kavol 0 Opublikowano 5 czerwca 2009 Opublikowano 5 czerwca 2009 a czy dalej czytnik rysuje płyty - bo nie ukrywam że nie chciałbym wydawać co dwa miesiące kasy na nową fife - jak to było w przypadku PES'a Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 czy przy wlaczonym XO moge wyjąć hdd i włożyć drugi? Cytuj
jakub93 21 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 Tak, ale konsola i tak sama się zresetuje. Cytuj
kavol 0 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 (edytowane) już nie męczę kupiłem model jakiś tam ze stycznia 09... co mi się rzuciło w oczy to zmniejszyli pobór prądu o 50W PS HDMI jednak robi różnicę hehe Edytowane 6 czerwca 2009 przez kavol Cytuj
Mario104 0 Opublikowano 6 czerwca 2009 Opublikowano 6 czerwca 2009 (edytowane) Ma może ktoś linka zebym mógł pobrać aktualizacje potrzebną do otworzenia filow Avi ??? Bo niestety nie mam podpietej konsoli do live, i nigdzie nie moge tej aktualizacji znaleść Edytowane 6 czerwca 2009 przez Mario104 Cytuj
balon 5 370 Opublikowano 21 czerwca 2009 Opublikowano 21 czerwca 2009 Witam Mama parę pytanek, przejrzałem kilka stron tematu i nie znalazłem a nie ukrywam, że 100 stron to nie mam czasu za bardzo przeglądać. Zamierzam kupić X360, a więc do rzeczy: 1) nie zamierzam grać online, nie zamierzam ściągać demek, używać kopii zapasowych tak więc czy hdd mi będzie potrzebny? czy oprócz szybszego doczytu i mniejszego rysowania jest on niezbędny? jakieś gry (obecne lub zapowiedziane) nie ruszają bez hdd lub chodzą płynniej? 2) rozumiem, że obecnie sprzedawane wersje, w tym arcade, jak mają wejście hdmi z tyłu , to już te mniej awaryjne? 3) w momencie gdy pojawi się patch mogę go ściągnąć na kartę pamięci? pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedź Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 22 czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 czerwca 2009 (edytowane) 1. tak juz teraz wiadome jest ze beda gry ktore beda wymagac HDD by w pelni sie nimi cieszyc, np FORZA 3, eni wiem w jakim stopniu ten hdd bedzie niezbedny ale sa takie sluchy ze bedzie, gra ma byc na 2DVD, juz nawet nie pamietam czy jakies byly, ale chyba jakies tez juz byly ktore mialy cos wiecej jak byl hdd, ciezko okreslic to osobie co ma hdd od zawsze... 2. awaryjnosc jest ciezko mierzalna, ale ogolnikowo produkcja MS sprowadza sie do tego ze im nowsza tym mneij awaryjna i tego jak na razie trzeba sie trzymac 3. raczej tylko na hdd ale to niech potweirdza Ci co maja memorke bo ja od zawsze z HDD, na pewno dodatki tylko na hdd Edytowane 22 czerwca 2009 przez Juchy Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 (edytowane) Oczywiście mowa o Forza 3 w punkcie pierwszym Aktualizacje do gier można ściągać na memorke, ale jakakolwiek zmiana gry wywołuje z powrotem akcje update'u gry. Skoro nie będziesz podłączać jej do internetu to nie ma sensu myśleć o tym. Edytowane 22 czerwca 2009 przez Fisiu Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 1 bournot bodajże jeszcze potrzebował dysku, aby grać po sieci, ale to Cię raczej nie dotyczy. sam też nie mam podłączonej konsoli od netu, ale jednak zrobiłem sobie 120giga. dla mnie to wiekszy komfort zabawy, co prawda glosniki zagluszaja prace cdromu, ale cos tam zawsze buczy. no i gry chyba troszke szybciej sie wczytuja z dysku. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 22 czerwca 2009 Autor Opublikowano 22 czerwca 2009 nie chyba szybciej tylko o wiele szybicje, ale to akurat zalezy od gry oszczedzanie na dysku nie ma sensu, nawet jakby sie go nie wykorzystalo to i tak lepiej kupic z dyskiem i dysk sprzedac oddzielnie, to cena samej konsoli bedzie jeszcze nizsza, na sklepie schodzily mi takie dyski np 60GB po 299zl a stosunek ceny arcade do premium przeciez nie jest 300zl a o wiele mniej... Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 22 czerwca 2009 Opublikowano 22 czerwca 2009 (edytowane) balon1984: Bierz z HD60Gb, widziałem, że po 950zł można kupić, czyli dysk wychodzi Cię 200zł, za tyle ORYGINALNEGO nie kupisz. Obecne X360 są mniej awaryjne, ale nie licz na to, że Ci się w końcu nie zepsuje :-) Za to masz 2 lata gwary na wszystko i 3 lata na dwie najczęstsze usterki i jest to gwara bez żadnej łaski, zamawiasz kuriera, zabiera konsolę po 2ch tygodniach dostajesz pod drzwi i nic nie płacisz za kuriera ani w jedną ani w drugą stronę. Edytowane 22 czerwca 2009 przez donsterydo Cytuj
diesvindu 0 Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 Panowie znajomy ma problem: po włączeniu do prądu na TV nic nie widać, wentylatorki pracują szufladka na dvd wysuwa się. To jakieś zimne luty czy coś innego? Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 23 czerwca 2009 Opublikowano 23 czerwca 2009 Zobacz może czy z kablem ok. Cytuj
nelson 4 Opublikowano 25 czerwca 2009 Opublikowano 25 czerwca 2009 witam, moze juz bylo ale niemoge tego nigdzie znalezc zadnego toturialu jak podlaczyc xbox live vision do pc... mam win xp sp2 i jak podlaczam kamerke nie wykrywa mi urzadzenia. automatycznie nie chca sie pobrac zadne stery. jak zrobic to recznie? jakas instalka czy cos ? wpis do rejestru... pomocy !! Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 26 czerwca 2009 Opublikowano 26 czerwca 2009 są juz do kupienia w polsce te przejściówki na pada od PS2 ? Szukam na allegro i nie widzę . Cytuj
Tigro 1 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 Chciałem zafundować sobie większy dysk do X'a, ale nie wiem jak ma się sprawa z przerzuceniem danych ze starego. Da radę to zrobić samemu czy trzeba komuś "zlecić"? Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 Jesli rozkrecasz odbudowe to mozesz samemu zgrac sobie dane poprzed podlaczenie dysku pod sate na PC. Jesli bedzie to orginaly 60/120 potrzeba kabelka ew meczyc sie memorka ale dem czy dlc raczej na 256mb nie przeniesiesz Cytuj
Tigro 1 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 Tzn. mogę normalnie podłączyć sobie obecną dwudziestkę do komputera, zgrać, a potem podłączyć 120-tkę i przekopiować? Czy to jakaś wyższa szkoła jazdy? Cytuj
Mustang 1 774 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 Zależy co dla ciebie jest normalne, ja np. nie podjąłbym się tego, no może z dobrym poradnikiem... Cytuj
Scorp1on 8 Opublikowano 27 czerwca 2009 Opublikowano 27 czerwca 2009 Wystarczy specialny program, troche miejsca na dysku w PC i smialo mozna kopiowac, w razie problemow zrobic sobie zapas kilku h . Jesli grasz w Forze to zgraniu 20 na 120 to wywali ze save uszkodzony, Castle Crashers podobnie (grasz od 0 ale zadnego komunikatu nie ma) zas taki Wolverine nie posiada pliku save do usuniecia/skopiowania,itp. Cytuj
Fisiu 4 Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 Moment, Scorpion. Po co mu każesz rozkręcać dysk skoro nie wiesz czy on chce oryginalny czy nie? Po co ma go rozkręcać. Jeżeli nie jest oryginał, to faktycznie dobrze podpiąć do PC. Jeżeli jest oryginalny to załatw sobie specjalny kabelek do transferu danych. Cytuj
Gość Siwy_ Opublikowano 28 czerwca 2009 Opublikowano 28 czerwca 2009 są juz do kupienia w polsce te przejściówki na pada od PS2 ? Szukam na allegro i nie widzę . juz ? to wyszly jakies nowe ? do tej pory dostepne byly tylko xfpsy, ale one sa dosyc drogie i pewnie jeszcze laguja Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 2 lipca 2009 Opublikowano 2 lipca 2009 jest gdzieś lista gier, które "resetują save" jak nie mają dobrze czasu ustawionego? np w condemned zapisalem gre a potem mam tylko save wczesniejszego, bo data w konsoli sie na 2005r zmieniala. wiecie o co mi chodzi? przez te miganie pradem ciagle mi x czas zeruje. Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 2 lipca 2009 Autor Opublikowano 2 lipca 2009 to nie konsola Ci save resetuje tylko gra ma tak ustawione ze wczytuje save z najnowsza data jaka ma save ale nikt nie bedzie robil listy gier ktore tak wczytuja save bo niby w jakim celu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi