Goldi69-PL- 0 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Pogralem kilka h i ni hu.. sie ie moge do tej gry przekonac, tyle irytujacych akcji to dawno w zadnej grze nie widzialem, dam jej jeszcze jedna szanse jak tym razem bedzie to samo to gra w PT laduje ;/ Cytuj
SNESiak 4 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Opublikowano 21 sierpnia 2008 Zgadzam się z Butcherem, chociaż sam gralem tylko w demo takich debili było mnóstwo. Ale weź poprawkę na to, że nie każdy rozumie o co chodzi w tym trybie od samego początku, sam musiałem zagrać ze 2 razy żeby zczaić ocb i wkręcić się w akcję. Cytuj
niemrawy 0 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Opublikowano 24 sierpnia 2008 co do team kili to sam czesto zabijam swoich bo jak widze co robia to normalnie ch strzela... I to niby tłumaczy zabijanie swoich? Uwielbiam grać z takimi "inteligentami". Mnie też szlag trafia, ale to nie powód by robić wieś i zabijać swoich. hmm, skądś to znam, wczoraj jedna panienka z mojej drużyny 4 razy mnie zastrzeliła, zresztą, nie tylko mnie, bo miała -150pkt Pomyślcie, że czasami grają dzieci, czasami kobiety i mają prawo nie wiedzieć wszystkiego. Nie podchodzić "na poważnie" do rozgrywki, uczyć się. Ja sam jak zaczynałem miałem -30 bo okazało się, że walę do swoich. Później był etap seryjnych zgonów, bo zastanawiałem się czy ten ktoś jest ze mną czy nie. I zamiast jechać takie osoby trzeba wytłumaczyć. Niebieski swój, bez napisu lub czerwony wróg. Proste? A tak boli nowym wytłumaczyć... Ale fakt. Zdarzają się idioci co walą do wszystkiego co się rusza. I co zabronisz mu? Nie. Tylko głosowanko. panie inteligentny, nie umiesz grać? nie znasz zasad? normalna sprawa przy pierwszych kontaktach z programem, od tego są mecze nierankingowe żeby te zasady poznać i choć w małym stopniu wiedzieć jakie taktyki w jakich sytuacjach są skuteczne jeżeli wchodzisz w mecz rankingowy to musisz liczyć się z zasadą że jeżeli nie potrafisz pomóc swojej ekipie to przynajmniej jej nie przeszkadzaj, nie utrudniaj też nie raz musiałem ubić typa z mojej ekipy, np jade jakimś samochodem jako kierowca, u góry na karabinie siedzi jakiś fizyczny, chce przejechać niezauważony koło dwóch czołgów, przejeżdzam obrzeżami mapy, trace troche czasu, i nawet je bokiem już mijam, jesteśmy za nimi, a w tym momencie fizyczny na karabinie zatrybił że mineliśmy właśnie dwa czołgi i zaczyna do nich ostro strzelać, wiadomo czym to się kończy? lufa jednego z nich od razu kieruje się w naszą strone, boom, i respawn, następnym razem jak z nim jechałem i miałem podobną sytuacje zatrzymałem się, wysiadłem, ubiłem go i pojechałem dalej pare innych przypadków zostało opisanych w innych postach, np zabieranie pojazdu, co też mi się często zdarza, np gdy wysiadam żeby naprawić czołg, ludek który siedział przy karabinie wskakuje na miejsce kierowcy i odjeżdża, no żesz kurde, gdyby potem jeszcze coś zdziałał to przymknąłbym oko, ale gdzie tam, zakosi sprzęt wjedzie w największe bagno i zginie po 20 sekundach Cytuj
gustaw123 0 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Warto ją kupić lepsza jest od gearsów ? Cytuj
Mustang 1 735 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Zupełnie inna, więc trudno powiedzieć czy lepsza. Jak dla mnie było warto. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Opublikowano 24 sierpnia 2008 Warto ją kupić lepsza jest od gearsów ? Nie ma co porównywać z Gearsami , gdyż są to całkiem inne klimaty. Kupić napewno warto. Zresztą ściągnij sobie demko i sam oceń. Cytuj
gustaw123 0 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Da się grać w multi ? w demie Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Opublikowano 25 sierpnia 2008 A czytałeś ten temat ? Chociaż ostatnie 2 strony ? To byś wiedział, że DA SIĘ grać w multi w DEMIE... Cytuj
gustaw123 0 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Z tymi co mają pelne wersje? i przez ile? Cytuj
Hlipo 3 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Chyba już się nie da bo mieli wyłączyć serwery dla dema. Cytuj
Mustang 1 735 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Wyłączyli, ale nie jestem pewien czy wszystkie. W każdym razie możesz w demie ukończyć single i zobaczyć jak wygląda sterowanie, używanie pojazdów, itp. Potem wyobraź sobie wycinek terenu z single, zastąp AI licznymi żywymi graczami i dodaj różne typy pojazdów i będziesz miał wyobrażenie jak wygląda multi. Cytuj
Thomas_PL 1 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Opublikowano 25 sierpnia 2008 Wyłączyli większość serwerów dla dema, nie wszystkie. Cytuj
Mefi23 15 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Opublikowano 29 sierpnia 2008 (edytowane) http://badcompany.ea.com/castyourvote/ (chyba dobry link...) a mianowicie link dotyczy sondy ,która się odbywa i ma na celu wyłonienie nowych map do trybu Conquest... BTW ciekawe propozycje (ja wybrałem mapkę z polem golfowym chyba jest to ,,Par for the course"- interesująca mapka ) Jak narazie to właśnie ona ,,wygrywa". Jesienią ma być wszystko gotowe w paczce będą znajdować się 4 mapki za free. Edytowane 29 sierpnia 2008 przez Mefi23 Cytuj
Othis 29 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Opublikowano 29 sierpnia 2008 no wlasnie taka mapka jak ineligenjcja wiekszosci typow co gra w ta gre......najglpsza mapa przoduje.. Cytuj
Thomas_PL 1 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Opublikowano 29 sierpnia 2008 Brawo! Doskonale dowartościowałeś się, teraz pora żebyśmy bili ci brawa? Cytuj
Mefi23 15 Opublikowano 30 sierpnia 2008 Opublikowano 30 sierpnia 2008 no wlasnie taka mapka jak ineligenjcja wiekszosci typow co gra w ta gre......najglpsza mapa przoduje.. Jeśliś taki mądry to zrób własną z łamigłówkami,puzzlami...zamiast walczyć będziemy rozwiązywać twoje wypociny... Cytuj
nierealny 0 Opublikowano 31 sierpnia 2008 Opublikowano 31 sierpnia 2008 działa wam logowanie na stronie ea? u mnie wyskakuje błąd od kilku dni. Create persona This appears to be your first time logging on to the Battlefield: Bad Company web site. In order to proceed, please choose a Screename for the site. The Screenname will be your Alias on the site and the name that other users will see. Unable to contact server. Please try again later. http://badcompany.ea.com/ Cytuj
htp 0 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Parę osób pisało że ten bf się szybko nudzi to prawda? Cytuj
Mustang 1 735 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Moim zdaniem nie wciąga tak jak COD4 czy Gearsy, ale mimo wszystko nie jest źle. Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Po długiej przerwie odpaliłem Bad Company. Z radością włączyłem tryb Conquest, aby po chwili doznać szoku... LAGI jeszcze większe niż przed wakacjami, ich serwery to kpiny! Normalnie dało się grać do tygodnia po premierze. W tym momencie jest to jeden wielki horror. W żadnej grze nie ma takich lagów jak tutaj. Jestem zły na EA. Cytuj
Rutran 0 Opublikowano 1 września 2008 Autor Opublikowano 1 września 2008 (edytowane) Jak czytam teksty niektórych osób w tym temacie to ręce opadają, ale wracając do tematu Bad Company to fajnie, że będą 4 nowe mapy do Conquesta za free. Wiadomo Gold Rush lepszy, ale DICE widać że się stara. Jeszcze wsparcie dla klanów ma się pojawić i poprawki, ale cały czas jest to w fazie prac. soniak lagi to są w niedziele wieczorem i w nocy to fakt bo USA zaczyna intensywnie grać i serwery nie wyrabiają. W inne dni wszystko działa poprawnie, we wtorki są konserwacje serwerów jak zawsze w Battlefieldzie i moga wystapić chwilowe niedogodności. W wielu grach przydałyby się serwery dedykowane, ale jak zwykle programiści, firmy deweloperskie i wydawnicze idą na łatwizne i po kosztach stosując zasade "hostujcie sobie sami", przez co w większości rozgrywek są lagi i przekłamania np. COD 4, HALO 3, Gears of War, itd. Edytowane 1 września 2008 przez Rutran Cytuj
RobertKWL 0 Opublikowano 1 września 2008 Opublikowano 1 września 2008 Rutran, ale super wiadomość - klany :slinotok: BTW: Ile masz killsów, i punktów ?? Cytuj
Rutran 0 Opublikowano 1 września 2008 Autor Opublikowano 1 września 2008 W każdym starciu gram tak, aby drużyna w której jestem wygrała czyli jeśli jestem atakującym to atakuje skrzynie, a jeśli bronimy złota to je bronie. Gram bardzo ryzykownie i nie unikam niebezpiecznych sytuacji. Punkty wpadają przy okazji rozgrywki. Niestety spora ilość ludzi grających postępuje w odmienny sposób i całą uwage skupia na klepaniu punktów, o czym pisałem wcześniej, zauważają to również inni forumowicze, wygląda to tak jakby gracze nie rozumieli trybu Gold Rush. Jeśli chodzi o suche statystyki, które moim zdaniem nie odzwierciedlają całkowicie umiejętności gracza, ponieważ każda rozgrywka układa się inaczej i gra się tak jak przeciwnik pozwala. Liczy się wynik czyli zwycięstwo w meczu czyli skuteczna obrona lub atak. Total Score: 200804 Kills: 8463 Objective Score: 52329 Cytuj
RobertKWL 0 Opublikowano 2 września 2008 Opublikowano 2 września 2008 Kurde, szkoda że o tej godzinie nie da sie grać Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi