Scorp1on 8 Opublikowano 23 marca 2008 Opublikowano 23 marca 2008 Wampis - mozesz dac jakiegos linka poronujacego kabla NONAME/itp a MS? Bo do szukac sie nie moge Cytuj
Amer 1 370 Opublikowano 23 marca 2008 Opublikowano 23 marca 2008 (edytowane) pytanko do posiadaczy X360 w wer Arcade lub Core (bez dysku, tylko karta pamięci). Gdy odpalam grę każdorazowo pojawia mi się info o koniecznosci pobrania update'a - zostaje wylogowany z profilu, łatka się pobiera (kwestia kilku chwil zazwyczaj), następuje automatyczny login i... można grać Jednak gdy wracam do gry np. następnego dnia sytuacja sie powtarza - tzn konsola ponownie informuje mnie o koniecznosci pobrania aktualizacji Lost Planet, GoW, Table Tennis... gram w nie praktycznie od tygodnia, a mimo to non stop trzeba "się" aktualizować hmm, troszkę to zastanawiające. dotychczas miałem do czynienia jedynie z X360 uzbrojonymi w HDD i szczerze mówiąc nie pamiętam by wystąpowało w nich coś podobnego. No właśnie, co to może być? Edytowane 23 marca 2008 przez Amer Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 24 marca 2008 Opublikowano 24 marca 2008 jesli nie grasz online to odlacz konsole od neta masz wystarczajaca ilosc wolnego na memorce? Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 24 marca 2008 Opublikowano 24 marca 2008 Ja mam jeszcze jedno male lamerskie pytanko ( ale dzieki niemu zaoszczedze kilkadziesiat zlotych na kablach he he ) Jako , ze za jakies 2 , trzy tygodnie planuje zakup X360 a HD TV dopiero za 3, 4 miesiace ( nie chce mi sie paprac w raty wole uzbierac kase ) stoje przed wyborem grac na 28 calowym tv crt czy na monitorze 19 " . Co polecacie duzy ekran male rozdzialki czy maly ekran duze rozdzielczosci ? Cytuj
xms7 0 Opublikowano 24 marca 2008 Opublikowano 24 marca 2008 ja bym grał na monitorze...bedzie mniejszy obraz ale o wiele ładniejszy ;] Cytuj
elsaint360 1 Opublikowano 24 marca 2008 Opublikowano 24 marca 2008 Popieram. Ehhh Jako, że nikt nie dał mi odp. w temacie o HD to mam pytanko? Znalazłem taki oto telewizorek: LG 32LC41. Wydaje mi się, że jest b.dobry. MAm tylko pytanie? Czy ma component? Jak wyglądałby obraz przez componenta? JAka jakość w grach by była? Googlowałem, ale nic nie znalazłem Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 24 marca 2008 Opublikowano 24 marca 2008 Dzieki i czekam jeszcze na jakies opinie Cytuj
elsaint360 1 Opublikowano 24 marca 2008 Opublikowano 24 marca 2008 W CRT b. szybko będą Cię bolały oczy, więc z kilku-kilkunastu godz. granie nici. No, chyba, że masz jakieś sytrasznie wytrzymałem gałki oczne Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 24 marca 2008 Opublikowano 24 marca 2008 Ten LG ma Componenta, jest to na stronie producenta, także muszę stwierdzić, że straszny z Ciebie leń. Po Componencie obraz jest imo bardzo dobry, sam gram na trochę lepszym LG od tego, co Ty podałeś i gra mi się naprawdę bardzo dobrze. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 24 marca 2008 Opublikowano 24 marca 2008 (edytowane) W CRT b. szybko będą Cię bolały oczy, więc z kilku-kilkunastu godz. granie nici. No, chyba, że masz jakieś sytrasznie wytrzymałem gałki oczne To granie na 360 na crt bardziej meczy oczy niz granie na PS2 ? nawet nie wiedzialem o o graniu kilkanascie godzin na konsoli to moge zapomniec , juz nie te lata hahaha Edytowane 24 marca 2008 przez chris85 Cytuj
elsaint360 1 Opublikowano 24 marca 2008 Opublikowano 24 marca 2008 Ten LG ma Componenta, jest to na stronie producenta, także muszę stwierdzić, że straszny z Ciebie leń. Po Componencie obraz jest imo bardzo dobry, sam gram na trochę lepszym LG od tego, co Ty podałeś i gra mi się naprawdę bardzo dobrze. No trcohę leń jestem. Ten TV kosztuje 1800zł, a może coś o 200zł droższego i lepszego? Jaki Ty posiadasz kubek? Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 24 marca 2008 Opublikowano 24 marca 2008 Kup takiego Samsunga, jest niezły do konsol: http://www.samsung.com/pl/products/televis...tv/le32r81b.asp Cytuj
elsaint360 1 Opublikowano 24 marca 2008 Opublikowano 24 marca 2008 (edytowane) A naprawdę ładnie wygląda obraz? Jeśli tak to odkładam. Jeszcze jedno: Wiem, że Wampis znasz się na rzeczy, ale słyszałem, że w Samsungu nie można dostrzec wszystkich szegółów. Podobno TVikach w tej klasie (czyt. LG, PHILIPS) widać więcej szegółów. Na skapcu.pl czytałem, że czas reakcji niby jest 800:1, ale częstow widać smugę za aktorami itp. Z góry dziękuję za pomoc. Edytowane 24 marca 2008 przez elsaint360 Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 24 marca 2008 Opublikowano 24 marca 2008 Wcale się nie znam, po prostu dużo ludzi go używa z konsolą i są zadowoleni. To jest temat o tej serii: http://www.psxextreme.info/Samsung-LE-26-R82B-t58499.html Cytuj
Butcher 70 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 (...) słyszałem, że w Samsungu nie można dostrzec wszystkich szegółów. Podobno TVikach w tej klasie (czyt. LG, PHILIPS) widać więcej szegółów. Na skapcu.pl czytałem, że czas reakcji niby jest 800:1, ale częstow widać smugę za aktorami itp. Z góry dziękuję za pomoc. Nie chciałbym urazić posiadaczy żadnej z marek, ale imo (a wiele testowałem i czytałem) LG i Philips to półeczka niżej niż Samsung. Seria R81 to bardzo dobry sprzęt, do X360 jak najbardziej. Poza tym opinii o sprzęcie szukaj w bardziej odpowiednich miejscach niż wyszukiwarki cenowe... Cytuj
Pijany 0 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 Znajomy mi cos wspominal ze jest kilka gier na X360, ktore by dzialaly potrzebuja dysku. Jakis manager piłkarski i kilka innych. Czy to prawda, i czy orientuje sie ktos jakie gry nie rusza bez dysku ? (chodzi mi tylko o offline) Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 Znajomy mi cos wspominal ze jest kilka gier na X360, ktore by dzialaly potrzebuja dysku. Jakis manager piłkarski i kilka innych. Czy to prawda, i czy orientuje sie ktos jakie gry nie rusza bez dysku ? (chodzi mi tylko o offline) Jeśli są takie, to będzie na pudełku umieszczona informacja o potrzebie dysku. Cytuj
Pijany 0 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 No dobra, ale Halo 3 mialo na pudelko oznaczenie "optimized for hard drive" a mimo to spokojnie moglem zapisac stan gry na karcie pamieci. Czy w takim razie jest jeszcze jakies inne oznaczenie ? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 (edytowane) zapewnie mapki na mp jak i sp szybciej sie zkeszuja na hdd co przyspieszy ich wczytywanie po restarcie konsoli (lub uruchomienie innej gry) dane nie zostana skasowane z hdd Edytowane 25 marca 2008 przez signap Cytuj
Pijany 0 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 OK, jakos przeboleje fakt ze cos sie bedzie ewentualnie dluzej wczytywac. Chodzi mi jednak o to czy sa jakies gry ze nie pojda bez dysku w ogole, bo nie chce znalesc sie w sytuacji ze wybule kase na orginalna gre i sobie nie pogram... Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 Nowy Burn by grac na sieci potrzebuje hdd ale o tym na okladce nie pisze jak mi sie wydaje Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 optimized for hard drive nie znaczy hard drive required Pijany - ze znanych mi gier bez dysku nie ruszą bodajże Football Managery, FFXI i tak jak Signap napisał - Online w Burnoucie, więc nie masz się o co martwić. Cytuj
Pijany 0 Opublikowano 25 marca 2008 Opublikowano 25 marca 2008 No ale offline w Burnocie pojdzie spokojnie ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi