sieci sklepów znajdę słodkie ziemniaki, bataty. Nie piszcie mi o Almie, bo najbliższa chyba w Łodzi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W jakiej sieci sklepów znajdę słodkie ziemniaki, bataty. Nie piszcie mi o Almie, bo najbliższa chyba w Łodzi.

I znalazłeś te bataty? Jak to smakuje?

Opublikowano
  • Autor

zawsze myslałem że bataty to banany, stasio i nel jedli bataty jak pamiętam. No wlasnie jak to smakuje?

Opublikowano

moze plantany jedli

ja bym zjadl takie plantany w formie frytek, z jakimś słodkim sosem - zaje­bista sprawa, polecam

Opublikowano

Ale oje.bałbym kopytka z sosem żeberkowym, ehhhh ;(

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

I znalazłeś te bataty? Jak to smakuje?

Niestety, ale nie. :/

557331_478166172196101_435946691_n.jpg