Pantani 0 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Oj Wampis,ja pytałem o przyczyne usterkowosci X360 a nie o porade w ew.sprzedazy,napisałes bez sensu. To ja zdecyduje czy i kiedy sprzedam sprzęt,chce wiedziec cos o czym nie wiem,dlaczego X360 sie tak masowo psuje,bo jak mówie czasem wiedza to potęga. A tak na powaznie juz chyba X360 będzie skazany na moje złosliwosci,chce sprawdzic tak chwaloną FIFE 09 Cytuj Odnośnik do komentarza
ksips1 32 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Mam taki problem: Ustawiam datę w Xboxie 360, lecz dzień później resetuje się ona i ustawia się na 22 listopada 2005 roku. Można coś z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Nie wypinaj Xa z zasilania Pantani - pisalem napisz do Juchego (Juchy) on bedzie wiedzial lepiej bo to serwisant Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 29 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2009 Bawiłem sie w przerabianie dysku. Wszystko fajnie itp, ale potem wogole konsola nie wysyłała obrazu przez hdmi. Nieiwem czy to ma jakiś zwiazek. Do x360 mam jeszcze podłączony kabel z optykiem, który moze puszczac sygnał na euro. On działał, a hdmi nie. Byl tez np sam głos przez optyka, a hdmi ni chu chu. Dopiero za którymś razem zalapał. Ktoś wie ocb? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pantani 0 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 Nie wypinaj Xa z zasilania Pantani - pisalem napisz do Juchego (Juchy) on bedzie wiedzial lepiej bo to serwisant Oki,dzieki za pomoc i info,ale juz nie wazne,sprzedaje X-a Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2009 (edytowane) Nie wypinaj Xa z zasilania Pantani - pisalem napisz do Juchego (Juchy) on bedzie wiedzial lepiej bo to serwisant Oki,dzieki za pomoc i info,ale juz nie wazne,sprzedaje X-a I dobrze robisz. Wyjdzie ci to na dobre z tego co zauważyłem Edytowane 30 Stycznia 2009 przez Gooralesko Cytuj Odnośnik do komentarza
Jared 0 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Mam pytanie odnośnie FullHD, czy po componencie można normalnie uzyskać obraz fullhd ? bo coś tam pamiętam, że kiedyś nie można było, a teraz jest ? Znajomy się pyta, bo kupił sobie fullhd, ale po componencie mu się nie włącza fullhd, czy to też jest tak, że niektóre modele telewizora nie obsługują tego trybu po componencie ? Dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Mam pytanie odnośnie FullHD, czy po componencie można normalnie uzyskać obraz fullhd ? bo coś tam pamiętam, że kiedyś nie można było, a teraz jest ? Znajomy się pyta, bo kupił sobie fullhd, ale po componencie mu się nie włącza fullhd, czy to też jest tak, że niektóre modele telewizora nie obsługują tego trybu po componencie ? Dziękuję za odpowiedź. Nie można po komponencie FullHD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Mam pytanie odnośnie FullHD, czy po componencie można normalnie uzyskać obraz fullhd ? bo coś tam pamiętam, że kiedyś nie można było, a teraz jest ? Znajomy się pyta, bo kupił sobie fullhd, ale po componencie mu się nie włącza fullhd, czy to też jest tak, że niektóre modele telewizora nie obsługują tego trybu po componencie ? Dziękuję za odpowiedź. Nie można po komponencie FullHD. Chcesz się kłócić? http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xbox3...mponenthdcable/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 (edytowane) Obsługa 1080p po Componencie zależy od TV. Ale jeśli to Full HD, to o ile konsola jest w nowszej wersji lepiej kupić kabel HDMI. Edytowane 31 Stycznia 2009 przez Wampis Cytuj Odnośnik do komentarza
Aramis 10 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Jestem noobem i mam pytanie - otóż konsola nie chce mi wykryć dodatkowych padów - właczam je (konsola w dashu), a ona nic. Działa dopiero gdy wezmę kabelek i każdego pokolei na sekundkę do niej podłączę. Ocb? Tak ma być czy sprzęt wariuje? Jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 719 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Pad bezprzewodowy musisz dostroić z konsolą (przyciskami na konsoli i padzie), na przewodowym wcisnąć start. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Mam pytanie odnośnie FullHD, czy po componencie można normalnie uzyskać obraz fullhd ? bo coś tam pamiętam, że kiedyś nie można było, a teraz jest ? Znajomy się pyta, bo kupił sobie fullhd, ale po componencie mu się nie włącza fullhd, czy to też jest tak, że niektóre modele telewizora nie obsługują tego trybu po componencie ? Dziękuję za odpowiedź. Nie można po komponencie FullHD. Chcesz się kłócić? http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xbox3...mponenthdcable/ Z tobą się nie kłócę bo podobno teraz pijany jesteś po wypiciu jednego redsa i jeszcze mi nieładnie odpowiesz. Takie ploty chodzą o tobie w internecie Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 (edytowane) Mam pytanie odnośnie FullHD, czy po componencie można normalnie uzyskać obraz fullhd ? bo coś tam pamiętam, że kiedyś nie można było, a teraz jest ? Znajomy się pyta, bo kupił sobie fullhd, ale po componencie mu się nie włącza fullhd, czy to też jest tak, że niektóre modele telewizora nie obsługują tego trybu po componencie ? Dziękuję za odpowiedź. Nie można po komponencie FullHD. Chcesz się kłócić? http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xbox3...mponenthdcable/ Z tobą się nie kłócę bo podobno teraz pijany jesteś po wypiciu jednego redsa i jeszcze mi nieładnie odpowiesz. Takie ploty chodzą o tobie w internecie Słucham? Wina wyświetlacza i tyle, po componencie wg. M$ da się puścić obraż w 1080p Edytowane 31 Stycznia 2009 przez Fisiu Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2009 Mam pytanie odnośnie FullHD, czy po componencie można normalnie uzyskać obraz fullhd ? bo coś tam pamiętam, że kiedyś nie można było, a teraz jest ? Znajomy się pyta, bo kupił sobie fullhd, ale po componencie mu się nie włącza fullhd, czy to też jest tak, że niektóre modele telewizora nie obsługują tego trybu po componencie ? Dziękuję za odpowiedź. Nie można po komponencie FullHD. Chcesz się kłócić? http://www.xbox.com/en-US/hardware/x/xbox3...mponenthdcable/ Z tobą się nie kłócę bo podobno teraz pijany jesteś po wypiciu jednego redsa i jeszcze mi nieładnie odpowiesz. Takie ploty chodzą o tobie w internecie Słucham? Wina wyświetlacza i tyle, po componencie wg. M$ da się puścić obraż w 1080p TO tylko żarty Fisiu. Bez napinki Cytuj Odnośnik do komentarza
wujakamil 1 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 (edytowane) Ja mam podpiętą konsole pod full hd właśnie componentem i i gdy ustawie w klocku obraz 1080p to śmiga bez problemu. Ale i tak zawsze mam ustawione na 720 bo ładniej to wygląda Edytowane 1 Lutego 2009 przez wujakamil Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Ja mam podpiętą konsole pod full hd właśnie componentem i i gdy ustawie w klocku obraz 1080p to śmiga bez problemu. Ale i tak zawsze mam ustawione na 720 bo ładniej to wygląda A ten rozdzielacz do optyka kupiłeś? Działa to to? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jared 0 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Jeszcze pytanie nt. podłączenia xbox'a do monitora, bo znajomy kupuje i mu mówie, że najlepiej kupić sobie kabel VGA ? dobrze mu radzę ? czy jakoś kablami z zestawu można podłączyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Jak ma tylko D-Sub to nie ma wyjścia. Jednak jak ma w monitorze HDMI lub DVI to niech kupuje kabel HDMI Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Skaszanił mi się Xbox360 z 20GB HDD, na którym posiadałem sporo muzy z marketplace do GH2, 3, WT oraz RB. Zakupiłem nowy sprzęt, dysk 60GB i takie tam. Przewaliłem cały profil na memorke, a wraz z nim pobrane utowry. Następnie skopiowałem je na nowego twardziela i... w grze/grach nie są dostępne niestety. Czy to standard? Można tu coś zaradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kroolik 7 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 A nie możesz ich zassać raz jeszcze? Info, że je kupiłeś powinno być przypisane do profilu, tak myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Skaszanił mi się Xbox360 z 20GB HDD, na którym posiadałem sporo muzy z marketplace do GH2, 3, WT oraz RB. Zakupiłem nowy sprzęt, dysk 60GB i takie tam. Przewaliłem cały profil na memorke, a wraz z nim pobrane utowry. Następnie skopiowałem je na nowego twardziela i... w grze/grach nie są dostępne niestety. Czy to standard? Można tu coś zaradzić? Zassaj raz jeszcze tak jak ci kroolik radzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Gdzieś juz tu o tym problemie słyszałem, ale nie pamietam kogo on dotyczył... Po tym jak konsola wróciła z serwisu już się automatycznie nie loguje sie do Live'a jak wybiera sie profil. Trzeba przetestowac połączenie i dopiero pózniej je widzi. Nie powiem, wnerwiające to jest, da się jakoś to naprawić??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 368 Opublikowano 4 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2009 Po tym jak konsola wróciła z serwisu już się automatycznie nie loguje sie do Live'a jak wybiera sie profil. Trzeba przetestowac połączenie i dopiero pózniej je widzi. Nie powiem, wnerwiające to jest, da się jakoś to naprawić??? Gdzieś w ustawieniach jest opcja "automatyczne logowanie" i - o ile mnie wiedze nie myli - odpalenie jej na "on" powinno załatwić sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi