Opublikowano 15 lipca 20195 l Od jakiegoś czasu mam ochotę na taki konkretny sernik na zimno. W cukierniach raczej bieda, rzadko spotykam, a jak już to jakiś biedy, więc postanowiłem sam zrobić. Oczywiście, nie z jakiegoś fixu, tylko prawilnie. Na spód dałem płatki owsiane zmieszane z masłem orzechowym i kakaem. Do środka zmiksowany twaróg z jogurtem greckim, posłodzony miodem, cukrem pudrem, zagęszczone żelatyną. Na górę galaretka truskawkowa. Efekt jest następujący:
Opublikowano 15 lipca 20195 l Wolałem spód z masłem orzechowym. Za bogato wyszło i tortownica była za słaba.
Opublikowano 15 lipca 20195 l miałem podobnie jak wlałem galaretę i pociekło, ale że biszkopty były to one wchłonęły jakieś 50%
Opublikowano 20 sierpnia 20195 l http://www.wykop.pl/ramka/5095419/prosty-przepis-na-amerykanskie-milkshake-s-szejki-gotowe-w-kilka-minut/
Opublikowano 22 sierpnia 20195 l Jadłem te z lewej, z warzywami. Całkiem smaczne, dobry gotowiec za 6 zł. Dostępne w Lidlu
Opublikowano 7 listopada 20195 l salata lodowa z serem feta i oliwkami. Koniecznie z chlebkiem posmarowanym maslem.
Opublikowano 2 października 20204 l Nie widziałem jeszcze, ale obstawiam, że białko pszenne. Będą suszone i wędzone, więc mogą być ciekawe. Z linii roślinnej Sokołowa jadłem ostatnio jakąś szynkę to w smaku średnia i skład śmieciowy. Jestem dobrej myśli, bo jadłem kiedyś te i były mocno średnie, żeby nie powiedzieć fatalne. Za to krakowską mają mega. Co za wybór się zrobił Edytowane 2 października 20204 l przez krupek
Opublikowano 3 października 20204 l salatka lodowa z oliwkami, pomidorami, serem feta, oliwa z oliwek, szczypiorem, pieprzem i sola.
Opublikowano 2 czerwca 20213 l Dzisiaj znajoma w pracy mówiła, że grillowana kaszanka razem z kiszoną kapustą w sreberku robi robotę