Kazub 4 583 Opublikowano 20 listopada 2013 Opublikowano 20 listopada 2013 spermoyaki z koziej pałki, kałomaki z dupy wielbłąda i siki weroniki w niedziele sobie zamówie 5 Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 21 listopada 2013 Opublikowano 21 listopada 2013 tez bym se dobre suszi zjadl. zawsze kobita w domu robi, jak wroci ze szpitala to poprosze o 10 kilo. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 23 listopada 2013 Opublikowano 23 listopada 2013 Ano świeże sushi raz na jakiś czas dobre jest. W almie mają zestawy w lodówkach, ale kosztują tyle samo co w sushiarni (jak się w sumie nazywa miejsce robiące sushi??), więc nie kupiłbym czegoś odleżałego za taką kasę. W biedrze raz widziałem tacki z kilkoma krążkami sushi w lodówkach za 11zł - ciekawe czy jadalne, próbował ktoś? Cytuj
asfalt 439 Opublikowano 23 listopada 2013 Opublikowano 23 listopada 2013 Z biedry niejadalne, z almy jak najbardziej. Generalnie jak sushi śmierdzi rybą to jest do wy(pipi)ania. Te z almy i piotra i pawła mają maks 1 dzień przydatności do spożycia także są tak samo dobre jak soki marwita sprzedawane w sklepach. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 24 listopada 2013 Opublikowano 24 listopada 2013 @Red No właśnie susharnia. Cytuj
Bjały 2 951 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 Świeże maliny bym sobie zjadł. Takie prosto z krzaka. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 3 kwietnia 2014 Opublikowano 3 kwietnia 2014 zastanawiałem sie czy wrzucic ten filmik w hyde parku ale chyba jednak tutaj będzie lepiej bo tutaj ktoś może sie zainteresować znany w niektórych kręgach przewodnik po zamku - jędrek opowiada o alkoholu i ucztach w dawnych czasach ciekawy filmik w sumie kupił bym se jakąś średniowieczną książke kucharską, zawsze mnie ciekawiło średniowiecze od strony militarnej, ale starodawne smaki też bym spróbował http://www.empik.com/przy-slowianskim-stole-czyli-kulinaria-wczesnego-sredniowiecza-krasna-korycinska-malgorzata,prod59280543,ksiazka-p 2 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Ja miałem ochotę na dobrą kiełbasę więc wraz z teściem sami sobie zrobiliśmy zresztą jak co roku o tej porze 5 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Dodawałby do jajecznicy. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Oczywiście kiełbasa w naturalnym jelicie, na zdjęciu są dwa rodzaje kiełbasy ta jaśniejsza to zwyczajna a ta ciemniejsza z dodatkiem słodkiej i ostrej papryki. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 kwietnia 2014 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Oczywiście kiełbasa w naturalnym jelicie a wy mówicie, że ja jem gów.no xD Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Opublikowano 5 kwietnia 2014 Zjadłbym sobie tuńczyka z jajkiem, ryżem basmati i łyżką majonezu. Idę do Biedry. Cytuj
winner 183 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Kanapkę Drwala, a najlepiej ze 4 od razu, bo jedna to tylko przekąska. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Ale ten tasiemiec ma z Tobą dobrze. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 6 kwietnia 2014 Opublikowano 6 kwietnia 2014 klasyczny polski obiad zaraz czyli schabowy dawno nie jadłem Cytuj
orion50 632 Opublikowano 12 kwietnia 2014 Opublikowano 12 kwietnia 2014 Hambuksa z jakiejś dobrej "hamburgerowni" Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 12 kwietnia 2014 Opublikowano 12 kwietnia 2014 Zjadłbym naleśnika z Manekina. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 12 kwietnia 2014 Opublikowano 12 kwietnia 2014 Hambuksa z jakiejś dobrej "hamburgerowni" Miałem to samo, ale parcie na hamburgera zgasiło 450g świeżo zmielonej w sklepie pręgi wołowej. Usmażona bez tłuszczu, z pieprzem, solą, lubczykiem, do tego trochę frytek z piekarnika (raz na ruski rok), buraczki. Po takiej porcji nie pali mi się już, bym leciał po bułę Cytuj
konsolopececiarz 7 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Opublikowano 24 sierpnia 2014 Zjadłbym sobie: pizzę super supreme z pizza hut, zingera z serem z kfc, stek z antrykotu z ziemniakami, krewetki w tempurze, spaghetti z krewetkami, pizzę z krewetkami, krewetki w cieście sezamowym, krewetki na maśle z czosnkiem, pieczonki z kociołka z ogniska zapite maślanką/kefirem/zsiadłym mlekiem, gyros pitę z Grecji, prażynki krewetkowe, ośmiorniczki w panierce z mąki, paprykę faszerowaną po węgiersku, zupę gulaszową węgierską, langosa z serem i śmietaną, sałatkę z tuńczyka meksykańską lisner, bób z masłem i solą, fasolkę szparagową z bułką tartą bądz oliwą i czosnkiem, zupę grzybową mojej mamy, wołowinę w mandarynkach, kaczkę po pekińsku, skrzydełka z kurczaka marynowane w ketchupie z miodem, jakiś konkretny zestaw sushi w wersji amerykańskiej z serkiem philadelphia bez wasabi i imbiru, pstrąga pieczonego w folii z masłem czosnkowym i koperkiem, wyprażany syr z tatarską omaćką i frytkami, sałatę cezar, polędwicę wołową na grzance z pieczarkami i jeszcze z milion innych rzeczy na które mam obecnie ochotę. No ogólnie zjadłbym coś dobrego. 1 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 sierpnia 2014 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Brat jana potwierdzone info. Cytuj
konsolopececiarz 7 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Temat o tym co bym sobie zjadł więc napisałem... Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Dużo podróżujesz, albo dla picu tak pisałeś, że niby taki światowiec. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.