RobertKWL 0 Opublikowano 9 lipca 2008 Opublikowano 9 lipca 2008 http://www.allegro.pl/item389583610_bateri...nio_okazja.html czy te baterie beda pasowaly do pada od x360 i czy przelacznik vga ma wplyw na jakosc obrazu ? Kup sobie najzwyklejsza ładowarkę, wraz z akumulatorkami. Ja za swoją dałem chyba 25 zł, z przesyłką, jakieś dziadostwo, ale już jade na nich rok, i jest looz Cytuj
Sebastian PL 1 Opublikowano 10 lipca 2008 Opublikowano 10 lipca 2008 aha chyba tak zrobie bo te kable na mnie zle dzialaja... Cytuj
RobertKWL 0 Opublikowano 11 lipca 2008 Opublikowano 11 lipca 2008 Mam takie pytanie. Chodzi dokładnie o te nowe mapki do GoW. Jeśli mój kumpel ma je na dysku, i ja wejde na jego konto, to będę mógł ściągnąć je ?? Cytuj
Cerb 7 Opublikowano 12 lipca 2008 Opublikowano 12 lipca 2008 Mam wlaczona konsole i komputer jednoczesnie, na monitorze jest obraz z komputera, przelaczam obraz na monitorze na ten z konsoli i tym momencie konsola mi sie resetuje (leci logo startowe i od nowa loguje sie do XBL). Mialem tak tez na monitorze LG. Druga sprawa jest taka ze jak wroce znow na obraz z komputera i pozniej znow na konsole to zawiesza mi sie komputer. Postaram sie na jutro sprawdzic czy nie dzieje sie tak przypadkiem od kabla sieciowego (komp udostepnia lacze do a X'a). nawet wyciaganie i wkladanie kabla HDMI podczas pracy chyba konsoli nie resetuje, wiec dziwny masz przypadek, sieciowka tez nie ma prawa resetowac konsoli dziwnie sie zachowuje konsola i na pewno nie jest to dobry objaw, a moze jakies zwarcie robi ten monitor przy przelaczaniu jak i kompa zawiesic potrafil? Zrobilem troche testow i wyglada na to ze to wina kabla lub monitora. Monitora na pewno sie nie pozbede ale z drugim kabelkiem sproboje. Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 12 lipca 2008 Opublikowano 12 lipca 2008 Może mi ktoś dokładnie napisać jak otworzyć konsolę aż do samej płyty głównej? Cytuj
malcher 1 Opublikowano 13 lipca 2008 Opublikowano 13 lipca 2008 Czy gry arcade i inne z marketplace mogą być współdzielone między kontami na tej samej konsoli? Czyli jeśli kupi się gierkę na jednym koncie, to czy można w nią grać (w trybie single, nie żaden multi czy split screen) na innym? Cytuj
Kiler8888 0 Opublikowano 13 lipca 2008 Opublikowano 13 lipca 2008 Tak ale tylko mając na tym innym dysku zalogowany swój profil. Kumpel kupił sobie dodatek do Mass Effecta. Czy może przyjść do mnie, i odzyskać sobie na moim Xboxie swój profil po to żeby ściągnąć ten dodatek raz jeszcze ? (wątpię bo to byłoby nie logiczne ;D) Jak nie to czy ja mogę bez problemu odzyskać na jego Xie swój profil i przejść dodatek tam, i normalnie zaliczyć achievementa za ukończenie ? Cytuj
Sebastian PL 1 Opublikowano 13 lipca 2008 Opublikowano 13 lipca 2008 hej co oznacza jedna czerwona lampka z ring of dead ? bo mialem taka przez chwile a pozniej wszystko dzialalo ok. a konsola chodzila moze z 2 minuty przed tym .. Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 14 lipca 2008 Opublikowano 14 lipca 2008 http://www.llamma.com/xbox360/repair/Xbox-...error-codes.htm Cytuj
Beck 3 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 Gdzie w okolicach gdynii najtaniej kupic Arcade?? Cytuj
ProChaoS 0 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 Mam do Was pytanie. Jeśli mnie nie interesują gry z XBL i inne pierdoły co potrzebują dysk to raczej Arcade mi wystarczy? Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 Jeśli do pierdół zaliczają się trailery, dema, gry z pierwszego X'a, a w przyszłości zgrywanie gier na dysk twardy to tak. Cytuj
ProChaoS 0 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 Jeśli do pierdół zaliczają się trailery, dema, gry z pierwszego X'a, a w przyszłości zgrywanie gier na dysk twardy to tak. Ale zgrywanie gier na dysk raczej nie będzie obowiązkowe? Cytuj
Mastah 103 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 Chcesz - zgrywasz, nie chcesz - nie zgrywasz. Cytuj
Masher 2 Opublikowano 22 lipca 2008 Opublikowano 22 lipca 2008 Czy punkty ze stanów będą działać na koncie założonym na USA? Jeśli nie to gdzie można zdobyc tanie punkty na EU? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 22 lipca 2008 Opublikowano 22 lipca 2008 allegro, ew zaloz konto na US i zapisz sobie jego dane by kiedys znow pobrac gry Arcade majac inna konsole, bo gry dzialalaja na kazdym profilu (niewazne czy to US czy EU) Cytuj
Masher 2 Opublikowano 22 lipca 2008 Opublikowano 22 lipca 2008 Czyli mając konto na US moge korzystać z punktów kupionych w stanach? Cytuj
kim 1 Opublikowano 23 lipca 2008 Opublikowano 23 lipca 2008 Czyli mając konto na US moge korzystać z punktów kupionych w stanach? a myslisz ze skad sa wszystkie kody dla kont na us? ;] Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 23 lipca 2008 Opublikowano 23 lipca 2008 Czyli mając konto na US moge korzystać z punktów kupionych w stanach? US = konto US, a punktu w EU = EU, ale jak pisalem nawet gdy masz konto na EU to kupujesz tansze punkty dla konta US, robisz drugie konto na US, wpisuejsz kod, sciagasz gre Arcade, przelogowujesz sie i grasz. Niewiem jak z dodatkami jest do gier Cytuj
smalec_ 0 Opublikowano 23 lipca 2008 Opublikowano 23 lipca 2008 mam problem chciałbym podłączyć xboxa i komputer do jednego monitora, i nie wiem do konca jak to zrobić w załączonym zdjęciu przedstawiam problem, codzi mi o to, że mam jeden monitor i denerwujące jest takie przełączanie i myślę, że jak kupię taki rozdzielacz to nie będzie problemu, co włącze to się wyświetli na monitorze, przynajmniej ja tak to widzę, tylko pytam gdyż nie wiem czy to możliwe i czy nie będzie problemów i czy jak włącze xbox'a to sygnał w ogóle pójdzie, no i czy jak komp będzie włączony a xbox nie to niczym to nie grozi ? pytam się bo sam nie wiem do końca czy to jest możliwe więc z góry dziękuje za wszelaką pomoc Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 23 lipca 2008 Opublikowano 23 lipca 2008 przeciez jak bedziesz mial ten rozdzielac to i tak bedziesz musial przelanczac sobie kable VGA, czynnosc zajmuje pare sekund jedynie... Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 23 lipca 2008 Opublikowano 23 lipca 2008 IMO tą czarną wtyczkę wpinasz do monitora, a te niebieskie do komputera i xboxa. Tylko nie wiem w jaki sposób monitor ma wiedzieć z którego urządzenia wyświetlać obraz. Cytuj
smalec_ 0 Opublikowano 23 lipca 2008 Opublikowano 23 lipca 2008 no monitor bedzie raczej wyświetlał to co będzie aktualnie włączone, a jak włączy się dwie rzeczy na raz to ... no właśnie to nie wiem co się stanie teraz jak nie korzystam z komputera tylko chcę pograć to przełaączam ale już powoli wejscie w komputzre się wyrabia przez to, więc to ma szanse działć czy nie? Cytuj
Gość Opublikowano 23 lipca 2008 Opublikowano 23 lipca 2008 Czy za każdym razem po pobycie X360 w serwisie dostaje się darmowego golda bądź innym prezent ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi