Tigro 1 Opublikowano 10 czerwca 2008 Opublikowano 10 czerwca 2008 to ja nie rozumiem, najprościej to napisać do papyflo i zapytać o co komą Spytałem już kilka dni temu - jeśli ktoś jest ciekawy, to jeśli mamy konto na Europę, to kody na cały świat i na Europę nie różnią się w funkcjonalności dla nas niczym, a różnica cenowa wynika z tego, że papyflo ma karty na Europę od innego dostawcy, co wpływa na cenę Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 10 czerwca 2008 Autor Opublikowano 10 czerwca 2008 (edytowane) przeciez to logiczne co piszesz wiec nie wiem po co to tlumaczyc... skoro ktos ma konto na europe to zdrapka na caly swiat obejmuje europe... cena wynika z tego ze zdrapki kupowane za dolary (na caly swiat) sa tansze od kupowanych za euro (w europie na europe), roznica wynikajaca z kursu tych walut bo nominalnie praktycznie ta sama kwota... Edytowane 10 czerwca 2008 przez Juchy Cytuj
kapell 0 Opublikowano 10 czerwca 2008 Opublikowano 10 czerwca 2008 Gry które nie posiadają stealth packa nie uruchomia sie na ixteme 1.41 ?? Cytuj
Aramis 10 Opublikowano 10 czerwca 2008 Opublikowano 10 czerwca 2008 (edytowane) Mega noobowskie pytanie - czy w pudełku z Premiumem v2 jest kabel HDMI? EDIT: A jak nie to czy np. taki kabel będzie z konsolą współpracował?: http://allegro.pl/item374941466_markowy_zl..._dzwiek_hd.html Z góry dzięki za odpowiedź . Edytowane 10 czerwca 2008 przez Aramis Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 11 czerwca 2008 Opublikowano 11 czerwca 2008 Gry które nie posiadają stealth packa nie uruchomia sie na ixteme 1.41 ?? (v1.0) Boots ONLY Stealth Xtreme Xbox 360 backups (v1.0) Boots ONLY Stealth Xtreme Xbox 1 backups Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 11 czerwca 2008 Opublikowano 11 czerwca 2008 Mega noobowskie pytanie - czy w pudełku z Premiumem v2 jest kabel HDMI? EDIT: A jak nie to czy np. taki kabel będzie z konsolą współpracował?: http://allegro.pl/item374941466_markowy_zl..._dzwiek_hd.html Z góry dzięki za odpowiedź . nie ma HDMI w zestawie, pasuje każdy kabel, nawet taki za 20pln Cytuj
xenionq 0 Opublikowano 11 czerwca 2008 Opublikowano 11 czerwca 2008 Witam Kupiłem nową konsolę XBOX 360 na allegro(65 nm) Dzisiaj do mnie przyszła i zauważyłem jedną nietypową rzecz - mianowicie plomba była "zsunięta z jednej połowy konsoli. Dodaję poniżej zdjęcie. Co mam zrobić? Gwarancja jest nieważna? Bardzo proszę o odpowiedzi. Przepraszam za niską jakość zdjęć ale dysponuję tylko telefonem. http://i32.tinypic.com/4l6px.jpg Cytuj
Ice Lolek 0 Opublikowano 12 czerwca 2008 Opublikowano 12 czerwca 2008 (edytowane) Witam Kupiłem nową konsolę XBOX 360 na allegro(65 nm) Dzisiaj do mnie przyszła i zauważyłem jedną nietypową rzecz - mianowicie plomba była "zsunięta z jednej połowy konsoli. Dodaję poniżej zdjęcie. Co mam zrobić? Gwarancja jest nieważna? Bardzo proszę o odpowiedzi. Przepraszam za niską jakość zdjęć ale dysponuję tylko telefonem. http://i32.tinypic.com/4l6px.jpg Witam, Plomba wygląda poprostu na zerwaną. Czy jesteś pewien iż sprzedający nie rozbieral konsoli ?? Czy pudełko z konsolą było wcześniej nieotwierane w 100% powinna być taka biała okrągła taśmo-plomba od strony gdzie otwiera się pudło . Na allegro pełno jest ofert także wraz z przeróbką a jeśli takową konsole z przeróbką kupiłeś to by wyjaśniało dlaczego plomba jest uszkodzona. Pozatym kupując coś na allegro naprawdę trzeba uważać Co do twojego pytania poprostu twoja gwarancja jest nieważna w 99,9%. Edytowane 12 czerwca 2008 przez Ice Lolek Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 12 czerwca 2008 Autor Opublikowano 12 czerwca 2008 wyglad ana rozbierana, a po co byla rozbierana to trzeba pytac sprzedawce, jak kupies nowa przez allegro to z gwarancja sprzedawcy? czyli ze sklepu, wiec masz 2 lata "towar niezgodny z umowa" i mzoes zna to si epowolywac u niego ale tez na allegro jest cos takiego jak si ekupuje z aukcji KUP TERAZ ze mozna oddac do 5 dni bez roznicy czy to skelp czy nie, a jak sklep to masz 11dni przy zakupach przez internet... Cytuj
Gość ptasior360 Opublikowano 17 czerwca 2008 Opublikowano 17 czerwca 2008 Jak odłącze xkloca od zasilania to data i godzina się restartuje...Troche śmieszne mi się to wydaje że 360-tka może nie mieć wbudowanej bateri, mam nadzieję że to tylko mój x tak ma Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 17 czerwca 2008 Opublikowano 17 czerwca 2008 pierwszy xbox tez nie mial baterii ale jak sie zalogujesz do live data i godzina powinna ustawic ci sie automatycznie Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 17 czerwca 2008 Opublikowano 17 czerwca 2008 czemu zasilacz Xa po wylaczeniu konsoli "piszczy"? Cytuj
Gość ptasior360 Opublikowano 17 czerwca 2008 Opublikowano 17 czerwca 2008 może jest zakurzony ?? Cytuj
bountyhunter 78 Opublikowano 18 czerwca 2008 Opublikowano 18 czerwca 2008 http://www.allegro.pl/item384550552_kabel_...v_warszawa.html czy ten kabel jest ok? a moze to jakas podrobka? pudelko tak dziwnie wyglada Cytuj
Diuk 1 Opublikowano 18 czerwca 2008 Opublikowano 18 czerwca 2008 Jasne, że podróbka, ale da rade Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 18 czerwca 2008 Opublikowano 18 czerwca 2008 no to chyba oczywiste, ze to podrobka Cytuj
bountyhunter 78 Opublikowano 18 czerwca 2008 Opublikowano 18 czerwca 2008 (edytowane) w zwiazku z tym, ze to ty mi ten kabel masz kupic, wolalbym uslyszec opinien kogos innego no w sumie ja, ale czy bedzie kabel dobry? Edytowane 18 czerwca 2008 przez bountyhunter Cytuj
Sebastian PL 1 Opublikowano 20 czerwca 2008 Opublikowano 20 czerwca 2008 mam bardzo WAZNE pytanie i potrzebuje szybkiej rady , gdyz moge tanio nabyc przełącznik vga. mianowicie chcialbym konsole i kompa podlaczyc rownoczesnie do monitora a teraz kilka pytan : - czy bede mial glos skoro w moim monitorze sa wbudowane glosniki tzn ma opcje podglasninia, jednak nie mam glosu jak odlacze glosniki od kompa i chce uslyszec glos na monitorze to go nie ma, do konca tego nie czaje , jednak na moim monitorze sa przyciski volumne + i volumne - , nadmienie,ze w glosniku z tylu mam wejscie vga, to do pradu i "line in" tak jest podpisane - czy jak kupie tani kabel vga uzyskam gorsza jakosc obrazu ? czy to tylko taki tani chwyt microsoftu ? - jak juz bym nie mogl miec glosu w monitorze to jakie najtansze glosniki musialbym kupic i jak je podlaczyc bo glosniki podlaczane przez usb do xboxa 360 podobno nie dzialaja to wszystko , mysle,ze opisalem wszytsko dokladnie , teraz wasza kolej , dzieki z gory za opdowiedzi Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 20 czerwca 2008 Opublikowano 20 czerwca 2008 Konsola X360 Premium wersja NTSC Zasilacz... czy potrzebny jest nowy(napiecie w US 110V) czy moze wystarczy wymienic wtyczke... generalnie czy zasilacz dziala na 110-230V czy jest konkretnie 110 albo 230V? Po wymianie napedu w konsoli w Polsce, dalej bedzie blokada regionalna NTSC czy bedzie PAL? generalnie czy blokada regionalna jest na czytniku czy w samej konsoli (stawiam ze to pierwsze, ale wole sie upewnic). Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 21 czerwca 2008 Autor Opublikowano 21 czerwca 2008 trzeba wymeinic zasilacz na 230V, spalisz ten z USA od reki bez transformatora, albo kupic transformator tylko porzadny (raczej malo oplacalne, zasilacz tanszy i wygodniejszy bedzie) a po co masz wymieniac naped? region jest w konsoli-plycie glownej, dokladnie w kosci nand, tam gdzie jest i dash jesli to wersja z HDMI 65nm to nie da sie nic zrobic ale jesli to bez hdmi a ogolnie 90nm to jestem w stanie zmeinic jej region na dowolny, a nawet zrobic z niej multiregionowa konsole, konsola wtedy jest na karty xD i na kazdej karcie mozna sobie miec inny wsad nand z innym regionem czy dashem, pelna dowolnosc... Cytuj
sivkins 0 Opublikowano 22 czerwca 2008 Opublikowano 22 czerwca 2008 (edytowane) Niedawno nabylem xo w wersji elite i miałem nadzieje ze będę mógł zrzucić kilka filmów oraz mp3 na dysk xo......Ale za ch#$ nie moge sie doszukac opcji copy po włożeniu np. płytki z mp3....Wiec mam pytanie jak i czy wogule można zrzucać filmy i mp3 na dysk xo? W ps3 jest taka opcja <_< Edytowane 22 czerwca 2008 przez sivkins Cytuj
Gość ptasior360 Opublikowano 22 czerwca 2008 Opublikowano 22 czerwca 2008 Z tego co mi się wydaje to nie ma takiej opcji, możesz jedynie słuchać muze z płytki albo pendrive. Xbox360 ma rozdzielczość 1280x720, ale da się ustawić większą. I teraz pytanko czy jak ustawię rozdziałke na np 1400x900(czy jakąś wyższą) to jakość się nie zmieni??? Cytuj
sivkins 0 Opublikowano 22 czerwca 2008 Opublikowano 22 czerwca 2008 <_< Ech to po kiego ch#$ łykałem elitke :zgon: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi