Opublikowano 24 września 200915 l aha, czekaj czekaj, mistrzu, ty mnie z kimś pomyliłeś, to o to chodziło że za wiki hip-hop jest spir.doliną? nie znam żadnej wiki. a o co chodzi, kim ona jest? Edytowane 24 września 200915 l przez raven0
Opublikowano 24 września 200915 l pytałem o moje nie o twoje Z tobą też wiki rozmawia o mnie? no to słucham, skoro tak dobrze znam wiki to jak mam na imię?? może najlepiej sam ją zapytam? Edytowane 24 września 200915 l przez raven0
Opublikowano 24 września 200915 l Tak zrob. I to konczy nasz krotki performance dotyczacy poziomu hip-hopu i jego sluchaczy. Danke. <fanfary> Obsralem sie na mietowo, az juz zaczalem sadzic, ze to jakies prowo. Nie wiem co na to wiki.
Opublikowano 24 września 200915 l czekaj czekaj, jeszcze nie kończ jak zacząłeś to daj jakiś kontakt z tą wiki może ona wie? Edytowane 24 września 200915 l przez raven0
Opublikowano 25 września 200915 l no to wlacz sobie hip hop i posluchaj go razem z wiki, pasujecie do siebie
Opublikowano 25 września 200915 l Widząc wypowiedzi takich ludzi jak raven0, boję się o przyszłość tej planety.
Opublikowano 25 września 200915 l No mój kolega do niedawna nie wiedział co to youtube. Nie wszyscy zyją w internecie tak jak my.
Opublikowano 25 września 200915 l Teka, to już nawet nie chodzi o neta czy inne jutjuby, ale o zdolność logicznego myślenia, której niektórym tu jak widać brak.
Opublikowano 25 września 200915 l ze niby ty masorz tez znasz wiki? jak ty nawet z warszawy nie jestes. jaja sobie z ciebie robia raven, obso pisal cos o wiki w innym temacie i teraz sie przechwala ze niby ma dziewczyne a ty niby nie masz, bo masz, nie?