Scorp1on 8 Opublikowano 17 czerwca 2008 Opublikowano 17 czerwca 2008 HALO 3 - 900 za singla co nie jest jakims wyzwaniem (czaski, legendary czy metagra) Army of 2 - 95% aczivow jest za single, wraz z mappakiem uzbieralem 1005 na 1100 (tylko single) Cytuj
^^phantom 0 Opublikowano 18 czerwca 2008 Opublikowano 18 czerwca 2008 (edytowane) No nie wiem czy taki łatwy bo z pewnością frsutrujący. Jak sobie przypomne tą $#%@*^$% obrone krzyża albo wąwóz (szczególnie na najwyższym poziomie trudności) to mną do dziś wstrząsa confused.gif Masz 1000 gs w table tennis, a Ty mowisz ze Beowulf byl frustrujacy ? Pozatym na ten krzyz trzeba bylo sobie technike wypracowac, ot co Edytowane 18 czerwca 2008 przez ^^phantom Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 29 lipca 2008 Opublikowano 29 lipca 2008 Civilization Revolution banal... no i CSI Hard Evidence jeszcze wiekszy banal Cytuj
milekp 78 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Nie wiem, czy już ktoś pisał - NFS: Most Wanted. Należy po prostu wygrać z 15 zawodnikami z czarnej listy. Tylko tyle, żadnych kombinacji w stylu: jazda na 1 kole wokół basenu przez 3 minuty, czy zbieranie 200 ukrytych sówek pójdziek. Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Opublikowano 4 sierpnia 2008 Było w 8. poście... Mój pierwszy calak zdobyty mimo tego, że nie wiedziałem o istnieniu Osiągnięć. Z nowych gier to 945 w BF:BC jest łatwe. Cytuj
marshall 0 Opublikowano 5 sierpnia 2008 Opublikowano 5 sierpnia 2008 HALO 3 - 900 za singla co nie jest jakims wyzwaniem (czaski, legendary czy metagra) Halo nie nalezy do trudnych lecz czasochlonnych gier.Problemem jest mala garstka achievementow....Bez ustawki ciezkie do zdobycia...chociazby Two for One. Cytuj
Evil-one 1 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 gta4 ma łatwiutkie tylko czasochłonne ale powyżej 900 to light chciałem calaka ale mi się nie chce paru za online robić szczególnie tego 10ranga Cytuj
Yahoosh 0 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Opublikowano 6 sierpnia 2008 Bioshock ma banalne i "słodkie" achievement'y, gra jest iście prosta (vita chamber'y dają God Mode'a ON) więc zdobycie 1000 w ciagu 1 przejścia to prosta sprawa, sam zdobyłem z 800-900 przechodząc grę na normalu i spokojnie z przyjemnością szukając wszelkich nagrań dźwiękowych itd. 2-3 achievement'y zdobywamy przechodzac później na hardzie bez VC. Piękny jest ten BajoSzok xD pod kazdym względem. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 17 sierpnia 2008 Opublikowano 17 sierpnia 2008 W Bioshocku mozna zrobic 1000 za 1 podejsciu wystarczy - dac HARD i uzywac Vita jesli sie ma problemy - szukac kazdy pokoj (ja znalazlem bez poradnika 95% nagran) - ratowac wszystkie Siostrzycki (beda 2 za 1 zadania) - zrobic wszystkie researche - szukac tonikow (sam sie zdziwilem ze dostalem go bez poradnika ) - itp Ja zrobilem 970 za 1 razem na normalu z patchem, teraz robie hard i powinny wpasc 2 za hard i hard bez vita Cytuj
Masher 2 Opublikowano 17 sierpnia 2008 Opublikowano 17 sierpnia 2008 W Bioshocku mozna zrobic 1000 za 1 podejsciu wystarczy - dac HARD i uzywac Vita jesli sie ma problemy - szukac kazdy pokoj (ja znalazlem bez poradnika 95% nagran) - ratowac wszystkie Siostrzycki (beda 2 za 1 zadania) - zrobic wszystkie researche - szukac tonikow (sam sie zdziwilem ze dostalem go bez poradnika wink.gif) - itp wink.gif Ja zrobilem 970 za 1 razem na normalu z patchem, teraz robie hard i powinny wpasc 2 za hard i hard bez vita Jak sie na Hardzie użyje Vita ti chyba nie dostaniesz 1000 punktów za pierwszym podejściem ;] Czy Bioshock na hardzie jest jakiś bardzo trudny, czy da się normalnie przejść? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 17 sierpnia 2008 Opublikowano 17 sierpnia 2008 jak nie masz patcha to w opcjach nie ma nic o Vity (Seriously Good At This - Complete the game on the hardest difficulty setting.) zas jesli pobierzesz update to pojawia sie dodatkowe 100 za przejscie gry na Hard bez Vita ktore sie wylancza w opcjach. Poczatek bedzie trudny ze wzgl na slaba postac malo energi czy slabe plazmidy,itp. Ja zrobilem na normalu zas brat bez problemu zrobil Harda i wcale na takiego trudnego nie wyglada. Po prostu trzeba dawac upgrejdy zdrowa, evy, miec w zapasie duzo apteczek, strzelac,itp. Cytuj
Masher 2 Opublikowano 17 sierpnia 2008 Opublikowano 17 sierpnia 2008 Aha to spoko, właśnie zastanawiam się czy warto kupić Cytuj
BartX 9 Opublikowano 17 sierpnia 2008 Opublikowano 17 sierpnia 2008 Alone in the Dark - jedyne co może krwi napsuć to palenie wszystkich roots of evil i zrobienie wszystkich kombinacji w inventory. Ogólnie jestem w siódmym chapterze na osiem i mam 585 GS. Niestety, od szóstego chaptera zaczyna walić nudą Cytuj
Masher 2 Opublikowano 17 sierpnia 2008 Opublikowano 17 sierpnia 2008 Chętnie czytam opinie bo się przymierzam do zakupu Cytuj
BartX 9 Opublikowano 18 sierpnia 2008 Opublikowano 18 sierpnia 2008 (edytowane) Ogólnie jest świetnie, filmowo no i liniowo Jak pisałem, gra nudzi po paru godzinkach, ale ogólnie łatwo wyciągnąć calaka Jak grałem chwilami miałem wrażenie, że właśnie katuję jakiś tytuł sprzed pięciu lat, a nie grę, która miała swoją premierę parę miesięcy temu. Ogólnie nie jest źle, jestem w rozdziale siódmym, który ssie pauke, więc zrobiłem sobie przerwę Za pierwszym razem bez problemu można wyciągnąć tysiąca, tylko trzeba wszystko przeszukiwać zaglądać do każdego schowka w samochodzie i zważać na każdy szczegół. Gra jest dobra na raz - kupujesz, przechodzisz, sprzedajesz. Edytowane 18 sierpnia 2008 przez BartX Cytuj
DojlidyZubr 1 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Opublikowano 22 sierpnia 2008 Colin McRae Dirt za kariere dostałem jakies 850 a do tego kariera krotka no i oczywiscie sama przyjemnosc z grania Cytuj
kamilpolpak 61 Opublikowano 18 września 2008 Opublikowano 18 września 2008 w FNR 3 zdobyłem 1000g nie wiedząc kiedy :PP a łatwe jest do zdobycia cod 4 w 3 dni zdobyłem 35 osiagniec a teraz brakuje mi tylko jeden 4 dni grania:D znalezienie 30 komputerów a znalazłem już 29 i wiem gdzie jest ostatni ale jakoś mi się nie chcę odpalać coda :PP Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 Jak ciezko jest zdobyc 1000/1000 w fifa world cup germany 06? (nie mylic z road to world cup!),ile to moze zajac i czy jest w miare tak proste jak RTWC? Cytuj
Owiec 281 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 2006 FIFA World Cup™ O ta Ci chodzi? (mam u siebie mna MGC to zobacz) Jesli tak, to musze Cie zmartwic ,ze 1000 w tej grze jest dla totalnych popaprancow i ludzi, ktorzy nie maja co robic z zyciem. Podobno jest jeden mecz w probach ,ktory jest wlasciwie niemozliwy do przejscia. Cytuj
wujakamil 1 Opublikowano 22 listopada 2008 Opublikowano 22 listopada 2008 TMNT- w 5 godzin calak, a gra nawet do przełknięcia Cytuj
KingDHM 0 Opublikowano 30 grudnia 2008 Opublikowano 30 grudnia 2008 Jeżeli ktoś wbija dla przyjemności i nie chce robić tego jak najszybciej, byle wbić, to Oblivion. Tam z przechodzeniem fabuły i zadań od gildii stopniowo nabijamy sobie 1000GS na naszym koncie:) Prostym calakiem jest także dla mnie Tenchu Z. Wystarczy, że zabijesz wszystkich przeciwników w każdej misji oraz na każdym poziomie trudności (które zbytnio się nie różnią od siebie) i 1000GS jest:) później tylko ownować na multi:D Cytuj
BartIrlandia 2 Opublikowano 11 lutego 2009 Opublikowano 11 lutego 2009 NHL Arcade - prostacki achivy ogolnie prawie tylko za strzelenie dwóch bramek z danym power-upem podczas jednego meczu Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 23 lutego 2009 Opublikowano 23 lutego 2009 Jak ciezko jest zdobyc 1000/1000 w fifa world cup germany 06? (nie mylic z road to world cup!),ile to moze zajac i czy jest w miare tak proste jak RTWC? Średnio bym powiedział. W tych scenariuszach masz 2-3 takie mecze, że będziesz miał ochotę wyrzucić konsolę za okno (Brazylia - Szwecja OMG), ale ogólnie da radę. W tych trudniejszych meczach mieszaj w składach drużyny przeciwnej co by na obronie mieli napastników i jak masz możliwość to wstawiaj do swojego składu legendarnych piłkarzy. A odnośnie tematu, to Dash of Destruction było łatwe, Oblivion i Kameo (nawet). Cytuj
Dark Star 1 Opublikowano 15 lipca 2009 Opublikowano 15 lipca 2009 Lost jest dosyc łatwy i krótki Cytuj
zimzvm 36 Opublikowano 16 lipca 2009 Opublikowano 16 lipca 2009 Civ Rev tak naprawdę nie jest trudny. co prawda trzeba nieco nauczyć się tej gry, ale nie trwa to długo. później acziwy trzepię się jak z rękawa... poza jednym losowym, na zdobycie którego nie ma się za wielkiego wpływu : / Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi