Skocz do zawartości

Co bym sobie zjadl

Featured Replies

Opublikowano

spermoyaki z koziej pałki, kałomaki z dupy wielbłąda i siki weroniki w niedziele sobie zamówie

• Odpowiedzi 445
  • Wyświetleń 66,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

tez bym se dobre suszi zjadl.

zawsze kobita w domu robi, jak wroci ze szpitala to poprosze o 10 kilo.

Opublikowano

Juz czwartek ;<

Opublikowano

Ano świeże sushi raz na jakiś czas dobre jest. W almie mają zestawy w lodówkach, ale kosztują tyle samo co w sushiarni (jak się w sumie nazywa miejsce robiące sushi??), więc nie kupiłbym czegoś odleżałego za taką kasę. W biedrze raz widziałem tacki z kilkoma krążkami sushi w lodówkach za 11zł - ciekawe czy jadalne, próbował ktoś?

Opublikowano

Z biedry niejadalne, z almy jak najbardziej. Generalnie jak sushi śmierdzi rybą to jest do wy(pipi)ania. Te z almy i piotra i pawła mają maks 1 dzień przydatności do spożycia także są tak samo dobre jak soki marwita sprzedawane w sklepach.

Opublikowano

@Red

No właśnie susharnia.

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

zastanawiałem sie czy wrzucic ten filmik w hyde parku ale chyba jednak tutaj będzie lepiej bo tutaj ktoś może sie zainteresować

znany w niektórych kręgach przewodnik po zamku - jędrek opowiada o alkoholu i ucztach w dawnych czasach

ciekawy filmik

w sumie kupił bym se jakąś średniowieczną książke kucharską, zawsze mnie ciekawiło średniowiecze od strony militarnej, ale starodawne smaki też bym spróbował

http://www.empik.com/przy-slowianskim-stole-czyli-kulinaria-wczesnego-sredniowiecza-krasna-korycinska-malgorzata,prod59280543,ksiazka-p

Opublikowano

Oczywiście kiełbasa w naturalnym jelicie, na zdjęciu są dwa rodzaje kiełbasy ta jaśniejsza to zwyczajna a ta ciemniejsza z dodatkiem słodkiej i ostrej papryki.

Opublikowano

Oczywiście kiełbasa w naturalnym jelicie

a wy mówicie, że ja jem gów.no xD

Opublikowano

Zjadłbym sobie tuńczyka z jajkiem, ryżem basmati i łyżką majonezu. Idę do Biedry.

Opublikowano

Kanapkę Drwala, a najlepiej ze 4 od razu, bo jedna to tylko przekąska.

Opublikowano

Hambuksa z jakiejś dobrej "hamburgerowni" 

Miałem to samo, ale parcie na hamburgera zgasiło 450g świeżo zmielonej w sklepie pręgi wołowej. Usmażona bez tłuszczu, z pieprzem, solą, lubczykiem, do tego trochę frytek z piekarnika (raz na ruski rok), buraczki.

Po takiej porcji nie pali mi się już, bym leciał po bułę :)

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Zjadłbym sobie: pizzę super supreme z pizza hut, zingera z serem z kfc, stek z antrykotu z ziemniakami, krewetki w tempurze, spaghetti z krewetkami, pizzę z krewetkami, krewetki w cieście sezamowym, krewetki na maśle z czosnkiem, pieczonki z kociołka z ogniska zapite maślanką/kefirem/zsiadłym mlekiem, gyros pitę z Grecji, prażynki krewetkowe, ośmiorniczki w panierce z mąki, paprykę faszerowaną po węgiersku, zupę gulaszową węgierską, langosa z serem i śmietaną, sałatkę z tuńczyka meksykańską lisner, bób z masłem i solą, fasolkę szparagową z bułką tartą bądz oliwą i czosnkiem, zupę grzybową mojej mamy, wołowinę w mandarynkach, kaczkę po pekińsku, skrzydełka z kurczaka marynowane w ketchupie z miodem, jakiś konkretny zestaw sushi w wersji amerykańskiej z serkiem philadelphia bez wasabi i imbiru, pstrąga pieczonego w folii z masłem czosnkowym i koperkiem, wyprażany syr z tatarską omaćką i frytkami, sałatę cezar, polędwicę wołową na grzance z pieczarkami i jeszcze z milion innych rzeczy na które mam obecnie ochotę. No ogólnie zjadłbym coś dobrego.

Opublikowano

Ja pierdolę.

Opublikowano

Brat jana potwierdzone info.

Opublikowano

Dużo podróżujesz, albo dla picu tak pisałeś, że niby taki światowiec.