Skocz do zawartości

Pytania na temat X360

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Może kupie Xboxa360 Elite.PS3 już mam ale chciałem sprawdzić możliwości X bo same świetne tytuły wychodzą.I mam pytania 4.

1.Gry arcade kosztują np 800points.Za co te punkty?

2.Internet w X kosztuje 200zł?

3.Bardziej opłaca mi sie Elite czy Premium???(mam lcd)

4.Zdrapki np na 48godz umożliwiają np 2 dni darmowe w Xboxie360(w necie)?

Edytowane przez Szakal v_1
Opublikowano

1. Za pieniądze.

2. Samo podpięcie i ściąganie dem, gier arcade, gadanie z ludźmi jest darmowe. Płatny jest Gold pozwalający na granie na multi. Ok. 200zł to cena za roczny abonament.

3. W Polsce Elite jest mniej opłacalne.

4. Tak.

Wszystko już było setki razy.

Opublikowano (edytowane)

Ok to jescze 2 pytania(sorki Wampis że pytania były poruszane setki razy ale ja mam PS3 więc tutaj mało zaglądam)

1.Te 800points to ile kosztuje na pieniądze?

2.To czemu Elite jest taki drogi 1700zł a Premium 1200zł skoro oba mają HDMI.Chodzi o wyposażenie???(Prosiłbym o jasną odpowiedź)Zauważyłem że się chyba tylko pojemnościa różnią biały ma 20GB a czarny 120GB

Edytowane przez Szakal v_1
Opublikowano

Wampis: 2)... wyjscia maja oba :), rozszerzając odpowiedz, Elite jest czarny i akcesoria ma pod ten kolor, hdd wiekszy, kabel hdmi+ przejsciowke MS optyczne, a tak to wnetrznosci w konsoli ta jak reszta: Arcade, Premium HDMI...

Elite jest nieoplacalny chyba ze komus niezbedny jest ten czarny kolor...

Opublikowano (edytowane)

chyba liczyc nie umiesz, dysk na allegro 120 to jakies 400zl-450zl, a 20GB 200-250zl, czyli roznica jakies 200zl. do tego masz ten kabel HDMI z optycznym od MS - 150zl.

wiec latwa matematyka 1700-1200=500zl , 200+150=350zł. wiec jesli dla Ciebie 350zl to wiecej niz 500zł. to...

PS.

chociaz ELITE mozna kupic jak sie dobrze poszuka, nowego za 1499zl to wtedy to sie oplaca jelsi ktos chce miec czarna konsole...

Edytowane przez Juchy
Opublikowano

Ostatnio przeglądałem temat o kodach 48h... Sam nie mam X360 więc takie pytanko: jeżeli ktoś jest cierpliwy to do 28 lutego 2009, bez żadnych ograniczeń, bez ryzyka bana, można mieć całkowicie darmowego Gold Live'a?

Opublikowano

nie, bo te kody 48h to nie GOLD, to tylko mozliwosc grania w sieci, status sie nie zmeinia konta, jest SILVER

a za co masz dostac bana? przeciez te kody sa oficjalne i legalne...

Opublikowano

Witam. Zamierzam kupić tą zabaweczkę, ale...

Mam 5 letni telewizor Sony 28 cali. Nie jest to LCD, tylko 40-paro kilowa bestia. Dużo stracę jeśli będę grać na takim TV, czy nie?

Jeżeli stracę dużo, to czy opłaca się kupować 28 calowy LCD.

Prosiłbym o uzasadnienie odpowiedzi. :P

Opublikowano

Tak, dużo stracisz. Nie mówiąc o tym, że jeśli nie jest to 16:9, niektóre gry będą wyświetlać się z pasami. Dlatego opłaca się kupić HDTV. 28 cali raczej nie istnieje, są 26' i 32'. Ale nawet taki 26' cali spokojnie wystarczy do grania, jeśli nie siedzisz daleko od telewizora. I tak mnóstwo osób (w tym ja) korzysta z monitorów 19'-22'.

Opublikowano (edytowane)

ja gram na 22 calach i wygląda świetnie <-- monitor IIyama full hd także do kompa jest podłączony (a czasem playstation 3 z pokoju głównego zabieram i podłączam )

Kosztuje chyba teraz 1600 zł

Edytowane przez blantman
Gość tekA
Opublikowano

z serii tych zielonych: zasilacz zżera prąd jak x jest wyłączony? stary furczy non stop a mnie już wku.rwia ten ciągły reset zegara.

Opublikowano

Moglbys mi ktos powiedziec, jak nazywa sie cos w rodzaju przejsciowki, ktora daje mi mozliwosc podpiecia do jednego monitora zarowno konsoli, jak i komputera? Chodzi o to, ze nie chce mi sie za kazdym razem zmieniac kable, a wiem, ze takie cos istnieje.