Gość ChOomik Opublikowano 14 listopada 2008 Opublikowano 14 listopada 2008 no wlasnie juz z tego wychodze. Tyle ze poza rzyganiem miałem jeszcze ostre sranie. W sumie rzadkie xD nie no, trzy dni bez jadła. Cytuj
Neoman 93 Opublikowano 1 lutego 2009 Opublikowano 1 lutego 2009 Ja mam takie coś miej więcej co rok, zawsze w wakacje. Oczywiście combo sranie i rzyganie. Przez te kilka dni jechałem na sucharach z wodą. Takie sucharki były niezłe z oliwą z oliwek. W sumie to nie jest takie złe bo człek może schudnąć nawet kilkadziesiąt kg. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 (edytowane) Miałem na noc przed sylwestrem. Lipna sprawa. Wziąłem jakieś wspomagacze co niby miały zakleić du.psko bo leciało jak z kranu. Nie polecam nikomu. Edytowane 6 lutego 2009 przez il capitano Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 6 lutego 2009 Opublikowano 6 lutego 2009 poniekąd ma, żarcie którędyś wychodzi, nie? Cytuj
szymoniec 2 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Neoman a czego używałeś do podcierania po skończonym posiedzeniu? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 poniekąd ma, żarcie którędyś wychodzi, nie? to smacznego byc moze dla ciebie lub reszty Cytuj
STRETCH 30 Opublikowano 13 lutego 2009 Opublikowano 13 lutego 2009 odkad pojawiil sie terminn 'grypa jelitowa' ludzie juz nie maja biegunki Cytuj
ojejcu 86 Opublikowano 13 lutego 2009 Opublikowano 13 lutego 2009 Ekspertem nie jestem, ale biegunka powoduje ino wzmożone sranie, grypa jelitowa natomiast dodatkowo rzyganie i uczucie osłabienia. Cytuj
Kame 20 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Ekspertem nie jestem, ale biegunka powoduje ino wzmożone sranie, grypa jelitowa natomiast dodatkowo rzyganie i uczucie osłabienia. No, w sumie to masz rację... Raz byłem na to chory, akurat wcześniej wypiłem dużo soku pomarańczowego, potem tym rzygałem, od tamtej pory tego nie pije Naprawdę straszna choroba. Się ma grypę, albo angine to można coś poczytać albo pograć, a tu tylko rzygi. Cytuj
Lain 107 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Angina też jest okropna. Leżysz i plujesz ropą. Najs. Cytuj
Kame 20 Opublikowano 24 lutego 2009 Opublikowano 24 lutego 2009 Się przyzwyczaiłem, jestem na to chory kilka razy do roku, a termin wycięcia migdałków dopiero na sierpień Ostatnio przeżyłem w związku z tym mały hardkor, sobie leże i się uczę, coś się czuje słabo, sprawdzam temperaturę, a tu 39... Tu taka mała rada zawsze po treningu się porządnie wysuszcie itp, właśnie przez zawianie często chorowałem, teraz zawsze jak się spocę, to siedzę i odpoczywam jakieś 20 min i dopiero później idę do domu. Cytuj
Gość Oliwka - Wosku Królowa. Opublikowano 23 kwietnia 2009 Opublikowano 23 kwietnia 2009 Właśnie się kur.estwo przypałętało... Po szkoleniu w Sopocie. Pierwszy raz takie coś mam. S.ram pod siebie jak starzec... W nocy niczym z hydrantu rzygałem. Nie polecam. Ile to potrwa? najczesciej po 1-3 dniach, jest juz lepiej. Cytuj
Gość Grzegosz Opublikowano 8 października 2009 Opublikowano 8 października 2009 I co, przeszła już sraka? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi