Opublikowano 16 lipca 200915 l Wanted - dwa przejścia, potem nabicie i calak wpada. Gra bardzo krótka i dosyć łatwa.
Opublikowano 16 lipca 200915 l a który to? Here's Looking at You, Kid 45GS Unlock all famous persons.
Opublikowano 17 lipca 200915 l 50 Cent: mozna to prawie zrobic za 1 podejsciem ale w COOP . Mi to zajelo 3 - hard, zbieranie odznak + przejscie na COOP. Przyjemna gra jak i calak
Opublikowano 17 lipca 200915 l przyznaję. gra się bardzo przyjemnie i kolejne przechodzenie gry nie męczy ani trochę. aktualnie robię drugi raz na hardzie + odznaki. czeka mnie jeszcze co-op.
Opublikowano 17 lipca 200915 l Here's Looking at You, Kid 45GS Unlock all famous persons. A przeszedłeś grę wszystkimi nacjami? Po 16stu razach będą odkryci wszyscy. Niczego nie trzeba powtarzać.
Opublikowano 26 lipca 200915 l Silent Hill Homecoming Polecam!!! banał!!! Calaka robimy na 2 sposoby 1. Przechodzimy grę na Normal i robimy zakończenie UFO odblokowując Pistolet laserowy a z nim gra jest śmiesznie prosta i zostaje nam ukończenie gry na Hard 2. Od razu walimy na Hard i zbieramy wszystkie badziewie itd 3. Na jednym sejwie robimy wszystkie zakończenia
Opublikowano 26 lipca 200915 l A przeszedłeś grę wszystkimi nacjami? Po 16stu razach będą odkryci wszyscy. Niczego nie trzeba powtarzać. mam wszystkie pozostałe acziwy. po zrobieniu ich grałem jeszcze przez 3-4 dni, bo brakowało mi 3 znanych ludzi. odkryłem jednego dosyć szybko, a pozostałych dwóch nie dostałem. próbowałem przeróżnych sposobów wynalezionych tu i tam... i nic nie pomagało. odpuściłem, bo szkoda nerwów i czasu.
Opublikowano 2 października 200915 l Po 16stu razach będą odkryci wszyscy. ja pi3rdol3 ale macie zdrowie
Opublikowano 2 października 200915 l NFS Undercover NFS Most Wanted NFS Shift TMNT King Kong Avatar Cars
Opublikowano 16 października 200915 l Tomb Raider Legend Wystarczy raz ukończyć grę można odblokować wszystkie pierdoły związane z przejściem tytułu. Druga część to time triale, które prócz Kazachstanu nie są w ogóle wymagające Edytowane 16 października 200915 l przez phase
Opublikowano 29 października 200915 l Cloudy with a chance of meatballs - calak za pierwszym podejściem
Opublikowano 29 października 200915 l Borderlands - grac, grac, grac a same wpadna (90%) + kilka gdzie trzeba cos zrobic jak znalesc lodz czy pobic "rekord" badz zagrac inna postacia i nabic killka fragow specialem - jedne osiagniecie online
Opublikowano 7 marca 201015 l Pod linkiem mój poradnik jak zrobić 10000 GS. Część z gier się oczywiście powtarza, z tego co wyczytałem w wątku. http://www.punktgie.pl/index.php/2010/03/07/poradnik-jak-szybko-zdobyc-10000-gamescorea
Opublikowano 19 marca 201015 l Destroy all Humans dosyc proste i nawet przyjemne Lego Batman jak i Indiana Jones Resident Evil 5 jakl ma sie dobrego partnera to Profesional to banał Tomb Raider Underworld Hard to banał jedynie kryształki w pierwszej planszy troche czasochłonne Kung Fu Panda łatwe i przyjemne Spider-Man Friends or Foe grając we francuską wersje zrobiłem calaka Terminator Salvation jest banalny i ma niezłego glicha na calaka na Hardzie
Opublikowano 23 czerwca 201014 l Potrzebuje kilku latwych (calakow) gier Arcade. Mozecie mi jakies polecic? Edytowane 23 czerwca 201014 l przez InFiDeL
Opublikowano 26 czerwca 201014 l Dosyć prosty (co nie znaczy, że wpada w pół godziny) calak ma pierwsza część Wormsów
Opublikowano 29 czerwca 201014 l Dash of Destruction. Wbiłem w chyba pół godziny, do tego gra jest darmowa.
Opublikowano 28 lutego 201114 l druga małpia wyspa daje proste i zabawne 200 GS Edytowane 28 lutego 201114 l przez MasterShake
Opublikowano 17 marca 201114 l pac man dx ce to 3 godzinki świetnej zabawy do której się wraca pomimo 200/200.