Velius 5 709 Opublikowano 28 marca 2008 Opublikowano 28 marca 2008 Może nie zdjąłeś osłonki z kabla? zdjalem? -_- Cytuj
z2djtkose 74 Opublikowano 28 marca 2008 Opublikowano 28 marca 2008 Mam pytanie związane z marketplace , w zakładce magazyn jest podane info odnosnie dema UEFA EURO i jest button get this demo now ! Ale niestety nic nie mam na live do pobrania , a demo juz przeciez podobno jest Tak samo nie mam dema condenamed 2 , nie wiem czy wyszlo juz czy nie z gory dzieki za odp Cytuj
orion50 632 Opublikowano 28 marca 2008 Opublikowano 28 marca 2008 (edytowane) wejdź w marketplace, demonstracyjne wersje gier i tam poszukaj, powinno być. u mnie dema codnemned2 też nie ma, a słyszałem, że pojawiło się więc nie wiem jak to jest pozdro Edytowane 28 marca 2008 przez orion50 Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 28 marca 2008 Opublikowano 28 marca 2008 mam problem z xbox live ostatnio jak mialem x360 mialem abonamet gold potem konsole sprzedalem abonament wygasl, wczoraj ponownie kupilem x360 odzyskalem swoj stary profil i chce korzystac tylko z silver gdzie to ustawic ? z poziomu konsoli nie moge sie zalogowac do liva a przez pc jak daje Modify Membership to moge tylko miec gold ;/ mam nadzieje ze ktos zlapal ocb Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 28 marca 2008 Opublikowano 28 marca 2008 weź od razu rzutnik sobie kup Cena projektora Full HD to kosmos w porównaniu do dużego LCD... ilukrotne przebicie? wejdź w marketplace, demonstracyjne wersje gier i tam poszukaj, powinno być. u mnie dema codnemned2 też nie ma, a słyszałem, że pojawiło się więc nie wiem jak to jestpozdro pojawiło się, ale bodajże tylko na ps3 na razie pozostałe wersje w drodze Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 28 marca 2008 Opublikowano 28 marca 2008 mam problem z xbox live ostatnio jak mialem x360 mialem abonamet gold potem konsole sprzedalem abonament wygasl, wczoraj ponownie kupilem x360 odzyskalem swoj stary profil i chce korzystac tylko z silver gdzie to ustawic ? z poziomu konsoli nie moge sie zalogowac do liva a przez pc jak daje Modify Membership to moge tylko miec gold ;/ mam nadzieje ze ktos zlapal ocb sproboj przez xbox.com Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 28 marca 2008 Opublikowano 28 marca 2008 wlasnie tam probuje i jak daje Modify Membership to wyskakuje ze moge wpisac zdrapke na gold ;/ kurde cos pokombinuje a jak nie to moze na info lini pomoga ale pewnie nie Cytuj
Gość maciek88 Opublikowano 28 marca 2008 Opublikowano 28 marca 2008 (edytowane) nie do końca związane z tematem, ale nie wiedziałem gdzie uderzyć. czy ktoś wie w jaki sposób "nakleić" napisy na obraz tak aby całość była w jednym pliku video? dobra, znalazłem niby jakies info o programach. czesc z nich skomplikowana jak projekty szamb mojego brata, ale jest jeden niby prosty tyle, ze platny, Power Director sie nazywa. mimo to jakby ktos mial jakas porade to poproszę. z góry dzięki. Edytowane 28 marca 2008 przez maciek88 Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 28 marca 2008 Opublikowano 28 marca 2008 Velius chodzi Ci o ten optyk do dźwięku tak? Też miałem taki problem . Się wkurzyłem, wepchnąłem 'na chama' i siedzi jak ta lala. Po prostu trza dosyć mocno docisnąć. Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 29 marca 2008 Opublikowano 29 marca 2008 gdzie moge znalesc porowaniu kilku gier X1 uruchomionych na samej maszynie jak i na emulatorze w 360? Screeny porownawcze http://www.gamespot.com/features/6140654/index.html mam problem z xbox live ostatnio jak mialem x360 mialem abonamet gold potem konsole sprzedalem abonament wygasl, wczoraj ponownie kupilem x360 odzyskalem swoj stary profil i chce korzystac tylko z silver gdzie to ustawic ? z poziomu konsoli nie moge sie zalogowac do liva a przez pc jak daje Modify Membership to moge tylko miec gold ;/ mam nadzieje ze ktos zlapal ocb <_< Nic nie trzeba ustawiać, konto silver ma się "z urzędu". Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 29 marca 2008 Opublikowano 29 marca 2008 (edytowane) no wlasnie w moim przypadku nie, no nic musze dzwonic do BOK podejrzewam ze to wina tego ze placilem za golda karta. poczym sprzedalem xboxa, gold wyglas, chcialo przedluzyc automatycznie, a nie bylo jak bo karta wygasla i nie wprowadzilem nowej no nic w pn sie zobaczy co i jak Edytowane 29 marca 2008 przez kubson Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 30 marca 2008 Opublikowano 30 marca 2008 Wie ktoś może czy hub usb zadziałałby na tylnym porcie konsoli i pozwoliłby na podłączenie kamerki, adaptera WiFi i ładowarki do headseta równocześnie? Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 31 marca 2008 Autor Opublikowano 31 marca 2008 na xboxie 1 dalo sie wiec to samo na X0 zapewne bedzie... Cytuj
Przybilla 2 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Opublikowano 2 kwietnia 2008 Czy jak kupie MSP na US(mam konto na EU), to będe mógł ściągnąc mapy do CoD4 i Halo 3 z amerkańskiego konta? Przy mapach z GoW było chyba ograniczenie, że tylko na jednym koncie można ich używać. Cytuj
elsaint360 1 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Jest taka opcja, że zakladasz drugie konto na USA, sciagasz mapy i grasz na swoim profilu normalnym Cytuj
fish512 0 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Opublikowano 4 kwietnia 2008 Witam wszystkich,to moj pierwszy post wiec prosze o wyrozumialosc No i od razu mam pytania Przegladalem skarbnice google i natknalem sie na wiele wersji,przeszukalem takze wasze forum ale jest tyle stron, ze nie mam na to sil juz ;/ a zostaly mi 2h na decyzje. Ogolnie chodzi mi o gwarancje w klocku,wiele przejrzalem ale nie dostalem nigdzie zadawalajacej odpowiedzi ;d..Mam okazje kupic od jednego kolesia premium falcona ale on niezbyt sie na tym zna wiec kieruje do Was pytanie ..Facet daje paragon i zapewnia ze konsola nie byla rejestrowana w ms,wszystko cacy..jednakze konsolka ma juz te pare miesiecy a zalezy mi na tej 3 letniej gwarancji,stad pytanie..Czy gwarncja jest liczona od dnia w ktorym rejestrujemy konsole w ms ( czyli pewnie wtedy gdy padnie ) czy od daty zakupy x'klocka ? i drugie pytanie,jesli konsolke rejestrujemy w ms'ie to czy gwarancja bedzie trwala te 3 lata od dnia rejestracji czy tez moze beda pytac o date zakupu (Sierpien 2007) i nalicza mi pare miesiecy mniej? Potrzebuje pewnosci bo nie chce inwestowac nie majac pewnosci z gory dzieki za wyrozumialosc i odpowiedz . Pozdrawiam Cytuj
ash77 3 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 gwarancja zawsze jest liczona od daty zakupu (czyli daty na paragonie) - nieistotne jest kiedy rejestrujesz konsole czyli ty masz gwarancje do sierpnia 2009 (np awaria napedu) a gdy awarią bedzie ROD to do sierpnia 2010 Cytuj
fish512 0 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 gwarancja zawsze jest liczona od daty zakupu (czyli daty na paragonie) - nieistotne jest kiedy rejestrujesz konsole czyli ty masz gwarancje do sierpnia 2009 (np awaria napedu) a gdy awarią bedzie ROD to do sierpnia 2010 Dzieki ash77 za odpowiedz..o to mi chodzilo Tak sie spodziewalem ale wole wiedziec na 100% Cytuj
bajej 28 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Mam xboxa podlaczonego kablem z pctem i moge ogladac na xboxie wszystko co jest w formacie wmv lub wma, a czy da sie cos zrobic zeby chociaz mp3ki widziało? albo aviki? Bo to troche uciążliwe jest ;/ Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 nie zrobisz raczej, ms "promuje" swoje formaty wmv oraz wma Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 oczywiście że da się coś zrobić - wystarczy zainstalować winamp remote z którego streamuje mp3ki zarówno do X360 jak i PS3. Cytuj
maciekk 165 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 No przecież mp3 i avi normalnie odtwarzać Ale to w tematach Media Center i DviX. Cytuj
Przybilla 2 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Opublikowano 5 kwietnia 2008 Jest taka opcja, że zakladasz drugie konto na USA, sciagasz mapy i grasz na swoim profilu normalnym Dzięki, o to mi chodziło. Cytuj
alukard 0 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Opublikowano 6 kwietnia 2008 (edytowane) Pytanie Czy idzie pobierac kompzycje przez komputer i pozniej przez płyte lub jakies inne urzadzenie wrzucic na konsole X0 ? i gdzie mozna takie kompozycje pobierac kozystajac ze komputera tylko ? Edytowane 6 kwietnia 2008 przez alukard Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi