Opublikowano 11 kwietnia 20186 l Będę robił dziś burgery. Buły mam, ser, papryki ostre, mięso swojskie mielone, cebulę, ogórek kiszony... Sałaty nie mieli w polomarkecie
Opublikowano 11 kwietnia 20186 l http://mocnekalorie.com/fit-burger-szybki-w-przygotowaniu-i-pyszny/ Ten ziomek dobre przepisy daje- takie w miarę fit.
Opublikowano 11 kwietnia 20186 l 47 minut temu, mcp napisał: Ale jak to tak, na patelni w domu? Wariat na grillowej
Opublikowano 11 kwietnia 20186 l 2 godziny temu, Blaise napisał: http://mocnekalorie.com/fit-burger-szybki-w-przygotowaniu-i-pyszny/ Ten ziomek dobre przepisy daje- takie w miarę fit. >burger >mieso wieprzowe
Opublikowano 11 kwietnia 20186 l Czyli kotlet mielony z bułką grzybiarz, wrzuć foto jak zrobisz Na grillu elektrycznym kiedyś próbowałem robić ale poddałem się po 20 minutach smażenia. W ogóle ten grill okazał się strasznym niewypałem, niby Zelmer i w ogóle a poszedł do żyda po 4 użyciach, nie polecam.
Opublikowano 11 kwietnia 20186 l Xd no u mnie tak samo, najgorsza kuchenna inwestycja ever (na drugim miejscu parowar). Jeszcze gurva płyty niezdejmowalne i weź to umyj, echh.
Opublikowano 11 kwietnia 20186 l W parowarze chyba ziemniaki się ekspresowo robią chociaż? teściowa używa cały czas i sobie chwali ale u nich golonka i żeberka to podstawa obiadu i w parowarze wychodzą dużo szybciej. U mnie to sprzęt równie niezbędny co krajalnica do arbuza, rozbijaczka do jajek czy inna drylownica do wiśni.
Opublikowano 11 kwietnia 20186 l 10 minut temu, Grabek napisał: Xd no u mnie tak samo, najgorsza kuchenna inwestycja ever (na drugim miejscu parowar). Jeszcze gurva płyty niezdejmowalne i weź to umyj, echh. A pomyślałeś kumplu, żeby położyć do środka papier do pieczenia?
Opublikowano 11 kwietnia 20186 l 32 minuty temu, mcp napisał: grzybiarz, wrzuć foto jak zrobisz Zrobiłem gdzieś o 19-ej. Już zjedzone, brak foto - muszę chyba kupić nowy aparat, albo telefon, to wtedy przy byle okazji będę wrzucał foty:) Szkoda tylko, że te papryki peppereoni to taka loteria i niektóre są słodkie, a inne ostre. Dobrze, że smyrnąłem musztardą Dijon, bo lubię ostro (i tłusto), a w markecie nie mieli jalapeno. Na koniec smażenia, polecam wrzucić na patelnie buły, niech wsiąkną trochę tego tłuszczu i smaczku, a na koniec wrzucić cebulę i zredukować do 0 - niech tylko straci ten zapach, ale nie zacznie się smażyć. Edytowane 11 kwietnia 20186 l przez grzybiarz
Opublikowano 11 kwietnia 20186 l 27 minut temu, Metoda napisał: A pomyślałeś kumplu, żeby położyć do środka papier do pieczenia? Niet. Jak już zczerniała płyta to zaniechałem używanie tego syfu. Ale na przyszłość zapamiętam.
Opublikowano 11 kwietnia 20186 l Parowar GOTY sprzęt, ale musi być mocny, te gó.wna z marketów to takie dno czasami, że szybciej by w oparach nad czajnikiem ugotował. Ryby, warzywa, pierogi, pyzy w parowarze - poletzam.
Opublikowano 12 kwietnia 20186 l No a dlaczego nie? Gotuje się je w wodzie to i tak sam na parze można.
Opublikowano 12 kwietnia 20186 l Chińskie pierożki dim sumy są robione na parze tylko. Bardzo smaczne zresztą.
Opublikowano 19 kwietnia 20186 l Autor Od dłuższego czasu chodzą za mną pyzy z mięsem. Chyba z 5 lat ich nie jadłem jak nie więcej.
Opublikowano 19 kwietnia 20186 l A (pipi)ne se wieczorem kiełbasę duszoną z cebulą, jak prawdziwy Polak. I Harnaś do tego.
Opublikowano 8 czerwca 20186 l Pieroga bym sobie zjadł. Ino z mięchem; chyba idę po składniki. No, porobiło się i zjadłem, żeby nie było. Z mięskiem, do tego skwarki i ot, cała filozofia. Edytowane 8 czerwca 20186 l przez Okie from Muskogee
Opublikowano 16 marca 20196 l Powyżej jakies herezje o parowarze czytam. Mam ten wynalazek i to najlepsze co wymyslono do hurtowego gotowania warzyw A co bym zjadl? Sprobuje dzis podejścia do nalesnikow z creme brulee https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2458889720802293&id=169373263087295 Edytowane 16 marca 20196 l przez _Red_
Opublikowano 16 marca 20196 l Zjadlbym pysznego burgera z camembertem piklami i innymi fajnymi dodatkami. I zaraz soboe pojade zjeść.