Skocz do zawartości

Co bym sobie zjadl


Plugawy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli kotlet mielony z bułką

:reggie:

 

 

grzybiarz, wrzuć foto jak zrobisz :drwal:

 

Na grillu elektrycznym kiedyś próbowałem robić ale poddałem się po 20 minutach smażenia. W ogóle ten grill okazał się strasznym niewypałem, niby Zelmer i w ogóle a poszedł do żyda po 4 użyciach, nie polecam.

Opublikowano

W parowarze chyba ziemniaki się ekspresowo robią chociaż? teściowa używa cały czas i sobie chwali ale u nich golonka i żeberka to podstawa obiadu i w parowarze wychodzą dużo szybciej. U mnie to sprzęt równie niezbędny co krajalnica do arbuza, rozbijaczka do jajek czy inna drylownica do wiśni.

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 11.04.2018 o 19:28, mcp napisał(a):

grzybiarz, wrzuć foto jak zrobisz :drwal:

Rozwiń  

Zrobiłem gdzieś o 19-ej. Już zjedzone, brak foto - muszę chyba kupić nowy aparat, albo telefon, to wtedy przy byle okazji będę wrzucał foty:)
Szkoda tylko, że te papryki peppereoni to taka loteria i niektóre są słodkie, a inne ostre.
Dobrze, że smyrnąłem musztardą Dijon, bo lubię ostro (i tłusto), a w markecie nie mieli jalapeno.
Na koniec smażenia, polecam wrzucić na patelnie buły, niech wsiąkną trochę tego tłuszczu i smaczku, a na koniec wrzucić cebulę i zredukować do 0 - niech tylko straci ten zapach, ale nie zacznie się smażyć.

Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano

Parowar GOTY sprzęt, ale musi być mocny, te gó.wna z marketów to takie dno czasami, że szybciej by w oparach nad czajnikiem ugotował.

 

Ryby, warzywa, pierogi, pyzy w parowarze - poletzam. 

Opublikowano

Chińskie pierożki dim sumy są robione na parze tylko. Bardzo smaczne zresztą. 

  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Pieroga bym sobie zjadł. Ino z mięchem; chyba idę po składniki.

 

No, porobiło się i zjadłem, żeby nie było. Z mięskiem, do tego skwarki i ot, cała filozofia.

Edytowane przez Okie from Muskogee
  • 6 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...