DreicoPL 1 Opublikowano 7 marca 2009 Opublikowano 7 marca 2009 (edytowane) A ja na odwrót wolę Gold Rush bo według mnie więcej się tam dzieje, a jeśli chodzi o kamperkę to mnie też bardzo wnerwia i wtedy zmieniam serwer .Conquest mam dość może dlatego że się nagrałem w BF2 Edytowane 7 marca 2009 przez DreicoPL Cytuj
Fernando 0 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Opublikowano 8 kwietnia 2009 Sciagnalem dodatek conquest i kiedy chce go zagrac wyskakuje mi blad. Musze jeszcze pobrac ten community pack, czy cos takiego ? Plik wazy z dwiescie-kilkadziesiat mb. Cytuj
Thomas_PL 1 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Opublikowano 9 kwietnia 2009 No to chyba oczywiste że musisz ściągnąć. W końcu jak zamierzałbyś grać w conquesta bez ściągniętych odpowiednich mapek? Cytuj
_Blizzard_ 1 Opublikowano 9 kwietnia 2009 Opublikowano 9 kwietnia 2009 (edytowane) Czy tylko ja dziś miałem ogromne lagi na rankingowych serwerach ? Na nierankingowych grało się przyjemnie :imprezka: Edytowane 9 kwietnia 2009 przez _Blizzard_ Cytuj
DreicoPL 1 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Jak wczoraj grałem też miałem lagi,może to nie były ciągłe lagi ale jak mnie złapało to czasem szedłem i mnie cofało o parę metrów,a raz miałem tak że byłem przy skrzynce oponenta aż tu nagle ni z gruchy ni z pietruchy przerzuciło mnie to bazy,to chyba był efekt motyla .Ale przynajmniej nie byłem sam w klubie bo ziomki co z nimi grałem też mieli lagi. Cytuj
LEMON-CHORZOW 7 Opublikowano 10 kwietnia 2009 Opublikowano 10 kwietnia 2009 niekiedy tak jest , jak mam, takie problemy po prostu wychodze z gry i szukam nowej gry na nowym serwerze i jest okey ,zadnych lagow, ale niekiedy trzeba wychodzic z gry nawet kilka razy ,niekiedy na hardzie nie ma lag i na odwrot, siamano wesolych swiat ----------------general 220000 tys punktow mada faka :wkurzony: Cytuj
Rutran 0 Opublikowano 24 lipca 2009 Autor Opublikowano 24 lipca 2009 (edytowane) Battlefield Bad Company Apache Montage: BF: BC "Oops...I broke your chopper: Edytowane 24 lipca 2009 przez Rutran Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 24 lipca 2009 Opublikowano 24 lipca 2009 Widać wyraźnie , że chłopak ma helikopter perfekcyjnie opanowany , szczere gratulacje. Natomiast dla chłopaków ściągających heli z bazooki bez przymierzania- wielki szacun !! Cytuj
ksztyrix 6 Opublikowano 25 lipca 2009 Opublikowano 25 lipca 2009 Wbrew pozorom z wyrzutni łatwiej jest trafić heli bez przymierzenia. Cytuj
Othis 29 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 (edytowane) Widać wyraźnie , że chłopak ma helikopter perfekcyjnie opanowany , szczere gratulacje. Natomiast dla chłopaków ściągających heli z bazooki bez przymierzania- wielki szacun !! ja bym rzekl ze w ogole nie umie latac....nie no moze ze lata standartowo...nie sztuka jest latac i strzelac do celu [a caly montage to wlasnie to].. ale latatac na pelnej predkosci i malej wysokosci omijajac przeszkody. sztuka jest szybko uciec chowajac sie za uksztaltowaniem terenu gdy heli jest mocno uszkodzony{drzewa gorki i budynki}...najwieksza sztuka to latanie i nawroty na pelnej predkosci... raz gralem z jakims typem chyba z usa lub uk poprostu koles mial tak opanowany lot ze latal caly czas koszac trawnik na pelnym speedzie poprostu miedzy drzewami z nosem caly czas postawionym na dol nie wiem jak on to robil ale nawet nie strzelalem z dzialka tylko ogladalem jak latamy:) mistrz Edytowane 26 lipca 2009 przez Othis Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 26 lipca 2009 Opublikowano 26 lipca 2009 Widocznie za mało grałem w BF-a . Natomiast heli w moim wykonaniu to była tragedia Cytuj
niemrawy 0 Opublikowano 27 lipca 2009 Opublikowano 27 lipca 2009 ja jestem ciągle pod wrażeniem norm360x, dwa doskonałe montage one in a million http://www.youtube.com/watch?v=3vSCMaEv6R0...feature=related in for the kill http://www.youtube.com/watch?v=FpyORHPfcs0...re=channel_page Cytuj
BartIrlandia 2 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 Dwa pytanka - gra ktos w to jeszcze na multi, oraz czy multi jest podobne do tego z Battlefield 1943? Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 Podobne, ale oczywiście bogatsze, więcej broni, mapek, pojazdów, itp. Ale sterowanie takie samo. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 6 lutego 2011 Opublikowano 6 lutego 2011 Gra ktoś jeszcze BC1 na multi ? bo zastanawiam się nad kupnem Cytuj
tomaszz04 6 Opublikowano 6 lutego 2011 Opublikowano 6 lutego 2011 Ja czasami gram, nigdy nie ma problemu z dołączeniem do jakiegoś meczu. Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 6 lutego 2011 Opublikowano 6 lutego 2011 Jest jeszcze mnóstwo os. które grają. Ale jeżeli nastawiasz się na jakąś konkretną grę to wiedz że w BC2 jest dużo usprawnień i jest lepiej zbalansowane niż "jedynka", więc jeżeli sporo grałeś w BC2 to po ograniu pierwszej części możesz czuć się zawiedziony. A jeżeli chcesz kupić z ciekawości to oczywiście polecam, rozgrywka jest fajna, nie tak intensywna jak w BC2, ale daje radę. Chyba najgorszym punktem programu są pojazdy, prowadzi się je beznadziejnie, rządzą się własnymi prawami fizyki, a helikopterem niemal nie da się latać, ale jak się człowiek nieco przyzwyczai to nawet i to można przełknąć i wtedy pozostaje cieszyć się intensywną akcją . Aha...i jeszcze bardzo denerwująca rzecz w sterowaniu to fakt żeby biec sprintem to trzeba cały czas trzymać LS wciśnięty. W BC2 wystarczy kliknąć i następnie już tylko wychylić analog. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 29 listopada 2011 Opublikowano 29 listopada 2011 sa jeszcze ludzie na sieci?? da rade zagrac w pelnych skladach?? thx Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 29 listopada 2011 Opublikowano 29 listopada 2011 Szymek nie rób mi i sobie tego masz BC2 BF3 a Ty sie pytasz o BC:) Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 29 listopada 2011 Opublikowano 29 listopada 2011 (edytowane) ale to wlasnie w BC gralo sie najfajniej na ps3..ze wzgledu chyba ze mial wlasny klimat takk samo jak kz2) i nie byl az tak bardzo podobny do Coda Edytowane 29 listopada 2011 przez Szymek_PL_ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi