ShtaS 174 Opublikowano 25 stycznia 2008 Opublikowano 25 stycznia 2008 1 jak zgrac muze z mp3jki lub filmiki na dysk ?2 lub chociazby muze w formacie mp3 z plyty na dysk ? 3 czy moze tylko mozna zgrywac audio na dysk ?? 4 nie moge przenisc niektorych save z memorki na dysk nie wiecie dlaczego sie tak dzieje ?? 5 idzie skopiowac zjecia z plyty na dysk badz film dvd jakis nie wspomne juz o grze ;] ? 1-3. Możesz kopiować na dysk tylko utwory z Audio CD. Podczas odtwarzania masz odpowiednią opcję 5. Nie da rady. Co najwyżej możesz ustawić zdjęcie w miejsce kompyzcji. Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 25 stycznia 2008 Opublikowano 25 stycznia 2008 1 jak zgrac muze z mp3jki lub filmiki na dysk ?2 lub chociazby muze w formacie mp3 z plyty na dysk ? 3 czy moze tylko mozna zgrywac audio na dysk ?? 4 nie moge przenisc niektorych save z memorki na dysk nie wiecie dlaczego sie tak dzieje ?? 5 idzie skopiowac zjecia z plyty na dysk badz film dvd jakis nie wspomne juz o grze ;] ? 1-3. Możesz kopiować na dysk tylko utwory z Audio CD. Podczas odtwarzania masz odpowiednią opcję 5. Nie da rady. Co najwyżej możesz ustawić zdjęcie w miejsce kompyzcji. ad 4. wiem, ze napewno nie mozna przeniesc na memorke save'ow do gier z klasycznego Xboxa. pozostale powinny sie kopiowac bez problemu. nie ma opcji kopiowania czy jest jakis komunikat? Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 25 stycznia 2008 Autor Opublikowano 25 stycznia 2008 moze to sejwy od innego profilu? ogolnie nigdy nie spotkalem sie ze czegos nei mozna skopiowac/przeniesc Cytuj
Sebastian PL 1 Opublikowano 26 stycznia 2008 Opublikowano 26 stycznia 2008 no cos tam pisze,ze sa to savy z innego profilu,ale wiem dobrze,ze sam przechodizlem te gry,wiekszosc saveow sie pokopiowala to czemu nie te ? na mojej konsoli jest kilka profilow wiec moze komus zaladowal sie save na moim profilu i zalogowal siebie a pozniej wlaczyl sie autosave i zapisalo na jego profil,innej opcji nie widze,mial ktos tak?? sprobuje zrobic odwrotnie zapisze te savy an swoim profilu a zaloguje sie na czyims.czesto z kolegami gram wiec takie cos moglo miec miejsce. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 26 stycznia 2008 Autor Opublikowano 26 stycznia 2008 nie ma takiej opcji sejwy sa przypisane do profilu i nikt inny tego uzywac nie moze Cytuj
smalec_ 0 Opublikowano 27 stycznia 2008 Opublikowano 27 stycznia 2008 (edytowane) nie moge znalesc przejsciówki z tych chinch'y na wejscie od głosników komputerowych (minijack) ktos podawał kiedys link do takich aukcji ja naszukałem sie na allegro i nie mogłem znalesc. chciałbym podłaczyc xboxa do monitora i potrzebna mi taka przejsciówka, bo inaczej będę musiał grać bez dzwięku z góry dzieki za pomoc! Edytowane 27 stycznia 2008 przez smalec_ Cytuj
smalec_ 0 Opublikowano 28 stycznia 2008 Opublikowano 28 stycznia 2008 chodziło mi o przejsciówke, przekopałem całe alegro i nie znalazłem, na szcześci eystarczyło popytać, dam link jak ktos miałby podobny problem to bedzie jak znalazł http://www.altron.com.pl/cgibin/shop?info=...mp;sid=4b7f0297 byłem w 3 sklepach z elektronika ale takiej przejsciówki nie mieli Cytuj
peter.a 0 Opublikowano 28 stycznia 2008 Opublikowano 28 stycznia 2008 Mam proste pytanko. Czy można wpisać od razu np. 10 kodów po 48h, czy co dwa dni jeden kod? Pzdr Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 28 stycznia 2008 Opublikowano 28 stycznia 2008 Zastanawiam się nad kupnem tej konsoli: http://www.ultima.pl/Xbox_360_Premium_nowa...er_cena_/i5549/ Cena jest bardzo zachęcająca (+ darmowy kurier). Czy jest w tym jakiś "haczyk"? Polecacie kupno konsoli (i pewnie jakiejś gry) z Ultimy? Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 28 stycznia 2008 Opublikowano 28 stycznia 2008 bierz konsolke, nie ma zadnego haczyka, jak będzie jeszcze to za 20 dni to ja biore też tam gry mają drogo -> allegro lepciejsze Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 28 stycznia 2008 Opublikowano 28 stycznia 2008 Zastanawiam się nad kupnem tej konsoli:http://www.ultima.pl/Xbox_360_Premium_nowa...er_cena_/i5549/ Cena jest bardzo zachęcająca (+ darmowy kurier). Czy jest w tym jakiś "haczyk"? Polecacie kupno konsoli (i pewnie jakiejś gry) z Ultimy? chyba stare wersje premium to są czyli bez hdmi i czegos tam co mają nowe modele (nie za bardzo na czasie bo od 2 lat mam swojego premium) Myślę że to wyprzedaż starszych modeli po prostu (czyt. co im nie zeszło w tamtym roku) ... ale mogę się mylić Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 28 stycznia 2008 Opublikowano 28 stycznia 2008 HDMI raczej mi nie potrzebne, bo wypasionego TV dłuuuuugo jeszcze nie będę miał. Bardzie się opłaca wziąć w Ultimie ww. konsole czy np. w Media Markt nową wersje konsoli (z HDMI) i Call of Duty 4/Halo 3 za 1499 zł na raty 0%? Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 28 stycznia 2008 Opublikowano 28 stycznia 2008 Wiadomo, ze lepiej w ultimie. Jak nie potrzebujesz hdmi to po przeplacac? H3 mozna znalezc juz chocby za stowke, CoD za 170 jak sie postarasz, wiec policz. Kupisz obie te gry i premium w ultimie i jeszcze wyjdzie ci to taniej. A jak masz kase juz teraz to ja bym nie kupowal na raty. Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 28 stycznia 2008 Opublikowano 28 stycznia 2008 Tyle, że podobno nowe wersje konsol są mniej awaryjne, A i tak bym na raty brał w ultimie rówież Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 A nie jest czasem tak, ze jak popsuje ci sie premium (ktorych juz niby nie produkuja) to dostaniesz nowsza wersje z hdmi? Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 (edytowane) Tak, nowe wersje są jednak mniej awaryjne. Wydaje mi się, że poza tym powinny trzymać tą różnicę w cenie także przy odsprzedaży. Edytowane 29 stycznia 2008 przez Wampis Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 A nie trzymają? Cena jest przecież niska. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 29 stycznia 2008 Opublikowano 29 stycznia 2008 A nie jest czasem tak, ze jak popsuje ci sie premium (ktorych juz niby nie produkuja) to dostaniesz nowsza wersje z hdmi? dolaczam sie do pytania Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 30 stycznia 2008 Autor Opublikowano 30 stycznia 2008 nie MS jak na razie nie robi takich rzeczy, to co sie wysyla to samo sie dostaje tylko sprawne...(jak plyte wymeiniaja to na taka jaka byla w czeszniej) Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 30 stycznia 2008 Opublikowano 30 stycznia 2008 takie pytanko, ile zajmuja pamieci ejwy z gier? znaczy, ile taka karta 256 mb z zestawu arcade jest w stanie pomieścić save z gier? Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 30 stycznia 2008 Autor Opublikowano 30 stycznia 2008 to tak jakbys pytal ile moze kosztowac samochod, wiec i odpowiedz jest taka sama, jeden moze kosztowac 1000zl inny 1000000zl Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 30 stycznia 2008 Opublikowano 30 stycznia 2008 ale tak mniej wiecej hehe, no ale rozumiem ^_^ poprostu zastanawiam sie nad arcade/premium i nie wiem ktora wersje kupic Cytuj
Rambo772 0 Opublikowano 30 stycznia 2008 Opublikowano 30 stycznia 2008 ale tak mniej wiecej hehe, no ale rozumiem ^_^ poprostu zastanawiam sie nad arcade/premium i nie wiem ktora wersje kupic Zalezy od konkretnej gry, na przyklad Forza 2 zajmuje niecale 40 mb, ale to raczej wyjatek. Zazwyczaj jest to nie wiecej niz 5-10 mb, wiec karta 256 mb spokojnie wystarcza na ladnych pare gierek. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 30 stycznia 2008 Autor Opublikowano 30 stycznia 2008 (edytowane) ja na serio pisalem o takim rozrzucie bo az taki jest od kilku kilobajtow do kilkunastu megabajtow oczywiscie kwestia ile zrobisz save w danej grze np patrze na bioshocka to mi zajmuja z tej gry wszsytkie sejw 350MB, ale pojedynczy sejw z tej gry to od 1mb do 10mb juz jesli jestes rasowym graczem to jednak HDD sie przyda, jesli grasz od czasu do czasu by zabic nude to memorka 256M wystarczy... PS. hdd kupowane odzielnie nie sa drogie jakby co, w tej chwili 199zl za 20GB... Edytowane 30 stycznia 2008 przez Juchy Cytuj
peter.a 0 Opublikowano 31 stycznia 2008 Opublikowano 31 stycznia 2008 (edytowane) PS.hdd kupowane odzielnie nie sa drogie jakby co, w tej chwili 199zl za 20GB... U Ciebie 219zl. Edit: Sorry, patrzyłem na ofertę z allegro. ^_^ Edytowane 31 stycznia 2008 przez peter.a Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi