Gość kad2 Opublikowano 6 lipca 2012 Opublikowano 6 lipca 2012 http://www.wykop.pl/ramka/1194123/gotuj-z-wykopem-shooter-s-sandwich/ moze kiedys jak przestane byc biedakiem to sobie o(pipi)e taka ,,kanapke,, Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 6 lipca 2012 Autor Opublikowano 6 lipca 2012 kur.wa ale bym sobie wypił truskawkowego zimnego mutant massa z mlekiem Cytuj
Yacek 852 Opublikowano 6 lipca 2012 Opublikowano 6 lipca 2012 Ja wrzuciłem do miksera truskawki oraz lód, trochę wody i to co wyszło to mistrzostwo swiata na ten upał. Obkupiłem się również w pudełka z lodami, wode, napoje gazowane i słońce mi nie straszne. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 6 lipca 2012 Autor Opublikowano 6 lipca 2012 ano dobry pomysl jutro walne też zapas naszło mnie teraz na pizze dzizas Cytuj
Gość Darude Opublikowano 6 lipca 2012 Opublikowano 6 lipca 2012 Dorsza ,frytki ,do tego kapusta kiszona i bardzo zimny browar. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 6 lipca 2012 Opublikowano 6 lipca 2012 Oje.bałbym jajka faszerowane. Wstanę chyba jutro wcześniej i zrobię bo ciśnie mnie na nie już od paru dni. Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 6 lipca 2012 Opublikowano 6 lipca 2012 Oje.bałbym jajka faszerowane. Wstanę chyba jutro wcześniej i zrobię bo ciśnie mnie na nie już od paru dni. Przeczytałem to i narobiłeś mi ochoty na to samo Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 (edytowane) Jak i czym faszerujecie? Ja raczej jaja klasyczne jem, ewntualnie omlet. Edytowane 7 lipca 2012 przez 2razyjot Cytuj
rajnerGT 159 Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 Jak i czym faszerujecie? Ja raczej jaja klasyczne jem, ewntualnie omlet. Ja robię tak: Jajka przecinam na połówki, wydłubuję żółtko. Biorę plaster szynki i kroję na małe kawałki, to samo ze szczypiorkiem. Mieszam to wszystko z żółtkiem i majonezem i faszeruję tym dołeczki w jajku. Proste i pyszne. Najlepiej mi smakuje jak się wsadzi do lodówki na trochę bo na ciepło jest gorsze. Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 Wydlubuje zoltka i mieszam je z cebulka, tunczykiem z puszki i musztarda. I tak faszeruje jaja. Wypas. Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 żółtko zmieszane z uduszonymi pieczarkami, do tego majonez i musztarda aby całość nie była sucha a przy tym trzymała się kupy; później lodówka a przed zjedzeniem posypuję świeżą pietruszką (albo wcześniej dodaję pietruszkę do farszu). Przy większej ilości pieczarek z farszu można uformować drugą połówkę jajka i takie są wg mnie najlepsze Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 7 lipca 2012 Opublikowano 7 lipca 2012 Smaka mi panowie narobiliscie. Jutro postaram sie popelnic Wasze przepisy i zdam relacje. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 9 lipca 2012 Opublikowano 9 lipca 2012 Bóóóóób. Jutro trzeba będzie się przejść po jakiś kilogram, omnomnom. Cytuj
YETI 10 994 Opublikowano 11 lipca 2012 Opublikowano 11 lipca 2012 W jakiej sieci sklepów znajdę słodkie ziemniaki, bataty. Nie piszcie mi o Almie, bo najbliższa chyba w Łodzi. Cytuj
Humulus 825 Opublikowano 11 lipca 2012 Opublikowano 11 lipca 2012 Często widuję to w Carrefourze. Cytuj
YETI 10 994 Opublikowano 25 lipca 2012 Opublikowano 25 lipca 2012 Panowie, a sos sojowy, gdzie znajdę, bo w biedronce brak takich rzeczy. Cytuj
M4c 23 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 W jakiej sieci sklepów znajdę słodkie ziemniaki, bataty. Nie piszcie mi o Almie, bo najbliższa chyba w Łodzi. I znalazłeś te bataty? Jak to smakuje? Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 26 lipca 2012 Autor Opublikowano 26 lipca 2012 zawsze myslałem że bataty to banany, stasio i nel jedli bataty jak pamiętam. No wlasnie jak to smakuje? Cytuj
molly 311 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 moze plantany jedli ja bym zjadl takie plantany w formie frytek, z jakimś słodkim sosem - zajebista sprawa, polecam Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 Ale oje.bałbym kopytka z sosem żeberkowym, ehhhh ;( Cytuj
YETI 10 994 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Opublikowano 17 sierpnia 2012 W jakiej sieci sklepów znajdę słodkie ziemniaki, bataty. Nie piszcie mi o Almie, bo najbliższa chyba w Łodzi. I znalazłeś te bataty? Jak to smakuje? Niestety, ale nie. Cytuj
michal 558 Opublikowano 17 sierpnia 2012 Opublikowano 17 sierpnia 2012 no chciałbym aby chleb miał przydatność przynajmniej miesiąca. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.