Skocz do zawartości

Co bym sobie zjadl

Plugawy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja robie chlebek własnej roboty. Wytrzymuje z tydzień, oczywiście z czasem robi się coraz suchy, ale lepszego nie jadłem. Ostatnio gdzieś czytałem, że niektóre piekarnie nawet nie używają mąki do chleba 0_o. W sumie jak mleko robią z proszku, to i chleb bez mąki.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zjadłbym sobie ogórki kiszone. Do domowych aktualnie nie mam dostępu, więc doradźcie proszę które kupne ogórki są najlepsze, jakiej firmy? Ja najbardziej lubię jak są jednocześnie mocno kwaśne i słone a nawet bardziej słone. I jak czuć wyraźnie czosnek, keczup i chrzan z zaprawy.

Opublikowano

Zjadłbym sobie ogórki kiszone. Do domowych aktualnie nie mam dostępu, więc doradźcie proszę które kupne ogórki są najlepsze, jakiej firmy? Ja najbardziej lubię jak są jednocześnie mocno kwaśne i słone a nawet bardziej słone. I jak czuć wyraźnie czosnek, keczup i chrzan z zaprawy.

Ludzie chwalą ogóry z Biedronki, ale sam nie jadłem.

Opublikowano

Zjadłbym sobie masło orzechowe, ale drugie te kure.stwo jest. Widzieliście gdzieś może w jakieś w cenie 8-9 zł ? W Lidlu się opłaca jak jest amerykański tydzień, bo kosztuje jakieś 9 zł za dość spory słój.

Opublikowano

Od felixa jest w takiej cenie spójrz w marketach albo w piotrze i pawle oraz sante można dostać do 10pln, ale najlepiej i tak zrobić własne : )

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...