wrog 608 Opublikowano 28 czerwca 2008 Opublikowano 28 czerwca 2008 http://badcompany.ea.com/myphotos/xbox/gamertag Zmień na końcu linka tekst na swój Gamertag i zobaczysz ukrytą zakładkę w profilu na stronie BC. Oczywiście nie działa w tej chwili... Nie ma to jak przygotować wszystko perfekcyjnie na dzień premiery. Cytuj
malcher 1 Opublikowano 28 czerwca 2008 Opublikowano 28 czerwca 2008 (edytowane) Gra całkiem fajna, ale jak na tytuł w którym multi ma być głównym daniem, to trochę z(pipi)ali z tymi serwerami. Właśnie pierwszy raz chciałem zagrać i co? nie można znaleźć żadnych meczów. A niby po to płacimy za Live żeby jakość usług była najlepsza ( Edit: wyłączenie konsoli z prądu pomogło. Udało się połączyć i pograć parę godzin baz problemów BTW: jakby ktoś chciał pograć w drużynie to mój gt: malcher POL. Tylko uprzedzam że raczej cienki jestem )) Edytowane 29 czerwca 2008 przez malcher Cytuj
toxicELF 0 Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 jalk ktos juz pisal,tez widzialem typa ktory mial bodajze 14 k punktow gdzie inni mieli po max 700 ,cos tu nie tak? Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 (edytowane) no jest bug z naprawianiem prawie cale top 500 nabijalo tak pkt a kolo z 1 miejsca ma 10 milionow pkt i 300 fragow tylko jesli nie naprawia tego buga to ja chyba rezygnuje z tej gry w tej grze są 3 rzeczy ktore mnie naprawde dobijaja bug z naprawianiem 25 strzałów z ckemu zeby zabic "support" dziwne respawny czasami rodzę się w centrum walki i idrazu hed ;/ oby to poprawili tylko niech nikt nie pisze z bf jest arcadowy bo 25 strzałów to przesada i jeszcze jedno czy ktos wie czym sie w multi różni te challenge medium i hard bo ja nie wiem ;/ jmozna to wybrac kiedy szukamy meczu na danej mapie custom match Edytowane 29 czerwca 2008 przez BoroBoro Cytuj
Othis 29 Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 no jest bug z naprawianiem prawie cale top 500 nabijalo tak pkt a kolo z 1 miejsca ma 10 milionow pkt i 300 fragow tylko jesli nie naprawia tego buga to ja chyba rezygnuje z tej gry w tej grze są 3 rzeczy ktore mnie naprawde dobijaja bug z naprawianiem 25 strzałów z ckemu zeby zabic "support" dziwne respawny czasami rodzę się w centrum walki i idrazu hed ;/ oby to poprawili tylko niech nikt nie pisze z bf jest arcadowy bo 25 strzałów to przesada i jeszcze jedno czy ktos wie czym sie w multi różni te challenge medium i hard bo ja nie wiem ;/ jmozna to wybrac kiedy szukamy meczu na danej mapie custom match ja tam sie nauczylem strzelac (moze trzeba tez mocnego lacza nie wiem) ale 3-4 typa leci za jednym magazynkiem kazedej klasy Cytuj
Gość maciek88 Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 Jedna rzecz mnie w tej grze rozłożyła i nie są to sypiące się w pył ściany. AUDIO! Rewelacja dosłownie. A co do reszty to jasne, fajne to, ale jakoś mnie nie bierze Pograłem chwilę w demo i łeb mnie rozbolał. Męczy. Cytuj
Rutran 0 Opublikowano 29 czerwca 2008 Autor Opublikowano 29 czerwca 2008 Niestety glitcherzy :krzeslem: psują rozgrywke i nabijają sobie punkty na naprawianiu pojazdu, widziałem osobiście taką sytuacje, wygląda to tak, że pojazd leży do góry kołami, a oni stoją przy nim jak idioci całą rozgrywke i naprawiają go w nieskończoność i dlatego mają wysokie wyniki. Programiści wiedzą o tej sytuacji i zamierzają to wyeliminować. Jeśli chodzi o klase Support to z tej broni najefektywniej strzela się z miejsca, a nie podczas chodzenia, duży rozrzut pocisków (pojemność magazynka 150-200 pocisków). Respawny są najbezpieczniejsze w bazie, w teamie różnie bywa zależy jak kompani grają, ale ryzyko jest spore. Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 A wogóle są jakieś achievy za pkty? Czy moze oni robią to tylko dla wysokiego miejsca w rankigu? Cytuj
toxicELF 0 Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 za 25 rank masz odblokowane bronie dostepne dla edycji gold wiec moze dlatego to robia,szkoda im bylo tych 10 dolarow wiecej to abusuja ten glitch ;] Cytuj
Dziobak_ 1 Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 Aha, za punkciki przecież dostajemy levele, zapomniałem Cytuj
skyblue 0 Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 Niestety glitcherzy :krzeslem: psują rozgrywke i nabijają sobie punkty na naprawianiu pojazdu, widziałem osobiście taką sytuacje, wygląda to tak, że pojazd leży do góry kołami, a oni stoją przy nim jak idioci całą rozgrywke i naprawiają go w nieskończoność i dlatego mają wysokie wyniki. Programiści wiedzą o tej sytuacji i zamierzają to wyeliminować. ciekawe jak długo im zajmnie eliminacja tego problemu, pewnie z dwa miesiace Cytuj
Rutran 0 Opublikowano 29 czerwca 2008 Autor Opublikowano 29 czerwca 2008 (edytowane) Nie panikujcie nie jest to taki wielki problem osobiście raz trafiłem na taką sytuacje, a rozegrałem już sporo rozgrywek, mało tego występuje ona tylko na levelu Oasis. Pewnie glitcherom :krzeslem: się to znudzi bo ile można stać i naprawiać pojazd, kiedy w około wirtualne pole bitwy czeka. Edytowane 29 czerwca 2008 przez Rutran Cytuj
jarken 33 Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 Ja raz spotkałem takich typków, kilka strzałów ze snajperki rozwiązało problem Cytuj
skyblue 0 Opublikowano 29 czerwca 2008 Opublikowano 29 czerwca 2008 Nie panikujcie nie jest to taki wielki problem osobiście raz trafiłem na taką sytuacje, a rozegrałem już sporo rozgrywek, mało tego występuje ona tylko na levelu Oasis. Pewnie glitcherom :krzeslem: się to znudzi bo ile można stać i naprawiać pojazd, kiedy w około wirtualne pole bitwy czeka. nie tylko na oasis, na innych tez jest, kolesie zamiast iść walczyc to naprawiają samochód grupowo Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 30 czerwca 2008 Opublikowano 30 czerwca 2008 Ma to swoje zalety - raz trafiłem na 5 ludków spawających samochodzik. Szybkie wyjęcie karabinu, 100 naboi i 5 killi . Myślę że Dice nic nie zrobi w tym temacie, tak samo było w BF 2 też nikt nic nie zrobił, tylko że tam wchodziło się pod poziom . Grę przeszedłem na normalu, jak dla mnie trochę za krótka, i mało ciekawa. Online szarpię 5 dni i mam już najwyższą rangę, moim zdaniem trochę za szybko rośnie. Grę polecam, w PE dostała za oprawę 9, natomiast ja spokojnie przyznałbym 10. Pozdrawiam Cytuj
Rutran 0 Opublikowano 30 czerwca 2008 Autor Opublikowano 30 czerwca 2008 (edytowane) Mylisz się soniak napewno coś z tym zrobią bo czytałem wypowiedz człowieka z EA i on twierdził, że wiedzą o zaistniałej sytuacji i to naprawią. Tutaj sprawa dotyczy rankingów i w tym momencie jest on przekłamany przez glitcherów :krzeslem: Jeśli chodzi o szybkość narastania rangi to pewnie jest tak ze względu na to, niektórzy gracze podnieśli raban o bronie z Gold Edycji i ludzie z DICE dlatego pewnie podjeli taką decyzje. Edytowane 30 czerwca 2008 przez Rutran Cytuj
toxicELF 0 Opublikowano 30 czerwca 2008 Opublikowano 30 czerwca 2008 jestem ciekaw jak to naprawia,bo nie widzi mi sie zeby 5 dni mojej gry mialo pojsc na marne bo jakies pajace naprawiaja odwroconego dzipa - - Cytuj
Dante 431 Opublikowano 30 czerwca 2008 Opublikowano 30 czerwca 2008 Pograłem chwilę dzisiaj bo się jednak przekonałem do tytułu po demku. I mimo pewnych małych problemów udało mi się sprawdzić mapki w multi. Nie wiem czy to tylko moje wrażenie ale one są zrobione pod defenderów. Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 30 czerwca 2008 Opublikowano 30 czerwca 2008 (edytowane) Defenderzy mają przesrane. Mało sprzętu + inteligencja Amerykańskich dzieci = przegrana. Na niektórych mapkach brakuje też helikopterów. Edytowane 30 czerwca 2008 przez Soniak Cytuj
Rutran 0 Opublikowano 30 czerwca 2008 Autor Opublikowano 30 czerwca 2008 Mecz składa się z dwóch rund na tej samej mapie, raz gra się obrońcami, a raz atakującymi i każdy gracz może sprawdzić swoje możliwości po obu stronach. Wiadomo oczywiście, że gra się tak jak przeciwnik pozwala. Wiele też zależy od znajomości mapy, własnych umiejętności, pomysłów oraz ludzi z teamu. Na każdej mapie gra się w odmienny sposób, jest to bardzo wymagająca gra. W tej grze rozgrywka może potoczyć się różnie raz obrońcy mają przewage i zatrzymują atakujących na pierwszej bazie, a innym razem atakujący wchodzą na terytorium przeciwnika jak w masło. Rozgrywka jest nieprzewidywalna, trzeba mieć spory przegląd sytuacji i błyskawicznie reagować. Tutaj można teoretycznie przegrać wygrany mecz lub wygrać przegrany mecz. Cytuj
kulak4 12 Opublikowano 30 czerwca 2008 Opublikowano 30 czerwca 2008 Mam takie pytanko: Czy wg Was warto kupić "Battlefield: BC" TYLKO dla Single'a? W demko grało mi się całkiem przyjemnie, lubie je sobie od czasu do czasu załączyć...Do tej pory padło parę opinii na temat kampanii, ale prosiłbym Was o np. podanie oceny na jaką zasługuje Waszym zdaniem tryb dla jednego gracza. Pozdro. Cytuj
Wulfu 0 Opublikowano 30 czerwca 2008 Opublikowano 30 czerwca 2008 Czy żeby dostać kod na tą broń F2000 dla asoulta musze mieć wszystkie poprzednie battlefieldy zarejestrowane? I czy jest jakiś inny sposób na zdobycie snajperki za preordera? I ile kredytów na unluck'i jest do zdobycia na multi starczy na wszystko czy trzeba korzystać roztropnie z tego daru? Apropos singla jest mocno średni boty poza niezłym celem nic innego nie otrzymały od programistów a i krótki jest, niecałe 6 godzin na ukończenie. Cytuj
toxicELF 0 Opublikowano 30 czerwca 2008 Opublikowano 30 czerwca 2008 ja w singla w ogole nie gram,nie kupilbym tej gry dla singla,kpilem dla miodnego multi ^_^! Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 30 czerwca 2008 Opublikowano 30 czerwca 2008 Jak ja lubię czytać te Wasze posty, w których jaracie się tak jak podczas podróży życia nad morze, wraz z tymi błędami ortograficznymi pisanymi w podnieceniu. Napisze tak: Jeśli ktoś ma zamiar grać w singla to powinien bardzo to rozważyć. Single jest krótki i dosyć nudny. Dopiero w online gra rozwija skrzydła. F2000 dostępny jest po osiągnięciu rangi 25 (dla dzieci Neo ranga 25 to taka którą odblokujecie po 4 latach gry, czyli ostatnia). Broń ta dostępna jest od razu jedynie w wersji gry GOLD, czyli w takim metalowym pudełeczku, koloru złotego, którego cena jest taka sama jak wersji zwykłej i tutaj uprzedzam Wasze pytania - tak, gre można kupić w Polsce, nie jest dostępna w sklepach mięsnych. Cena gry to 219zł. Dźwięk 9/10 (tak, słychać ptaki i dźwięk upadających łusek, chociaż takowych nie ma), grafika 10/10 (przecież pisałem że nie ma łusek!), długość 10/10 (po co przerabialiście konsole? teraz macie bana i nie możecie grać online). Moja wypowiedź jest ironiczna jednak odpowiada na następne 20 pytań które pojawią się w najbliższym czasie. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi