grzybiarz 10 314 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Będę robił dziś burgery. Buły mam, ser, papryki ostre, mięso swojskie mielone, cebulę, ogórek kiszony... Sałaty nie mieli w polomarkecie 1 Cytuj
mcp 2 045 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Ale jak to tak, na patelni w domu? Wariat Cytuj
Blaise 3 614 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Opublikowano 11 kwietnia 2018 http://mocnekalorie.com/fit-burger-szybki-w-przygotowaniu-i-pyszny/ Ten ziomek dobre przepisy daje- takie w miarę fit. 1 Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Opublikowano 11 kwietnia 2018 47 minut temu, mcp napisał: Ale jak to tak, na patelni w domu? Wariat na grillowej Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Opublikowano 11 kwietnia 2018 2 godziny temu, Blaise napisał: http://mocnekalorie.com/fit-burger-szybki-w-przygotowaniu-i-pyszny/ Ten ziomek dobre przepisy daje- takie w miarę fit. >burger >mieso wieprzowe 2 Cytuj
mcp 2 045 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Czyli kotlet mielony z bułką grzybiarz, wrzuć foto jak zrobisz Na grillu elektrycznym kiedyś próbowałem robić ale poddałem się po 20 minutach smażenia. W ogóle ten grill okazał się strasznym niewypałem, niby Zelmer i w ogóle a poszedł do żyda po 4 użyciach, nie polecam. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Xd no u mnie tak samo, najgorsza kuchenna inwestycja ever (na drugim miejscu parowar). Jeszcze gurva płyty niezdejmowalne i weź to umyj, echh. Cytuj
mcp 2 045 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Opublikowano 11 kwietnia 2018 W parowarze chyba ziemniaki się ekspresowo robią chociaż? teściowa używa cały czas i sobie chwali ale u nich golonka i żeberka to podstawa obiadu i w parowarze wychodzą dużo szybciej. U mnie to sprzęt równie niezbędny co krajalnica do arbuza, rozbijaczka do jajek czy inna drylownica do wiśni. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Opublikowano 11 kwietnia 2018 10 minut temu, Grabek napisał: Xd no u mnie tak samo, najgorsza kuchenna inwestycja ever (na drugim miejscu parowar). Jeszcze gurva płyty niezdejmowalne i weź to umyj, echh. A pomyślałeś kumplu, żeby położyć do środka papier do pieczenia? 1 Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Parowar zaje.bisty, ale umyć go potem to idź pan w... Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Opublikowano 11 kwietnia 2018 (edytowane) 32 minuty temu, mcp napisał: grzybiarz, wrzuć foto jak zrobisz Zrobiłem gdzieś o 19-ej. Już zjedzone, brak foto - muszę chyba kupić nowy aparat, albo telefon, to wtedy przy byle okazji będę wrzucał foty:) Szkoda tylko, że te papryki peppereoni to taka loteria i niektóre są słodkie, a inne ostre. Dobrze, że smyrnąłem musztardą Dijon, bo lubię ostro (i tłusto), a w markecie nie mieli jalapeno. Na koniec smażenia, polecam wrzucić na patelnie buły, niech wsiąkną trochę tego tłuszczu i smaczku, a na koniec wrzucić cebulę i zredukować do 0 - niech tylko straci ten zapach, ale nie zacznie się smażyć. Edytowane 11 kwietnia 2018 przez grzybiarz Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Opublikowano 11 kwietnia 2018 27 minut temu, Metoda napisał: A pomyślałeś kumplu, żeby położyć do środka papier do pieczenia? Niet. Jak już zczerniała płyta to zaniechałem używanie tego syfu. Ale na przyszłość zapamiętam. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Opublikowano 11 kwietnia 2018 Parowar GOTY sprzęt, ale musi być mocny, te gó.wna z marketów to takie dno czasami, że szybciej by w oparach nad czajnikiem ugotował. Ryby, warzywa, pierogi, pyzy w parowarze - poletzam. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Opublikowano 12 kwietnia 2018 No a dlaczego nie? Gotuje się je w wodzie to i tak sam na parze można. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 kwietnia 2018 Opublikowano 12 kwietnia 2018 Chińskie pierożki dim sumy są robione na parze tylko. Bardzo smaczne zresztą. Cytuj
Plugawy 3 703 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Autor Opublikowano 19 kwietnia 2018 Od dłuższego czasu chodzą za mną pyzy z mięsem. Chyba z 5 lat ich nie jadłem jak nie więcej. Cytuj
Rudiok 3 376 Opublikowano 19 kwietnia 2018 Opublikowano 19 kwietnia 2018 A (pipi)ne se wieczorem kiełbasę duszoną z cebulą, jak prawdziwy Polak. I Harnaś do tego. Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 8 czerwca 2018 Opublikowano 8 czerwca 2018 (edytowane) Pieroga bym sobie zjadł. Ino z mięchem; chyba idę po składniki. No, porobiło się i zjadłem, żeby nie było. Z mięskiem, do tego skwarki i ot, cała filozofia. Edytowane 8 czerwca 2018 przez Okie from Muskogee Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 17 grudnia 2018 Opublikowano 17 grudnia 2018 mleczna czekoladowa zupa do jedzenia z ubitym poslodzonym bialkiem Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 23 grudnia 2018 Opublikowano 23 grudnia 2018 ROSOŁEK ALBO JAKIEGOŚ KEBABA NA OSTRO Cytuj
keyzee 86 Opublikowano 28 lutego 2019 Opublikowano 28 lutego 2019 Krewetki...królestwo za krewetki.Gdzie można zjeść dobre?? Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 (edytowane) Powyżej jakies herezje o parowarze czytam. Mam ten wynalazek i to najlepsze co wymyslono do hurtowego gotowania warzyw A co bym zjadl? Sprobuje dzis podejścia do nalesnikow z creme brulee https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2458889720802293&id=169373263087295 Edytowane 16 marca 2019 przez _Red_ Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 16 marca 2019 Opublikowano 16 marca 2019 Zjadlbym pysznego burgera z camembertem piklami i innymi fajnymi dodatkami. I zaraz soboe pojade zjeść. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.