elsaint360 1 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Opublikowano 6 kwietnia 2008 (edytowane) Wczoraj stuknął mi rok mojego X360. Ale mam pytanie: często jak się loguję przy starcie konoli do dasha to jest dźwięk jakby napęd hamował płyty, no i nie lubie tego dźwięku, bo myślę, że coś mi się dzieje z konolą. Często jest takie cuś podczas grania , wtedy zwiecha i restert Du.pa. Co zrobić? Edytowane 6 kwietnia 2008 przez elsaint360 Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Pytanie Czy idzie pobierac kompzycje przez komputer i pozniej przez płyte lub jakies inne urzadzenie wrzucic na konsole X0 ? i gdzie mozna takie kompozycje pobierac kozystajac ze komputera tylko ? wrzucasz fotki na np. pendrive a potem gdzies w opcjach ustawiasz sobie tlo na market, guide button,itd chyba ze mi sie to pomylilo z X1+360dash Cytuj
Przybilla 2 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Opublikowano 6 kwietnia 2008 Wczoraj stuknął mi rok mojego X360. Ale mam pytanie: często jak się loguję przy starcie konoli do dasha to jest dźwięk jakby napęd hamował płyty, no i nie lubie tego dźwięku, bo myślę, że coś mi się dzieje z konolą. Często jest takie cuś podczas grania , wtedy zwiecha i restert Du.pa. Co zrobić? M$ wsadziło kijowe napędy. Też tak miałem póki się nie popsuł. Cytuj
maciekk 165 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Witam Mam trzy pytania: -czy rozdzielczość ustawiona w dashu zmienia się po włączeniu gry? -co dokładnie robi opcja "referencje" w ustawieniach obrazu? -w Forzie 2 zauważyłem że mam "ząbki" na samochodach i na trasie. Czy to wina rozdzielczości czy może gry? Pozdrawiam Cytuj
Pijany 0 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Czy demo gry na X360 sciagniete z torrenta bedzie dzialac na nieprzerobionej konsoli ? Cytuj
Mustang 1 741 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Witam Mam trzy pytania: -czy rozdzielczość ustawiona w dashu zmienia się po włączeniu gry? -co dokładnie robi opcja "referencje" w ustawieniach obrazu? -w Forzie 2 zauważyłem że mam "ząbki" na samochodach i na trasie. Czy to wina rozdzielczości czy może gry? Pozdrawiam - nie - regulacja wartości gamma, albo nasycenie kolorów - raczej gry i ewentualnie kabla (Component podobno bardziej "ząbkuje") Cytuj
Gość Opublikowano 7 kwietnia 2008 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Kolega ma bardzo zniszczony przedni panel w swoim X360. Panel przedni sobie już zamówił tylko została jeszcze tacka od napędu. Czy można gdzieś taką kupić białą lub chromową ? Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 7 kwietnia 2008 Autor Opublikowano 7 kwietnia 2008 tacka czy blenda? blende to trzeba szukac wsrod tych co sprzedaja konsole na czesci, czyli serwisy aukcyjne najszybciej... Cytuj
Gość Opublikowano 8 kwietnia 2008 Opublikowano 8 kwietnia 2008 (edytowane) Wielkie dzięki. Pytałem i jeden sprzedający powiedział, że może mu przywieść za dwa tygodnie. Edytowane 8 kwietnia 2008 przez jasiopatryk Cytuj
Gość ragus Opublikowano 13 kwietnia 2008 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Mój monitor lcd nie ma wejścia na vga, tylko jest do niego bezpośrednio podłączony na stałe kabel, który podłączamy do pc. Czy mogę w jakiś sposób podłączyć ten monitor do xboxa przez vga? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Opublikowano 13 kwietnia 2008 mozesz dac zdjecie tego wejscia bo jakos sobie nie moge skojarzyc Cytuj
Kwas_91 0 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Powinieneś dać radę przez przejściówkę żeńsko-żeńską, dołączaną m.in. do kabli VGA BigBena. Cytuj
Soniak 3 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Opublikowano 13 kwietnia 2008 Czy dostanę bana za to że betę Bad Company pobrałem sobie z konta kolegi? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 15 kwietnia 2008 Opublikowano 15 kwietnia 2008 (edytowane) Powinieneś dać radę przez przejściówkę żeńsko-żeńską, dołączaną m.in. do kabli VGA BigBena. Dzięki, rzeczywiście miałem tą przejściówkę, ale nie wiedziałem do czego ona jest . No dobra, obraz mam ale z dźwiękiem jest gorzej. Jak można podpiąć te 2 czincze od kabla vga? Mam taką jakby przejściówkę z tego zestawu bigbena, która z jednej strony ma 2 wejścia a z drugiej "bolec" do wpinania. Tylko, że jest problem, bo chyba te ustrojstwo nie jest za bardzo do tego, bo jak wkładam tam te czincze, to one wylatują. Jakieś sugestie? Edytowane 15 kwietnia 2008 przez ragus Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Jest do tego. U mnie wchodzi normalnie ;| Cytuj
Gość ragus Opublikowano 15 kwietnia 2008 Opublikowano 15 kwietnia 2008 Jest do tego. U mnie wchodzi normalnie ;| Kurna, no to mam problem Cytuj
TangoBravo 0 Opublikowano 17 kwietnia 2008 Opublikowano 17 kwietnia 2008 1. Co oznacza jedna diodka w prawym dolnym rogu i blad E74? 2. Techn. 65 lub 90nm dotyczy czego? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 17 kwietnia 2008 Opublikowano 17 kwietnia 2008 Z forum xbox-scene: E74: There is high chance it's a scaler chip problem (the "ANA" or "HANA" chip near the AV cable connection) it can also be caused by a faulty AV cable so check that first. In some cases it is a problem with the GPU and may be repairable by doing the x-clamp replacement (see error 0102) Cytuj
TangoBravo 0 Opublikowano 17 kwietnia 2008 Opublikowano 17 kwietnia 2008 Nie sadze,zeby kabel. Jest napisane system error Cytuj
Baton_Forever 0 Opublikowano 17 kwietnia 2008 Opublikowano 17 kwietnia 2008 No witam powolutku rozważam zakup X360 mam pytanie jak się ma sprawa z awaryjnością konsoli tzn. NOWYCH WERSJI KONSOLI TZN. Obecnie widocznych w MM wersji ARCADE ELITE czy PREMIUM Chodzi mi oto czy nie będzie wałka ze np. 3 miechy mam konsole i 3 czerwone diody xD Konsolę chce kupić w najbliższym czasie bo wiecie jak trochę taka kicha z tym X boxem to hmmm może jednak lepiej te PS3 wziąść Cytuj
Pijany 0 Opublikowano 17 kwietnia 2008 Opublikowano 17 kwietnia 2008 Na razie wersje z 65n sa w zasadzie bezawaryjne. Jest w ogole ktos na forum komu popsula sie konsola z 65n ? Ja bym kupowal na twoim miejscu i sie nie przejmowal, w razie czego zawsze masz te 3 lata gwarancji. Cytuj
Baton_Forever 0 Opublikowano 18 kwietnia 2008 Opublikowano 18 kwietnia 2008 (edytowane) Na razie wersje z 65n sa w zasadzie bezawaryjne. Jest w ogole ktos na forum komu popsula sie konsola z 65n ? Ja bym kupowal na twoim miejscu i sie nie przejmowal, w razie czego zawsze masz te 3 lata gwarancji. No dokładnie tez racja Inna sprawa mam pytanie takie co lepiej X ARCADE CZY PREMIUM chodzi ogólnie czego nie ma w Arcade tzn. co wtedy bym musiał dokupić jakbym miał LCD ? AHA i jeszcze jedno ja w necie nie bede wiele grał [ czytaj w ogóle ] Czy jak się konsola zepsuje a w zestawie jest karta pamieci lub HDD musze ją oddać ? No właśnie co z Savami ? CZY KAŻDE GRY WYMAGAJĄ HDD ? Edytowane 18 kwietnia 2008 przez Baton_Forever Cytuj
TangoBravo 0 Opublikowano 18 kwietnia 2008 Opublikowano 18 kwietnia 2008 (edytowane) Większość nie wymaga HDD(czyt.99%), do serwisu wysyłasz samą konsolę, Arcade ma karte pamieci, wiec spokojnie Ci to wystarczy Edytowane 18 kwietnia 2008 przez TangoBravo Cytuj
Baton_Forever 0 Opublikowano 18 kwietnia 2008 Opublikowano 18 kwietnia 2008 Większość nie wymaga HDD(czyt.99%), do serwisu wysyłasz samą konsolę, Arcade ma karte pamieci, wiec spokojnie Ci to wystarczy A Kable których brakuje w Arcade a są w Premium ? bo hmm logiczne ze okroili do max hehe :DA i Pytanko jest moze jakaś lista gier która potrzebuje HDD już na 80% KUPUJE X360 Poczekam tylko NA GTA4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi