Super Big Boss 1 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 Wie ktoś czy/gdzie można kupić konsolę z GPU w technologi 65nm (Jasper) ? Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 13 listopada 2008 Autor Opublikowano 13 listopada 2008 nigdzie, nic takiego nie istnieje Cytuj
Super Big Boss 1 Opublikowano 13 listopada 2008 Opublikowano 13 listopada 2008 (edytowane) nigdzie, nic takiego nie istnieje Na wikipedii pisze, że konsole w tej technologii są produkowane od października, ale możliwe, że to pomyłka. Edytowane 13 listopada 2008 przez Super Big Boss Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 13 listopada 2008 Autor Opublikowano 13 listopada 2008 to pewne ze to nieprawda ktos sie pospieszyl i wpisal glupote niepotwierdzona tylko plotke ktora w sieci sie pojawila i nie zostala potwierdzona, czyli calyczas sa Falcony z lekkimi modyfikacjami samej plyty (nie technologii wykonania) ktora mozna tez i nazwyac Falcon v2 jak sie ktos uprze... Cytuj
Rambo7 145 Opublikowano 15 listopada 2008 Opublikowano 15 listopada 2008 Do jakiego formatu należy skonwertować film na PC, żeby Xbox go widział i mógł dać do niego napisy w SRT? Słyszałem, że Xbox czyta napisy SRT, tylko nie wiem w jakim najpierw formacie ma być film. Cytuj
bajej 28 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 Potrzebuje udostepnic polaczenie z Internetem dla karty sieciowej na płycie głownej(internet dla xboxa). Ale do PC mam podpietą jeszcze karte USB Wifi. w sumie mam 3 polączenia: NEO (to połączenie udostępniam) wifi USB karta sieciowa na płycie głownej Kiedy karta USB jest podlaczona to mam opcje udostepniania polaczenia i wifi działa, ale internet w xboxie nie. kiedy odepne karte USB wifi, znika mi zakładka udostępniania połączenia . o co chodzi? Kiedys to działało.. a teraz jakies fikołki i znikanie tej zakladki. Dodam ze kiedy mam opcje udostepniania połączenia to nie mogę wybrać sieciówki na płycie głownej ;/ Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 Spróbuj zrobić mostek sieciowy na kartach i wtedy udostępnij połączanie dla mostka (ja nie masz wyboru mostka to po prostu je udostępnij:) ) Cytuj
bajej 28 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 (edytowane) wszytsko fajnie, tylko ze wtedy kiedy opcja udostepnij połączenia jest dostępna to nie pojawia mi sie lista z wyborem "komu" mam udostępniać . Zaznaczam opcje udostepnij i nic wiecej wybrac nie moge. Internet jest udostepniony na karte wifi i ona działa sprawnie. Ale karta sieciowa na plycie glownej i tym samym xbox nie laczy sie z netem Edytowane 16 listopada 2008 przez bajej Cytuj
Krzys PL 28 Opublikowano 16 listopada 2008 Opublikowano 16 listopada 2008 Mo po to robisz mostek sieciowy (wyłączasz udostępnianie i zaznaczasz oba połącznie PPM i utwórz mostek czy jakoś tak) i wtedy udostępnia Ci na obie karty i nie musisz wybierać która ma mieć net. Ps. Kiedy błąd wyskakuje Ci przy teście na klocku? Cytuj
bajej 28 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 (edytowane) przy IP . Ropoznaje tylko ze karta sieciowa jest przewodowa i nic wiecej. Mam pewien pomysł. Dam znac czy sie udało . Dobra w koncu działa, okazało się ze problem lezal po stronie złych sterownikow do sieciowki na płycie glownej . Ale dreczy mnie jedno. jak rozlacze sie z wifi (bo uzywam go do komorki) to cale polaczenia szlag trafia czy mi sie tylkko wydaje? Edytowane 17 listopada 2008 przez bajej Cytuj
napletator 0 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 Z gory przepraszam za moja niewiedze, ale jestem kolega z innego dzialu, nie wiem tez czy ten temat bedzie odpowiedni do mojego pytania Mianowicie chodzi o to czy jezeli chcialbym kupic sobie Iksa sflashowac go, to czy pozniej jest jakakolwiek mozliwosc zeby wrocic do stanu pierwotnego czyli nie sflashowanej konsoli? Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 17 listopada 2008 Autor Opublikowano 17 listopada 2008 zawsze jest mozliwosc powrotu do stanu oryginalnego na kazdym napedzie Cytuj
napletator 0 Opublikowano 17 listopada 2008 Opublikowano 17 listopada 2008 Idac za ciosem zapytam o jeszcze cos. Zalozmy hipotetycznie, ze mam przerobiona konsole, w ogole nie podlaczana do internetu, pogralem sobie troche na niej, pozniej sciagam przerobke, podlaczam do neta i gram sobie przez net oczywiscie na oryginalnych grach. Pytanie brzmi czy jest jakakolwiek szansa, ze konsola zostanie zbanowana? Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 18 listopada 2008 Autor Opublikowano 18 listopada 2008 (edytowane) jest badKV moze byc tworzony offline, jak to dokladnie dziala nikt nie wie procz MS... po za tym kazdy upgrade dasha przynosi zmiany w tej materii i to co dzis dziala jutro moze nie dzialac... Edytowane 18 listopada 2008 przez Juchy Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Nie wiedziałem gdzie umieścić ten post więc zamieszczę go tutaj. Kupiłem headset oryginalny ale cholera nie wiem jak sie go używa. Mam XBL nie mam Golda da się jakoś sprawdzić czy działa? W ogóle ma ktoś jakąś instrukcje obsługi ? Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Rotfl... ok bez żartów - podłącz headset - to chyba wiesz gdzie się robi? Następnie zaproś kogoś do rozmowy, lub wejdź do lobby w grze gdzie pokazują się głośniczki, jezeli będzie pokazana tak jakby fala to znaczy, że headset działa. Cytuj
Gromi 10 Opublikowano 19 listopada 2008 Opublikowano 19 listopada 2008 Mówię nie mam Golda nie wejdę do żadnej gry online. Chyba ,że to w singlu też działa. Jak chciałem wiadomość nagrać to nie dało rady. Mówiłem a później jak chciałem odsłuchać to tylko szum był. Cytuj
chohihid 0 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 Witam. Potrzebuję połączyć mojego laptopa (Vista Home Basic) z Xbox-em 360 Elite za pomocą przewodu krosowanego. Posiadam owy przewód lecz nie posiadam programu Media Center. Czy da się go ściągnąć w ogóle na Home Basic? Dzięki za odpowiedzi. Pozdrawiam. :-) Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 (edytowane) Mówię nie mam Golda nie wejdę do żadnej gry online. Chyba ,że to w singlu też działa. Jak chciałem wiadomość nagrać to nie dało rady. Mówiłem a później jak chciałem odsłuchać to tylko szum był. Dodaj sobie Fisia do friendsów i jak będzie online zaproś go na prywatnego czata. Jak usłyszysz jego głos w headsecie i on usłyszy twój to znaczy, że headset jest sprawny. Proste nie? Edytowane 20 listopada 2008 przez Gooralesko Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 20 listopada 2008 Autor Opublikowano 20 listopada 2008 (edytowane) Potrzebuję połączyć mojego laptopa (Vista Home Basic) z Xbox-em 360 Elite za pomocą przewodu krosowanego. Posiadam owy przewód lecz nie posiadam programu Media Center. Czy da się go ściągnąć w ogóle na Home Basic? a Ty widzisz jaki to jest temat? o Viste to pytaj w dzialach PCtowych lub na forach PCtowych to tak jakbym mial Xboxa 360 i lezalby na dywanie i pytalbym w tym watku jak pierze sie dywan, skoro lezy na nim Xbox to zwiazane z Xboxem , to nie ten typ rozumowania jednak... Edytowane 20 listopada 2008 przez Juchy Cytuj
Soq 226 Opublikowano 20 listopada 2008 Opublikowano 20 listopada 2008 A czy da się streamować muzykę/filmy przez mediacenter taką drogą: pc > router (przez wifi) router > x0 (kabel) ? Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 24 listopada 2008 Opublikowano 24 listopada 2008 Moje pytanie zachacza w sumie o kilka tematów, ale ten wydaje się najodpowiedniejszy. Czy NXE bezproblemowo chodzi na przerobionych konsolach i do tego czy wszystko gra w kwestji samoróbnych dyskow 120gb? (da ray wiecej?) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi