Opublikowano 20 listopada 201311 l spermoyaki z koziej pałki, kałomaki z dupy wielbłąda i siki weroniki w niedziele sobie zamówie
Opublikowano 21 listopada 201311 l tez bym se dobre suszi zjadl. zawsze kobita w domu robi, jak wroci ze szpitala to poprosze o 10 kilo.
Opublikowano 23 listopada 201311 l Ano świeże sushi raz na jakiś czas dobre jest. W almie mają zestawy w lodówkach, ale kosztują tyle samo co w sushiarni (jak się w sumie nazywa miejsce robiące sushi??), więc nie kupiłbym czegoś odleżałego za taką kasę. W biedrze raz widziałem tacki z kilkoma krążkami sushi w lodówkach za 11zł - ciekawe czy jadalne, próbował ktoś?
Opublikowano 23 listopada 201311 l Z biedry niejadalne, z almy jak najbardziej. Generalnie jak sushi śmierdzi rybą to jest do wy(pipi)ania. Te z almy i piotra i pawła mają maks 1 dzień przydatności do spożycia także są tak samo dobre jak soki marwita sprzedawane w sklepach.
Opublikowano 3 kwietnia 201411 l zastanawiałem sie czy wrzucic ten filmik w hyde parku ale chyba jednak tutaj będzie lepiej bo tutaj ktoś może sie zainteresować znany w niektórych kręgach przewodnik po zamku - jędrek opowiada o alkoholu i ucztach w dawnych czasach ciekawy filmik w sumie kupił bym se jakąś średniowieczną książke kucharską, zawsze mnie ciekawiło średniowiecze od strony militarnej, ale starodawne smaki też bym spróbował http://www.empik.com/przy-slowianskim-stole-czyli-kulinaria-wczesnego-sredniowiecza-krasna-korycinska-malgorzata,prod59280543,ksiazka-p
Opublikowano 5 kwietnia 201410 l Ja miałem ochotę na dobrą kiełbasę więc wraz z teściem sami sobie zrobiliśmy zresztą jak co roku o tej porze
Opublikowano 5 kwietnia 201410 l Oczywiście kiełbasa w naturalnym jelicie, na zdjęciu są dwa rodzaje kiełbasy ta jaśniejsza to zwyczajna a ta ciemniejsza z dodatkiem słodkiej i ostrej papryki.
Opublikowano 5 kwietnia 201410 l Oczywiście kiełbasa w naturalnym jelicie a wy mówicie, że ja jem gów.no xD
Opublikowano 5 kwietnia 201410 l Zjadłbym sobie tuńczyka z jajkiem, ryżem basmati i łyżką majonezu. Idę do Biedry.
Opublikowano 6 kwietnia 201410 l Kanapkę Drwala, a najlepiej ze 4 od razu, bo jedna to tylko przekąska.
Opublikowano 12 kwietnia 201410 l Hambuksa z jakiejś dobrej "hamburgerowni" Miałem to samo, ale parcie na hamburgera zgasiło 450g świeżo zmielonej w sklepie pręgi wołowej. Usmażona bez tłuszczu, z pieprzem, solą, lubczykiem, do tego trochę frytek z piekarnika (raz na ruski rok), buraczki. Po takiej porcji nie pali mi się już, bym leciał po bułę
Opublikowano 24 sierpnia 201410 l Zjadłbym sobie: pizzę super supreme z pizza hut, zingera z serem z kfc, stek z antrykotu z ziemniakami, krewetki w tempurze, spaghetti z krewetkami, pizzę z krewetkami, krewetki w cieście sezamowym, krewetki na maśle z czosnkiem, pieczonki z kociołka z ogniska zapite maślanką/kefirem/zsiadłym mlekiem, gyros pitę z Grecji, prażynki krewetkowe, ośmiorniczki w panierce z mąki, paprykę faszerowaną po węgiersku, zupę gulaszową węgierską, langosa z serem i śmietaną, sałatkę z tuńczyka meksykańską lisner, bób z masłem i solą, fasolkę szparagową z bułką tartą bądz oliwą i czosnkiem, zupę grzybową mojej mamy, wołowinę w mandarynkach, kaczkę po pekińsku, skrzydełka z kurczaka marynowane w ketchupie z miodem, jakiś konkretny zestaw sushi w wersji amerykańskiej z serkiem philadelphia bez wasabi i imbiru, pstrąga pieczonego w folii z masłem czosnkowym i koperkiem, wyprażany syr z tatarską omaćką i frytkami, sałatę cezar, polędwicę wołową na grzance z pieczarkami i jeszcze z milion innych rzeczy na które mam obecnie ochotę. No ogólnie zjadłbym coś dobrego.
Opublikowano 25 sierpnia 201410 l Dużo podróżujesz, albo dla picu tak pisałeś, że niby taki światowiec.