Kazub 4 583 Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 spermoyaki z koziej pałki, kałomaki z dupy wielbłąda i siki weroniki w niedziele sobie zamówie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 tez bym se dobre suszi zjadl. zawsze kobita w domu robi, jak wroci ze szpitala to poprosze o 10 kilo. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Juz czwartek ;< Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 981 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Ano świeże sushi raz na jakiś czas dobre jest. W almie mają zestawy w lodówkach, ale kosztują tyle samo co w sushiarni (jak się w sumie nazywa miejsce robiące sushi??), więc nie kupiłbym czegoś odleżałego za taką kasę. W biedrze raz widziałem tacki z kilkoma krążkami sushi w lodówkach za 11zł - ciekawe czy jadalne, próbował ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza
asfalt 439 Opublikowano 23 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Z biedry niejadalne, z almy jak najbardziej. Generalnie jak sushi śmierdzi rybą to jest do wy(pipi)ania. Te z almy i piotra i pawła mają maks 1 dzień przydatności do spożycia także są tak samo dobre jak soki marwita sprzedawane w sklepach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 24 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 @Red No właśnie susharnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bjały 2 951 Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Świeże maliny bym sobie zjadł. Takie prosto z krzaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 zastanawiałem sie czy wrzucic ten filmik w hyde parku ale chyba jednak tutaj będzie lepiej bo tutaj ktoś może sie zainteresować znany w niektórych kręgach przewodnik po zamku - jędrek opowiada o alkoholu i ucztach w dawnych czasach ciekawy filmik w sumie kupił bym se jakąś średniowieczną książke kucharską, zawsze mnie ciekawiło średniowiecze od strony militarnej, ale starodawne smaki też bym spróbował http://www.empik.com/przy-slowianskim-stole-czyli-kulinaria-wczesnego-sredniowiecza-krasna-korycinska-malgorzata,prod59280543,ksiazka-p 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Ja miałem ochotę na dobrą kiełbasę więc wraz z teściem sami sobie zrobiliśmy zresztą jak co roku o tej porze 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Dodawałby do jajecznicy. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Oczywiście kiełbasa w naturalnym jelicie, na zdjęciu są dwa rodzaje kiełbasy ta jaśniejsza to zwyczajna a ta ciemniejsza z dodatkiem słodkiej i ostrej papryki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Oczywiście kiełbasa w naturalnym jelicie a wy mówicie, że ja jem gów.no xD Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zjadłbym sobie tuńczyka z jajkiem, ryżem basmati i łyżką majonezu. Idę do Biedry. Cytuj Odnośnik do komentarza
winner 183 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Kanapkę Drwala, a najlepiej ze 4 od razu, bo jedna to tylko przekąska. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Ale ten tasiemiec ma z Tobą dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 klasyczny polski obiad zaraz czyli schabowy dawno nie jadłem Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Hambuksa z jakiejś dobrej "hamburgerowni" Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zjadłbym naleśnika z Manekina. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 981 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Hambuksa z jakiejś dobrej "hamburgerowni" Miałem to samo, ale parcie na hamburgera zgasiło 450g świeżo zmielonej w sklepie pręgi wołowej. Usmażona bez tłuszczu, z pieprzem, solą, lubczykiem, do tego trochę frytek z piekarnika (raz na ruski rok), buraczki. Po takiej porcji nie pali mi się już, bym leciał po bułę Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 pizzę bym zjadł Cytuj Odnośnik do komentarza
konsolopececiarz 7 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zjadłbym sobie: pizzę super supreme z pizza hut, zingera z serem z kfc, stek z antrykotu z ziemniakami, krewetki w tempurze, spaghetti z krewetkami, pizzę z krewetkami, krewetki w cieście sezamowym, krewetki na maśle z czosnkiem, pieczonki z kociołka z ogniska zapite maślanką/kefirem/zsiadłym mlekiem, gyros pitę z Grecji, prażynki krewetkowe, ośmiorniczki w panierce z mąki, paprykę faszerowaną po węgiersku, zupę gulaszową węgierską, langosa z serem i śmietaną, sałatkę z tuńczyka meksykańską lisner, bób z masłem i solą, fasolkę szparagową z bułką tartą bądz oliwą i czosnkiem, zupę grzybową mojej mamy, wołowinę w mandarynkach, kaczkę po pekińsku, skrzydełka z kurczaka marynowane w ketchupie z miodem, jakiś konkretny zestaw sushi w wersji amerykańskiej z serkiem philadelphia bez wasabi i imbiru, pstrąga pieczonego w folii z masłem czosnkowym i koperkiem, wyprażany syr z tatarską omaćką i frytkami, sałatę cezar, polędwicę wołową na grzance z pieczarkami i jeszcze z milion innych rzeczy na które mam obecnie ochotę. No ogólnie zjadłbym coś dobrego. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Ja pierdolę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Brat jana potwierdzone info. Cytuj Odnośnik do komentarza
konsolopececiarz 7 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Temat o tym co bym sobie zjadł więc napisałem... Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Dużo podróżujesz, albo dla picu tak pisałeś, że niby taki światowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi